Mutluluğunuz daimi olsun inşallah.
ben ben benn
ben çok yanlız ve bekar hayatı gibi hayat yaşayan bir ev hanımıyım...
eşim gece çalışıyor ve birtane bile arkadaşım yok,ailelerimiz aynı semtte 5 dakikalık mesafe var aramızda ama ben yanlızlığa alıştım artık sanırsam kimseye gidip gelmiyorum...
şuanda bile uyuyor eşim 8 de kalkıp işe gidecek eee ben yine yanlız
ama inanmassın çok mutluyum yanlız evimle ben nasıl alıştım bu hayata pesss bana
7 kişilik kalabalık bir aileden geliyorum ve evde hep yanlızım...
hee ara sıra kafayı yemiyormuyum tabiki yiyorum ozamanda upuzun saçlar kısacık olur,ince kaşlar kalınlaştırılır,anormal çerçeveli gözlük ve gece yarısı kitaplarının serisi alınır...
markete gidilir para harcanır zaman geçer benim için
çocuğum yok ve senden daha yanlızım bi bebeğim olsun diye kendimi yırtıyorum ki yanlızlığıma belki derman olur...
gerçi ben böyle mutluyum ama bi bebeğim olsun çok istiyorum
aynı ben bende 4 yıllık evlıyım umutsuz ev kadınıyım enazından bır çocuğum olsaydı belkı bukadarsıkılmazdım bilmiyorum.artık eve öyle alımışımki bir yere gidesim gelmiyor gittiğim yere evde bişey unutmuşum gibi geliyor acayip bii oldum yaaa arasıra dışarı çıkıyoruz bikaç saatliğine arada bir markete filan
canımm ne güzel anlatmışsın böyle.. :) benim de evlenip ev hanımı olasım geldi :) zaten annem de ev hanımı, ona imreniyorumbende ev hanımıyım... iş hayatımda olmuştu... evlendim şimdi evdeyim.. ooohhhhhhh ne rahat hayat dedim... canım evim güzel evim...sıcacık sarar kollar beni... odalarım evim... evimin kokusu... :) bilmiyorum hanımlar ben çok mutluyum çok şükür evimde... sabahleyin güzel bi kahvaltı yapıyoruz eşimle güle oynaya... işine gönderiyorum arkasından duualar okuyup üfleyerek :) sonra canım isterse uyuyorum uykum yoksa evimi temizliyorum... eşyalarımı düzenliyorum... internetten yemek tarifleri.. tatlı tarifleri araştırıyorum... mutfak için püf noktalar buluyorum falan filan :) kendime sıcacık bi kahve yapıyorum yaslanıyorum arkama ... sessizliğin sesini dinliyorum ohhh beee :) mutluyum çok şükür... iş hayatımı düşünüyorum bazen... müdüre hesap vermeler... başarılı olamama korkusu iş yerinde sizi ezenler ezmeye çalışanlar işleri sizin üzerinize yıkmaya çalışannlar..laf sokanlar ...sinir bozanlar... sabahın köründe gıcık olunan olaylar... iki kuruş para kazanacağız diye ööööffff de ööööf... allah kadını narin yaratmış.. gelemiyor böyle şeylere maddi manevi yıpranıyor... dönelim bana akşama doğru yemeğimi yaparım eşim gelir.. onun gülen yüzünü görünce yelkenleri suya indirir huzuruma huzur katılır çok şükür... elhamdülillah... yemekten sonra beraber koyun koyuna bi film seyrederiz bazen kitap okuruz... ya bilmiyorum evimi çok seviyorum ben yaa.. başkasının dırdırını kaprisini çekmek istemiyorum... bütün enerjimi elin müdür olacak kibirlileri alacağına varsın benim gül yüzlüm alsın... eşimmm seni bana yar eden yaradana sonsuz şükür..... rabbim mutluluklar versin bu yazıyı okuyanlara.. :)
merhaba sevgili hanımlar.yeni geldim aranıza ve gelir gelmez de yardım istiyorum sizden :)
Aramızda çalışan hanımlar kadar,ev hanımları da vardır.
Ben de bir ev hanımıyım ama mutlu değilim.
Acaba bir ben mi bu durumu yaşıyorum.Mutsuzum,umutsuzum,çaresizim ve yalnızım.
Kendimi programlanmış robot olarak görüyorum.Yemek,temizlik,çamaşır,ütü,çocuk...
Sosyal hayat diye bir şey yok çünkü çocuğum var ve
bakacak kimse yok.Stres,sıkıntı doğal olarak eşimle ilişkimi de zedeliyor...
Evde,yalnız ama mutlu olan hanımlarrrrr;Bunu nasıl başarıyorsunuz???
İnanın kendimi çaresiz hissediyorum,lütfen yardım...
canımm ne güzel anlatmışsın böyle.. :) benim de evlenip ev hanımı olasım geldi :) zaten annem de ev hanımı, ona imreniyorumemekliliğe kadar köle gibi çalışacağımı düşünmek bana korkunç geliyor! gerçekten de narin varlıklarız :) eğer evlenir de çocuğum olursa çalışmayı düşünmüyorum :) şimdi bu bozuk sistem bizi de çalışmaya zorluyor malesef.. okumaktan yana bir derdim yok ama en azından kadın olarak daha basit işleri yapmak isterim. mesela kadına daha uygun olanları. hiç bir iş küçükmsenemezki, sonuçta emek var :) ağır işler (doktor, avukat vs) bence erkeklere göre. çünkü onların görevi sadece çalışmak. çocuk, ev işi kadınların işleri. üstüne ağır iş eklenince ya çocuktan ya da ev işinden fedakarlık etmek gerekiyor. tabi o işlere gönül veren kadınlar da var. ama kadın narin varlık işte, erkeğe nazaran çok daha hassas. ben bunları işe feda etmek istemiyorum. anne olmak istiyorum hem de iyi bir anne :) inşallah rabbim bana da ve isteyen herkese de nasip eder bunları :) amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?