bende ev hanımıyım ,söylediklerinize harfi harfine katılıyorum... hergün aynı işer,sosyal hayat yok, kendinize ayit bi gelir yok.... çalışmak veya en azından açıktan okumak istiyorum aslında ama eşim asla izin vermez ,vermiyor malesefçok sıkılıyorum bende ,bi yerden sonra iş yapmak bile gelmiyor içimdn
malesef çok zor bir durum yaşamayan pek bilemez.Artık en büyük umudum 2014 kpss sıkı bir çalışma temposuyla
inş. artık bende iş hayatına girmek istiyorum.Tükendim artık evde.
Sizin çalışma gibi bir düşünceniz var mı acaba?
iş hayatı zannettiğimiz gibi kolay değil kızlar ben öyle gözlemledimmüdürüne hesap ver şefine hesap ver derken insan çok bunalıyor evde olmanın özlemini çekiyor çalışırken sosyal hayat ediniriz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz o zaman geldiğinde tek düşünceniz bir an önce eve gitmek dinlenmek,yemek di çocuktu derken bi bakmışsınız eskisindende beter olmuşsunuz tek avantajınız maaşınız olacaktır.
Bende senin gibiyim canım yanlız değilsin5 aylık bebeğim ailemden de uzaktayım bırakabileceğim kimsem yok.Seni en iyi ben anlarım heralde :2:
Bende kpss'ye çalışıyorum inş.rabbim gönlümüze göre verir..
merhaba umutsuz ev hanımları :) bende sizdenim ve hepımızın ortak yönü gözümüzü 2014 kpssye dıkmısız :) olur ınsallah ben bugun calısmaya basladım 10 soru cozdum geometrıden ilk günden cok kasmamak lazım :)evlenmeden önce calısıyordum ve sosyal hayatım yorgunluktan yoktu şimdide evdeyim 1 ay cıkmasam dısarı cıkasım gelmıyo esım ınsan ıcıne karısmam adına kursa baslattı beraber gıdıp gelıyorz sımdılık ama mızmızlana mızmzlana okadar mıskınlestımkı evlendıkten sonra garfıeld gıbıyım aynı :)memleketten uzaktayım ark felanda yok olsunda ıstemıyorm galıba tamamen kapattım kendımı cevreye.esımın sosyallestırme cabaları sonuc verır umuyorum :)
amin inşallah bize de nasip olur çalışmak.Bende senin gibiyim canım yanlız değilsin5 aylık bebeğim ailemden de uzaktayım bırakabileceğim kimsem yok.Seni en iyi ben anlarım heralde :2:
Bende kpss'ye çalışıyorum inş.rabbim gönlümüze göre verir..
Elbette biz de dışarı çıkıyoruz özellikle çocuğum için ama benim demek istediğim
Bende aylin arkadaşımız gibi düşünüyorum..Benim oğlum 2 yaşında ama canım ister ise çıkar gezerim..Arkadaşlarım var gelirler biz gideriz..Alışveriş merkezine gideriz kışın oğlum arabalara binince çok mutlu oluyor..Ayda 1 veya 2 defa tabi..Kış soğuk çıkamam diyorsan en iyi yer alışveriş merkezleri inanOğlum içeri girer girmez koşmaya başlıyor havalar soğuk başka yere gitmek zor..
Mutluluğunuz daimi olsun inşallah.bende ev hanımıyım... iş hayatımda olmuştu... evlendim şimdi evdeyim.. ooohhhhhhh ne rahat hayat dedim... canım evim güzel evim...sıcacık sarar kollar beni... odalarım evim... evimin kokusu... :) bilmiyorum hanımlar ben çok mutluyum çok şükür evimde... sabahleyin güzel bi kahvaltı yapıyoruz eşimle güle oynaya... işine gönderiyorum arkasından duualar okuyup üfleyerek :) sonra canım isterse uyuyorum uykum yoksa evimi temizliyorum... eşyalarımı düzenliyorum... internetten yemek tarifleri.. tatlı tarifleri araştırıyorum... mutfak için püf noktalar buluyorum falan filan :) kendime sıcacık bi kahve yapıyorum yaslanıyorum arkama ... sessizliğin sesini dinliyorum ohhh beee :) mutluyum çok şükür... iş hayatımı düşünüyorum bazen... müdüre hesap vermeler... başarılı olamama korkusu iş yerinde sizi ezenler ezmeye çalışanlar işleri sizin üzerinize yıkmaya çalışannlar..laf sokanlar ...sinir bozanlar... sabahın köründe gıcık olunan olaylar... iki kuruş para kazanacağız diye ööööffff de ööööf... allah kadını narin yaratmış.. gelemiyor böyle şeylere maddi manevi yıpranıyor... dönelim bana akşama doğru yemeğimi yaparım eşim gelir.. onun gülen yüzünü görünce yelkenleri suya indirir huzuruma huzur katılır çok şükür... elhamdülillah... yemekten sonra beraber koyun koyuna bi film seyrederiz bazen kitap okuruz... ya bilmiyorum evimi çok seviyorum ben yaa.. başkasının dırdırını kaprisini çekmek istemiyorum... bütün enerjimi elin müdür olacak kibirlileri alacağına varsın benim gül yüzlüm alsın... eşimmm seni bana yar eden yaradana sonsuz şükür..... rabbim mutluluklar versin bu yazıyı okuyanlara.. :)
Aslında boş değilim hem okuyorum okul derslerime çalışıyorum,ayrıca kpss için uğraşıyorumcnm bende ev hanımlarının robot gibi yaşamasını yadırgayanlardanım...eğer gerçekten gönülden isterseniz bi meşguliyet faydalı şeyler yapabilirsiniz....
hobiler edinin, el işleriyle uğraşın eve katkınız olur....
hemde vakit geçer....
kpss durumunuz varmış ozaman sıkı bi ders çalışma durumuna girin,...
boş oturmak sadece temzilik yemek ütü ile insan sadece uzaklaşır hayattan soyutlanırsınız....bişeyler yapmak bi işe yaramak herzaman insanı geliştirir... benim arkadaşım da sizin gibiydi ve oda durumdan şikayetçiydi..şimdi ise evde hamur işi börek çörek falan yapıp pastanelere satıyor...
hem para kazanıyor hemde boş vakit kalmıyor..üstelik çocuğuda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?