- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Basliği okuyunca bian ben bunu ne ara yazdimEv hanimligindsn ve eziklik duygusundan biktim.gittigim hrryerdr ve her ortamda akranlarimin ve akrabalarimin calisiyor olmasindan bitmek tukenmek bilmeyrn is hayati anilarini dinlemekten.anlatacak bisey bulamamaktan(ev usleri haric).HATTA sadece dinleyici olmaktan ote gidememektrn.bombos ve sıkıcıcı monoton hayatimdan.hizmetci gibi butun gun is yapmaktan.konusmayi ve muhabbet etmeyi bile unutmaktan.etrafimdakilerin komsu teyzelerden ote gidemeyisinden(onlari cok seviyorum bu arada).
Bitmis tukenmis ozguvenimden.beni hayatim boyunca hep asagilayan ve calistirmayan annemden.calistirmayan ve kisiligimi yok eden kocamdan.herseyden nefret ediyorum
Aynen benimdeBirde su calisan kadinlar var calismayanlara.. ha sen calismiyodun dimi? Diyen. Yemin ediyorum onlari girtlaklayasim geliyor bazen
Aynen benimde boğasim geliyorBirde su calisan kadinlar var calismayanlara.. ha sen calismiyodun dimi? Diyen. Yemin ediyorum onlari girtlaklayasim geliyor bazen
Siz fecii bunalmışsınız yoksa sıkılmaya vaktiniz kalmaz. Bende heves ediyorum çalışan kadınlara ki benim çevremde fazla yok çalışan burdan duyuyorum genelde bir kadının çalışıyorum demesi bile bir özgüven hissi veriyordur evet sırf bu duyguyu hissetmek için bile bir ay dahi o duyguyu tatmak isterdim. Eminim bir kadının kendi parasını kazanabilmesi muhteşem bişeydir. Bende bu yüzden eşim hiç istemediği halde kpss çalışıyorum amacım şimdilik çalışmak değil yuksekpuan almak lise mevzunuyum 2016 da girdim 80 aldım 2020 de gireceğim hedefim 90 inş ki eşim hala boşuna çalışıyorsun girmeyeceksin diyor ama ben kafaya koydum bir kere kitaplarımı aldım çalışmaya başladım bile. Aldığım gün evde küçük bir kıyamet koptuKalkistigim hicbir iste basarili olabilecegime inanmiyorum.esim bir taraftan cocuklar bir taraftan cekistirdikce hicbir isin ucundan tutmak motivasyonu yok.oysa ayaklari ustunde duran ozguvenli biri olmak isterdim.daha once bircok denemem oldu ama issizlik yuzunden dogrudurust bisey tutturamadim.kisacasi ne umduk ne bulduk.
Benim ailem basta annem ev hanimlarini asagilayan bir tiptir.beni de cok asagilamistir zamaninda.esim ise ezik kadina bayilir.bu ikisi bende motivasyon birakmadi zaten.egolarini boyle tatmin ettiler.annemle komsuculuk oynadim kocamda ezik karisina bakti.etrafimda muhattap olmak zorunda olduklarim calisan insanlar ve biktim anilarini dinlemekten.beni zaten konusturmuyolar bile.soru bile sormuyolar.muhabbvet onlarin ve kariyerlerinin uzerine odaklidir.
Insanlar calisa calisa mucadeleyi ogreniyor yorulmamayi ogreniyor.evde otura otura ge bos bos gunu doldurmaya calisarak ise koreliyor sagliksizlasiyor.yorgun bitkin ve hicbirsey yapamam ölurum moduna giriyor.yalnizlasiyor.kalkistigim her is baltalandi.
Beni daima ezikleyen annemi asla affetmicem.
Biryerden baslamak diyorsunuz ama ben zaten hep disardayim.bos durmuyorum.sadece yaptigim islerin hicbir getirisi yok.tam tersi israf a sebep oluyorum.uretici degil tam bir tuketiciyim.mutsuz.
Nerden baslarim nasol yaparim diye dusunmeyi ve planlar kurmayi aliskanlik haline getirdim ve asla harekete gecemiyorum.cunku bana ogretmislerki sen bir halta yaramazsin.beynimde kodlanmis yikamiyorum
Ev kadiniyim Cokta mutluyum cocuklarima bakmak tan ev isinden gocunmam eziklik deil bu kendime zaman ayiririm cocuklari asla almam aliswerise mesela tek giderim hem Rahat hem gezme tozma cocuklar kreste ve okulda Ken hayat benim onemli olan kendinizi gelistirmek bos zamaniniz da hatice teyzeye takilcaniza sevdiniz bise yapin varsa imkaniniz calisinEv hanimligindsn ve eziklik duygusundan biktim.gittigim hrryerdr ve her ortamda akranlarimin ve akrabalarimin calisiyor olmasindan bitmek tukenmek bilmeyrn is hayati anilarini dinlemekten.anlatacak bisey bulamamaktan(ev usleri haric).HATTA sadece dinleyici olmaktan ote gidememektrn.bombos ve sıkıcıcı monoton hayatimdan.hizmetci gibi butun gun is yapmaktan.konusmayi ve muhabbet etmeyi bile unutmaktan.etrafimdakilerin komsu teyzelerden ote gidemeyisinden(onlari cok seviyorum bu arada).
Bitmis tukenmis ozguvenimden.beni hayatim boyunca hep asagilayan ve calistirmayan annemden.calistirmayan ve kisiligimi yok eden kocamdan.herseyden nefret ediyorum
Çalışmıyorum,bundan gocunmuyorum. Ektim öğretmen sürekli beni ezmeye çalışıyor garibim. Benim böyle bir derdim yok şükür. Düşünsene calissaydim bende habire eltimi yada gorumcemi ezmek için ugarasacaktim çok yorucu olmalı,hem dışarda çalış hem gel eltimi ezmeye çalış. Etiketini yidigim eltim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?