Ev Hanımları

bende ev hanımıyım ,söylediklerinize harfi harfine katılıyorum... hergün aynı işer,sosyal hayat yok, kendinize ayit bi gelir yok.... çalışmak veya en azından açıktan okumak istiyorum aslında ama eşim asla izin vermez ,vermiyor malesef çok sıkılıyorum bende ,bi yerden sonra iş yapmak bile gelmiyor içimdn

Bende evdeyim önce Çalışıyordum evlenince iş bulamadım saatler uymadı çocuk vs. evdeyim..Ama boş durmuyorum Amway yapıyorum..Haftada 1 ev toplantıları var..Bu aralar pek katılamasam da gittiğimde bayaa faydalı bilgiler öğrenmiştim..Evde eğitim yapıyorlar..Tavsiye ederim..Hem bilginiz artıyor hem de çevre edinmiş oluyorsunuz..

bende senin gibiyim 1 yıl olacak evleneli çok sıkılıoyrum evde.2014 kpss hedefim benimdeinş olurda iş hayatım olur

çalışanlar ev hanımlarının rahatlığına özenir ,ev hanımları çalışanlara
sanırım sorun memnuniyetsiz olmamız ,olanla mutlu olamamamız
bende evdeyim bazen çoooook sıkılıyorum
bazende iyi ki evdeyim diyorum(özellikle soğuk havalarda)

Ben de 1.5 yıldır evdeyim, çıldırmak üzereyim...
Kızımı 3 yaşına getireyim diyordum ama dayanamayacağım, yaz sonunda iş aramaya başlayacağım olmuyor böyle.
Evde bakımsız, huysuz, tuhaf bir şeye dönüştüm ben bile tanıyamıyorum kendimi...
Her gün birbirinin aynısı, sürekli bir dejavu yaşıyorum sanki...
Allah sürekli evde olanların yardımcısı olsun, çoooook zor...

iş hayatı zannettiğimiz gibi kolay değil kızlar ben öyle gözlemledim müdürüne hesap ver şefine hesap ver derken insan çok bunalıyor evde olmanın özlemini çekiyor çalışırken sosyal hayat ediniriz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz o zaman geldiğinde tek düşünceniz bir an önce eve gitmek dinlenmek,yemek di çocuktu derken bi bakmışsınız eskisindende beter olmuşsunuz tek avantajınız maaşınız olacaktır.

merhaba umutsuz ev hanımları :) bende sizdenim ve hepımızın ortak yönü gözümüzü 2014 kpssye dıkmısız :) olur ınsallah ben bugun calısmaya basladım 10 soru cozdum geometrıden ilk günden cok kasmamak lazım :)evlenmeden önce calısıyordum ve sosyal hayatım yorgunluktan yoktu şimdide evdeyim 1 ay cıkmasam dısarı cıkasım gelmıyo esım ınsan ıcıne karısmam adına kursa baslattı beraber gıdıp gelıyorz sımdılık ama mızmızlana mızmzlana okadar mıskınlestımkı evlendıkten sonra garfıeld gıbıyım aynı :)memleketten uzaktayım ark felanda yok olsunda ıstemıyorm galıba tamamen kapattım kendımı cevreye.esımın sosyallestırme cabaları sonuc verır umuyorum :)

Universite mezunuyum ( isletme) fakat mutlu huzurlu bir ev hanimiyim kocamin deyisine gore diplomali ev hanimiyim. Cok evcilim evimde rahatim, calissam bir suru sorumluluk ve ev isleri yine bana bakacak yani niye kendimi harap edeyimki rahatlik varken birde disarda baskalarinin nazini stresini hic cekemem.
Ben calismak icin yaratilmamisim galiba ama egitime her daim devam daha okumak istedigim bölümler var fakat simdilik hamile oldugumdan evdeyim.kendime zaman ayirmayi seviyorum ve yapacak seyleri buluyorum hatta zaman yetmiyor.

Ben de geçici ev hanimiyim bebek sebebiyle. Ev hanimliginda isler hiç bitmiyor. Hergün temizlik yapilsa olacak.çalışırken kapiyi ceker giderdim. Aksam da bi yemek yapılırdı. Ama evdeyken her yeri goruyorsun, iş varkende oturamam. Bir de ev de olunca misafir daha cok geliyor. Gunler cok çabuk geciyor. Sanirim bebek olduğuiçin. Çalışmak işi seversen güzel. Ben cok seviyorm . Cunku hep aktifoluyorum işte. Ama öyle masa başıbir iş olsa sıkılirdim. Suan ev hanımligin da sıkılmadım. Bakalim ilerde sıkılır mıyım?

Ah arkadaşlar bende öğretmenim. Ve sabırsızlıkla beklediğim doğum öncesi iznime ayrıldım. Çalışma hayatından o kadar bıkkınlık gelmiştiki artık patlıyodum ,halbuki sadece yarım gün çalışıyordum ama hamile olduğum için herşeye karşı bir bıkkınlığım olmuştu. Şimdi 2 haftadır evdeyim ve okulumu özledim. Kesinlikle evde durmakla yapılan tek şey tembellik. Hele hamileyseniz daha bi tembellik oluyor. Okula gittiğimde en azından hareket oluyor. Kendimi daha enerjik hissediyorum daha verimli oluyorum. Ama evde nasılsa vakit çok. Ve kesinlikle vaktimi değerlendiremiyorum. Boş duran bi insanı gerçektende şeytan oyalarmış. Yaptığım şeyler yemek (çalışırkende yapardım) biraz iş (çok değil) nete girme.. Güya evdeyiz..

2004 mezunuyum 8 yıl aktif iş hayatım oldu, 1.5 yıla yakındır evdeyim, 8 yılda yorulmadığım kadar yoruldum 1.5 yılda, üstelik temizlik de yapmıyorum ben, sadece evde oturmak bile yoruyor insanı, bir de çocuk olunca... Şu an bedavaya bile çalışabilirim, hatta üstüne para bile veririm, en son düşündüğüm şey maaş, ama her sabah kalkıp giyinip süslenip güzel bir kadın olarak evden çıkmayı, yeni insanlarla tanışmayı, öğlen arkadaşlarımla yemek yiyip kahve içmeyi,çalışmayı, üretmeyi, birilerine birşeyler öğretebilmeyi, işe gidip gelirken yol üstündeki dükkanlara bakmayı, her şeyi çok özledim...
Çalışmaya alışmış bir kadının evde mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum, milyonda birdir belki.

bende ailemden uzakta başka bir şehirdeyim .canım çok sıkılıyor..

sanırım beni tarif etmişsiniz.

Bence sen kendini fazla eve kapatiyosun.
Bende evdeyim meslegim de yok zaten :))
İki cocuk ve resmen en pis donemlerindeyiz:)
Sabah evden bi cikiyoruz aksam yatma saatinde geliyoruz.
Yok temizlik yok utu hic kendimi kasmiyorum. Canim isterse yaparim bi ara...
Hic yapicak bisey yoksa alisverise gidiyoruz:)) baktik oda olmuyo arabaya binip muzigi acip bos bos turlar atiyoruz..
Mutluyuz evde yani..
Calismak mi?? Asla bana gore degil:)
Butun gun evde kalinca senin psikolojiyi aliyoruz hemen.
Eve kapama kendini cik gez biraz.

Canim insanogluyuz elde olmayani istiyoruz..calisanlar evde oturan hanimlarin rahatligini..evde oturanlarda calisanlarin aktifligini istiyorlar sanirim…

ama elimizde olana sukretmemiz ve zevkli bir hale getirmemiz gerekiyor…yoksa nasil gecer bu omur??

Ben daha yeni ciktim dogum iznimden, sicak yatagimdan cikip bebegimi sabah opup koklayip cikip geliyorum…ama inan tum gun onunla ilgilenmeyi o kadar isterdimki…evdekilere bu yuzden cok ozeniyorum…alip bebegini disari cikmak carsi pazar gezmek onunla…cok guzel..ozgurluktur bu…ev islerini acele etmeden yapmak..istedigin zaman yapabilmek cok guzel…ama onun yani sirada bir yandan bir isim oldugu icin sukrediyorum ve ise geldigim zaman kendimi farkli bir ortama atabildigim icin seviniyorum…bu cok yipratici tabii..zaman yetmiyor gibi hic birseye.. bebeginle guzel guzel ilgilen evde kendine hobiler edin ve al bebegini cik gez dolas 1 saat..insanin beynine oksijen gidiyor gercekten…

Umarim bebegin buyuyunce gonlune gore calisirsin…

amin inşallah bize de nasip olur çalışmak.

Elbette biz de dışarı çıkıyoruz özellikle çocuğum için ama benim demek istediğim
ne aile ne akraba ne de arkadaşım var bir süre sonra yalnız dışarı çıksanız da bu size yetmiyor.
İnsan iki çift laf edecek birini bulamayınca hiç bir şey onu mutlu etmiyor.Koca bir yalnızlık...

Mutluluğunuz daimi olsun inşallah.

Aslında boş değilim hem okuyorum okul derslerime çalışıyorum,ayrıca kpss için uğraşıyorum
asıl sorun yalnızlık.7 yıldır evdeyim,yalnızım ve oğlumun bebeklik dönemi çok problemli geçti
yardım edecek kimse de olmayınca böyle kötü oldu her şey malesef...

Ben calisiyorum ama sizinnyerinizde olmak isterdim cocukla calismakbdaha buyuk problem.kostur kostur bibhal oluyosun sabah okula birak isten cikinca okuldan al hele okullar tatil oldumu ya izin almak zorindankaliosun yada birinden yardim almak inanin esimin maasi yetse hic calismiycam temizliknbulasik utu cocuklar calisirkende yapiyosun daha bi stresli.sizin yerinizde olsam oglene kadar yatar sonrada gunlere felan takilirdim arkadaslarimi davet ederdim calismaktan butun hafta mahvoluyon haftasonuda ev isleriyle geciyo ne sosyal hayat ne bisey kadinlarin hali hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…