Ev isi yapmak bir gereklilik mi?

Ev işi derkekn kadın yadaa erkek bulunduğu alanı temiz tutmalı hijyen açısından önemli ailen geri kalmış insanlar erkeklerde yapıyor kadınlarda çalışma hayatında nekadar kaba bir tabir

Var yemek yapani , Thermomix t6
Bende bugun kocama dedim alalim sundan
1200 eur ona verecegime araba alir kiraya verir para kazanirin dedi
Bir de ustune sana ne ki yemegi yapan benim dedi

nasıl yani soğanı soyup doğruyor aşama aşama herşeyi kendi mi yapıyor ben mi ekliycem tek tek malzemeyi ?
şu yemeği yap diyecem yapacak mı?

nasıl yani soğanı soyup doğruyor aşama aşama herşeyi kendi mi yapıyor ben mi ekliycem tek tek malzemeyi ?
şu yemeği yap diyecem yapacak mı?
Evet canim , asama asama degil
Mesela mercimek corbasi yapacaksin , malzemeleri ekle , menuden mercimek corbasini sec , dugmeyr bas git , o yapiyor bitince de kapaniyor sen gidip tabaga koyup iciyorsun
Pizza hamurumu , at malzemeleri pizaa hamuru de dugmeye bas o sahane yapiyor
Muhallebi mi , karistirman falan gerekmiyor at icine dugmeye bas
Un helvasi at malzemeleri dugmeye bas
Aklina ne yemegi gelirse gelsin
Hepsino kendi yapiyor
Ama turkiyede 5 varmis henuz 6 gelmemis galiba , 5 de ayni zaten
Bi incele mucizevi bir alet

Valla ben 20 yildir yapmıyorum. Koca dayağı falanda yemedim tabi ki. Temizlik icin bir yardimcim var ama hergün gelmiyor. Bazen de eşim yapıyor. Sevmiyorum temizlik yapmayı bu kadar basit
Sen de sevmiyorsan benim gibi en başından bu iş benim işim değil diyeceksin

Bende istiyoruuuumm bundaannn

Bakarsın galiba evlenince seversin boşver ev işi kim severek yapiyorki

Bütçene göre bir yardımcı alırsın. B3n de nefret ediyorum

Dayak konusuna girmiyorum asla öyle bisy olmamali tabi ama bence ev işi gerekli.ayrica bence evine meragi olmayanın kendine demeragi olmaz..
Kişisel temizlik den bahsediyorum..
Size dip bucak temizlik yapın demiyorm ama üstünüze düşen annenize yardım edebileceğiniz ne varsa yapmanız gerekiyor ilerde evlenince de eşinizle anlaşarak evi temizlemeli siniz yada tenizletnelisiniz

Temizlik zorunluluktan yapılacak bir olay değil çoğumuz sevmiyoruz ama yaşadığımız yerin de temiz olması gerekir evde anneniz yaptığı için pek ihtiyaç hissetmemişsiniz.Mutfak temiz banyo temiz, odanız temiz,camlar kapılar öyle ile gidip geliyorsunuz yemek hazır ancak kendi eviniz olunca öyle olmayacak mecburen o işleri yapacaksınız anneniz yapıp hazıra gelince annenizin canı yok mu? O da severek yapmıyor ama mecbur yapmaya yardımınjz da yok demek ki. Valla eşinizin durumu iyi olursa yaparsınız yoksa el mahkum üzgünüm

Ben de bayılmıyorum ama sonucta bulundugunuz evi temizlememiz gerekiyor.yardımcı alabilrsiniz ama tam gün yardımcı 250 lira civarı ayda en az 8 kez falan almak lazım iş yapmamak için 2 bin o kadar paranız varsa bence de yapmayın:)

Valla ilk insanlar bile bir şekilde karnını doyuracak kadar yemek pişirip, mağarasını falan süpürürmüş. Sevmene gerek yok ama yapabilmek evlilik için değil kendi hayatın için gerekli.
Ailemle yaşadığım dönemde ben de okuldan işten vakit bulamadığım için etliye sütlüye karışmazdım ama artık kendi evimdeyim.
Ailenin ve akrabalarının üslubu leş bu arada. Koca dayağı ne?

Ev temizliğinden lafı et fiyatına kadar getirmenize hayran kaldım Allah iyiliğinizi versin
Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak, ailenizin söyledikleri çok çirkin onları bosverin . Ev işleri yeteri kadar olmalı bence de . Eşim calisiyor ben çalışmıyorum ama yine de eşim elinden geldiğince ev işine yardım eder . Hasta olurum yapamam o yapar . Veya tam tersi o hasta olur benim yapmam gerekir .Bence ev işleri eşle ortaklaşa yapılmalı . Yani herkes yeteri kadar ev işi öğrenip yapabilmeli .

herşeyi hazırladıktan sonra karistirmayida yaparım zaten hicde mucizevi degil

Bende sevmiyorum aslında ama temiz insanım dağınıklık sevmem o yüzden yapıyorum ki kendi evin olduğunda yaparsın bence .. ben yemek yapmayı hiç sevmem ama eşimi seviyorum diye ona yapıyorum sevdiklerime yapınca zor gelmiyor ki oda yapıyor baba öyle böyle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…