- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Var yemek yapani , Thermomix t6bana da yaz alıp kullanınca..
yemek yapanını bulursan onu da yaz kurbanın olam
Var yemek yapani , Thermomix t6
Bende bugun kocama dedim alalim sundan
1200 eur ona verecegime araba alir kiraya verir para kazanirin dedi
Bir de ustune sana ne ki yemegi yapan benim dedi
Evet canim , asama asama degilnasıl yani soğanı soyup doğruyor aşama aşama herşeyi kendi mi yapıyorben mi ekliycem tek tek malzemeyi ?
şu yemeği yap diyecem yapacak mı?
Evet canim , asama asama degil
Mesela mercimek corbasi yapacaksin , malzemeleri ekle , menuden mercimek corbasini sec , dugmeyr bas git , o yapiyor bitince de kapaniyor sen gidip tabaga koyup iciyorsun
Pizza hamurumu , at malzemeleri pizaa hamuru de dugmeye bas o sahane yapiyor
Muhallebi mi , karistirman falan gerekmiyor at icine dugmeye bas
Un helvasi at malzemeleri dugmeye bas
Aklina ne yemegi gelirse gelsin
Hepsino kendi yapiyor
Ama turkiyede 5 varmis henuz 6 gelmemis galiba , 5 de ayni zaten
Bi incele mucizevi bir alet
Bakarsın galiba evlenince seversin boşver ev işi kim severek yapiyorkiArkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Bütçene göre bir yardımcı alırsın. B3n de nefret ediyorumArkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Bende istedim de yemekleri yapan kocam oldugu icin olmaz dediBende istiyoruuuumm bundaannn
Ev temizliğinden lafı et fiyatına kadar getirmenize hayran kaldım Allah iyiliğinizi versinKaç yıldır evliyim bende sevmiyorum , ondandır 1 çocuk doğurdum hiç pişman değilim
Kapasitem bu kadar dedim düşünüyorum da 3 çocuğum olsa yanmıştım ben o çamaşırlar o yemek pişirmeler hiç bana göre değil kabus resmen ama çoğu kadın kapasitesinin ne kadar olduğunun farkına varmadan çocukları peş, peşe doğurup ilerde boşanıyor
Vallahi herşeyin acı bir bedeli var , öyle çocuk doğurdum hayatım dörtdörtlük ve gülücükler dediklerine kanmıyorum sizde kanmayın et fiyatı, meyva fiyatı, almış başını gitmiş fakirlik çoğaldı alım gücü diplerde boşanma oranı yüksek
herşeyi hazırladıktan sonra karistirmayida yaparım zaten hicde mucizevi degilEvet canim , asama asama degil
Mesela mercimek corbasi yapacaksin , malzemeleri ekle , menuden mercimek corbasini sec , dugmeyr bas git , o yapiyor bitince de kapaniyor sen gidip tabaga koyup iciyorsun
Pizza hamurumu , at malzemeleri pizaa hamuru de dugmeye bas o sahane yapiyor
Muhallebi mi , karistirman falan gerekmiyor at icine dugmeye bas
Un helvasi at malzemeleri dugmeye bas
Aklina ne yemegi gelirse gelsin
Hepsino kendi yapiyor
Ama turkiyede 5 varmis henuz 6 gelmemis galiba , 5 de ayni zaten
Bi incele mucizevi bir alet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?