- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
Evet kokar çamaşır atacgnda ne işten gidince ustundekielrle birlikte atın 2 güne de ancak kurur 2 gün snrad kaatlarsiniz benim bi hafta surunurO çamaşır kokar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kokar çamaşır atacgnda ne işten gidince ustundekielrle birlikte atın 2 güne de ancak kurur 2 gün snrad kaatlarsiniz benim bi hafta surunurO çamaşır kokar
yani bilmiyorum öyle temizlik hastası değilim ama ev temiz değilmiş gibi yada yemek çeşidi yapmıyormuşum gibi geliyorCalisirken de yemek ve temizlik isini esimle beraber yapardim. Simdi cocuk var calismiyorum yine birlikte yapiyoruz. Neden dert ediyorsunuz ki sizin de esiniz sizle beraber yapiyormus nasilsa
Yapiyormussunuz iste beraber. Dert etmeyin,kimin evinde cesit cesit yemek var veya kimin evi tertemiz ki. Evet benim evim diyen varsa da yalan soyluyordur inanmayinyani bilmiyorum öyle temizlik hastası değilim ama ev temiz değilmiş gibi yada yemek çeşidi yapmıyormuşum gibi geliyor
yemekte değilde temizlikte yardım ediyor sağolsun . hatta bazen söylenir ben olmasam ne olacak diye erkekler işte hemen şımarıyoren azından eve yardımcı bır eşiniz var benımkı evı dagıtmaz belkı ama ne tamızlıkten anlar ne baska seyden..
yemek beklemez bır tek ama ben yapmasam elıne bır bez alıpta toz falan almaz, bana da ben demeden yardım etemz ondada bınbır nazla nıyazla yapmasa daha ıyı..
daha dun bu mevzudan tartıstık esımle dusunun yanı ..
ben haftada bır ev temzlıgı yaparım , yemekte gunluk yapılır bazende kahvaltı turevı takılırız ama oyle ugraslı alangırlı yemekler yapmam klasık ev yemeklerını yaparım...
evet buzluk o kondua iyi oluyor. nohut fasulye bezelye haşlayıp koyuyorum. geçende yeşil mercimek haşlayıp koydum ama bilmiyorum konur muYemek konusunda haftalık plan yapmak işe yarayabilir. Hazırlanıp dondurabileceğiniz şeyler de mutlaka vardır. Değişik bir şeyler yapmak için kasmayın kendinizi, tekrara da düşseniz önemli değil bence.
ilk aylar baya çeşit yapardım kayınvalidem herkese söylerdi işten gelince bana gelmiyor da koşa koşa eve gidip yemek yapıyor diye ,kıskana kıskana nazar etti sanırım içimden gram bişey yapmak gelmiyorYapiyormussunuz iste beraber. Dert etmeyin,kimin evinde cesit cesit yemek var veya kimin evi tertemiz ki. Evet benim evim diyen varsa da yalan soyluyordur inanmayin![]()
dün iç çamaşırları atmıştım makineye akşam unutup yatmışım sabah işe giderken aklıma geldi ilk defa böyle oldu kokmaz umarımBekletmek iyi olmaz koku yapar ben alırım birde buruş buruş olur
Seninle aynı durumdayımSelam kızlar ,
Daha evleneli 1 sene olmadı fakat ev işi ve yemek olayından çok sıkılmış bikmış durumdayım.
Hafta içi 6.30 da evden çıkıyorum akşam da 18:30-19:00 arası evde oluyorum hem iş yoğunluğu hem trafik derken çok yoruluyorum .
Her cumartesi esimle birlikte detaylı bir temizlik yapıyoruz . Hafta ici pek fazla temizlik yapmıyorum. Ev çabuk tozlaniyor sinir oluyorum .
Çamaşır işini de cumartesi hallediyorum. Haftasonu evde yemiyoruz. hafta ici de genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama hiç çeşit yapamıyorum halim olmuyor üşeniyorum.
Sebze bakliyat ağırlıklı şeyler yapmaya çalışıyorum kızartma turu hamur işi yapmamaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki soğan doğramak bile
ilk aylar da daha hevesle yapıyordum şimdi her gün ne yemek yapıcam diye düşünüyorum .
Niye böyle oldum bilmiyorum eşim yardım etmese halim duman olurdu sanırım
Siz çalışan arkadaşlar temizlik ve yemek işini nasıl hallediyorsunuz haftada bile kere detaylı temizlik yeterli mi normal mi . yemek konusunu nasil pratik hale getirebilirim
neler önerirsiniz
soğan patates doğrayıp buzluğa atmakta iyi fikir aslında yapayım boş bi zamanımda .Seninle aynı durumdayım
eşim herseyıme yardım eder ama ben de bıkmıs bezmıs durumdayım 5 senelık evlıyım.
hafta içi ben de temızlık yapmam , yemek işini de buzluktan hallediyorum ve düdüklü tencere benım kurtarıcımdır.
ben soganları doğrayıp buzdolabı posetlerıne koyup( sonrasında posetlerı dondurma - yogurt kabına koyup-yoksa kokuyor)
buzluga atıyorum tek pişirimlik.
barbunya bezelye içine doğrayacagım havuz patateslerı de buzluga koyarım.
biberleri kullanacagım kadar buzluga koyarım
nohut kurufasulye cokca haslar , tek pişirimlik buzluga koyarım
dalata ya da yemegını yaparım
malzemeler buzlukta hazır olunca düdüklü ile pişirmek max yarım saat alıyor
etlerımı tavukları hep doğrar dolaba koyarım
yazın barbunya bezelye fasulye bunları dondurucuya atarım
domateslerı kıslık kavanoza yaparım
yemek olmadıgında da cok umursamam
tost yapar ya da makarna yapar geçiştiririz
eskıden evım kirli kalınca ben de cok üzülürdüm ama herseye yetişemıyorum , bazı seyler eksık kalıyor
çalışınca boyle oluyor ne yapalım :)
Selam kızlar ,
Daha evleneli 1 sene olmadı fakat ev işi ve yemek olayından çok sıkılmış bikmış durumdayım.
Hafta içi 6.30 da evden çıkıyorum akşam da 18:30-19:00 arası evde oluyorum hem iş yoğunluğu hem trafik derken çok yoruluyorum .
Her cumartesi esimle birlikte detaylı bir temizlik yapıyoruz . Hafta ici pek fazla temizlik yapmıyorum. Ev çabuk tozlaniyor sinir oluyorum .
Çamaşır işini de cumartesi hallediyorum. Haftasonu evde yemiyoruz. hafta ici de genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama hiç çeşit yapamıyorum halim olmuyor üşeniyorum.
Sebze bakliyat ağırlıklı şeyler yapmaya çalışıyorum kızartma turu hamur işi yapmamaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki soğan doğramak bile
ilk aylar da daha hevesle yapıyordum şimdi her gün ne yemek yapıcam diye düşünüyorum .
Niye böyle oldum bilmiyorum eşim yardım etmese halim duman olurdu sanırım
Siz çalışan arkadaşlar temizlik ve yemek işini nasıl hallediyorsunuz haftada bile kere detaylı temizlik yeterli mi normal mi . yemek konusunu nasil pratik hale getirebilirim
neler önerirsiniz
iki kişi de olsan o ev kirleniyor canımyani 2 kişisiniz. eşinle düzgün bi iş bölümü yaparsan sorun yaşamaman lazım. çoğu çalışan kadın aynı şartlarda.
Aynıyız .bir kere dünyaya geliyoruz eşimde sagolsun yardım ederSeninle aynı durumdayım
eşim herseyıme yardım eder ama ben de bıkmıs bezmıs durumdayım 5 senelık evlıyım.
hafta içi ben de temızlık yapmam , yemek işini de buzluktan hallediyorum ve düdüklü tencere benım kurtarıcımdır.
ben soganları doğrayıp buzdolabı posetlerıne koyup( sonrasında posetlerı dondurma - yogurt kabına koyup-yoksa kokuyor)
buzluga atıyorum tek pişirimlik.
barbunya bezelye içine doğrayacagım havuz patateslerı de buzluga koyarım.
biberleri kullanacagım kadar buzluga koyarım
nohut kurufasulye cokca haslar , tek pişirimlik buzluga koyarım
dalata ya da yemegını yaparım
malzemeler buzlukta hazır olunca düdüklü ile pişirmek max yarım saat alıyor
etlerımı tavukları hep doğrar dolaba koyarım
yazın barbunya bezelye fasulye bunları dondurucuya atarım
domateslerı kıslık kavanoza yaparım
yemek olmadıgında da cok umursamam
tost yapar ya da makarna yapar geçiştiririz
eskıden evım kirli kalınca ben de cok üzülürdüm ama herseye yetişemıyorum , bazı seyler eksık kalıyor
çalışınca boyle oluyor ne yapalım :)
yaptıkça kirleniyor gibi sanki o yüzden her gün temizlik yapmak istemiyorumiki kişi de olsan o ev kirleniyor canım
heryer pamuk pamuk toz oluyor
camlar kirleniyor
banyolar lavabo wc çok kirleniyor
3 makına camasır cıkıyor
e bunların ütüleri oluyor
balkonlar kirleniyor , lavabo o şu bu
2 kişi olunca ev tertemiz durmuyor yani
aynı sorun bende de var
yüzeysel de yapsan ya da zorunlu seylerı de yapsan 2 gün tatılsen bir gunun ılla bu işler ile gecıyor
benim de hayatım gömlek ve kumas pantolon ütülemekle gecıyorOf ütü deme kusarım konuna
Bir gun koca katili olabılı ütü yüzünden
Bakalım ona da bir çare bulucam .
30 gömlek , 30 kumaş pantalon
Ayda 1 de birini tutsam kaç para alır acaba![]()
benimkide el izine takık beyaz eşyalar dolaplar çok el izi oluyor sürekli elinde bez bişeyleri siler .ama bana laf demez çok şükürAynıyız .bir kere dünyaya geliyoruz eşimde sagolsun yardım edersadece benimki kadından beter konuşuyo çok dırdırcı çoook
![]()
yapma zaten ben de yapmıyorumyaptıkça kirleniyor gibi sanki o yüzden her gün temizlik yapmak istemiyorum![]()
çok kötü yaa öyle nasıl alışırsa öyle gidiyor sanırımEşim asla yardım etmez, çorabını bile yerlere atar içtiği bardağı bile ortada bırakır. Ben de bu adama hizmetçilik için evlenmediğimden, yardımcı bayan aldım, hiç bir temizlik işi yapmıyorum. Gömlek ütüsünü de bayan yapıyor. Ben çamaşır yıkama, kendi ütüm, haftaiçi hafif atıştırmalık tarzı şeyler dışında hiç bir şey yapmıyorum, yapmayacağım da. Çünkü bana yardım etmeyen adama bu müstehak.