kusura bakmayin ama evde olupta depresyona girecek sekilde bunalima giriyorsaniz bu birazda kendi sucunuz..daha oncede yazdim...hobiler edinip gezebilirsiniz...evde birseyler yapip satabilirsiniz...ayrica kursa vs gidip arkadasliklar edinebilirsiniz..kaldiki bebeginiz kucukse simdilik carsi pazar gezerek vakit gecirebilirsiniz...bir muddet bu sekilde vakit gecirilebilir..esiniz yaninizda sagliginiz yerinde cocugunuzda varmis cok sukur..dayak yok, siddet yok, maddi sknti yok...calismak zorunda olma durumu yok!!!! cok goruyorum boyle diyenleri...
dunden beri stokta sutum kalmamisti ve bebegim bir kac gundur mama almiyor...ne yiyecek diye dusunup durdum tum gun is yerinde... evde olsam veririm gogsumu ya da ona gore birseyler bulunur...icsede mamasini icmesede ben yaninda olurum en azindan!
o kadar zormuski..ilk defa bu kadar stres yasadim bu yuzden...ilkti ama son olmayacak gibi gozukuyor...sutumu sagmaya gidince oturdum cocuklar gibi agladim inanirmisiniz? ne kadar dokundu minicik yavrumu o sekilde baskalarinin ellerine birakmak?!?!?
siz evde sklmaktan bunalima girmekten bahsediyorsunuz
simariklik geliyor bu haller bana
yatin kalkin sukredin calismak zorunda olmadiginiz icin, bebeginize kendiniz baktiginiz icin...Rabbime ne kadar sukretseniz azdir