En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben demin kizimin oyuncak cadirini boca ettim yere ayikladim yine bi buyuk poset atilicak oyuncak ciktisonra cekmecelerini duzenledim berbatdipeluslari kir icindeydi onlari attim makineyebi de tokalarinin oldugu ayna cekmecesini duzenledim uzerimden yuk kalkti sanki
isim cok ama

Depolama alanlari olmasi lazim. Evde esya cok.

Kirada oturuyorum. Ne bir ardiyem var ne bir dolabim. Cocuk odasini depo yaptim. Her turlu ivir zivir orda. Kenara siraladim. Pilates setim , kitaplik , coklu tuvalet kagitlari , kagit havlular , bilgisayar , cantalar vs... Kendi evime gecersem kocaman dolap yaptiracagim. Ya da ardiyelik. Planlarimi kendi evime sakliyorum.

birazdan eve gideceğim.
eşim ve çocuklar evdeler.

mutfağı ve diğer yerleri toparlamayı düşünüyorum.
sabah kuru fasulye ıslamıştım.onu ocağa koyarım.bir de pilav.

her yeri çamaşır suyuyla silmem lazım.
ama hiç yapma isteğim yok.
bugün işteyim.ve uyumak istiyorum.

5 yıllık evliyim 4 kez taşınmak zorunda kaldım. Her taşınmada da eşya attım. Normalde de zevkim sade,rahat, ıvır zıvırsız bir hayattan ibaret... Şuan bile atacağım eşyalar var. Bu arada attım derken ya ikinci el stokçulara sattım ya da ihtiyaç sahiplerine dağıttım. İsraf asla yok... Evde kullanmadığım hiçbir şey yok. Bu yüzden evde düzenin en büyük şartı (bana göre tabi) ihtiyacın kadar eşyaya sahip olmak...

Canım albümüne baktım maşallah çok tatlı bir kızın var, Allah bağışlasın kuzularımızı... Benim de 4 yaşında bir kızım var. Sanırım dünyaya geliş amacı annesinin evini dağıtmak... Son zamanlarda daha da düzeldi ama yine de en çok vaktimi onun odasına ayırıyorum. Kız çocuğu olunca ıvırı zıvırı daha çok oluyor...

Ben de dun buzlugumu duzenledim. Memleketten getirdiklerimi bir porsiyonluk olarak buzdolabi posetlerine koydum. Buzluga yerlestirdim. Yemek ve corba yaptim. Yatak odasini topladim. Yeni pike serdim. Yastigimi makineye attim.

Ah canım ya ben de buzdolabımı temizleyeceğim. Bu yaz dolabı doldurmayı düşünüyorum. Her yaz taşındığım için fırsat bulamamıştım Kolay gelsin tatil dönüşü zordur nefret ederim...

Merhaba canım, kolay gelsin şimdiden. Menümüz aynı. Ben bir de eşim için tatlı yapacağım. Sana küçük bir tavsiye yerleri silerken veya toz alırken sirkeli su kullan.
Yazın bu sıcaklarda çalışmak üstüne eve gelip iş yapmak ayrı işkence. Rabbim yardımcınız olsun.

ay inş insanın kendi eve gibi yok.
biz şubatta kendi evimize geçtik ama 15 yıllık bi bina... malesef kredi çektiğimiz için içini yaptıramadım ama. yinede şimdilik yetiyo bana..

katılıyorum.. ihtiyaç fazlasını almak hem cebe yazık hemde günahh

İnşallah canım evi Komple dip köşe yapmam lazım nasipse kurban bayramından önce Mevlüt okuturcaz kadın erkek karışık ev baya kalabalık olucak inşallah

ayy su pofideki senin bebis mi cooook tatli masallah
is yaparken bebisi de yaninda arabasinda oturta bilirsin canim
masallah uykusu da guzelmis seni cok yormuyodur canim

Ay cok tesekkur ederiz teyzesi
Aslinda kizim bazen duruyo huysuzlanmiyo kendi kendine oynuyo bide bi kac haftadan beri yuz ustu donuyo ama daha yuvarlanamiyo
sıkılıp ağlıyo o oyle yapinca basinda duruyorum bende.

Aslinda benim canim hiiiiiiiiiiic ev isi istemiyo zorla yapiyorum. Ben biraz usengecim galiba Obur topiklerinize de baktim gercekten cok harikasiniz hem evin isi hem esinizle kiziniza ilgi hemde onca mesaja yanit daha neler yapiyosunuz kim bilir...

Dün biraz geç kalktim kalkar kalkmaz eve daldım tüm odaları bir topladim
salonda koltukları kaldirdi m halıları topladim dip köşe temizledimkoltuklarin deri kısımlarını sildim
Yerleri silip toz alıp yerlestirdim
tüm evi supirdum
banyoda lavaboyu ovdum kuvveti klozeti ovdum yerlerini sildim tuvaleti yikadimmutfak sokaklarının üstünü sildim
koridoru sildim carsaflari yikadim iki makina çamaşır yikadim balkonunda yikadim hazirlandim arkadaşımın doğum gününü kutladik eve geldim yemek yedik film izlerken ütü yaptım yattığım anda direk uyumusum:)

Geçmiş bayramınız mübarek olsuuuun................

arife günü evi temizledim bi küçük odam kaldı gene.... buzluğa taze fasulye attım.... 1. günü bir sürü mama yaptım kaplara koydum ablama gittim.... ordan teyzeler dayılar arkadaşlar derken.... en çok ben gezdim valla... kapı kapı şeker topladım....

ayyy hıçkırık tuttu... su içerkende hıçkırık geliverdi boğuluyodum ayol bir yudum suyla :)))

benim ev aldı başını gidiyooooo imdaaat........

dün dükkandaki tüm bardak çardak ne varsa topladım eve götürdüm süpersonik makinamda yıkayıp geri getirdim.... her kuşu öptüm kaldı leylek yani....mutfak dolaplarını siliverdim elim deymişken... misler gibi bulaşıkları pis yere koyamazdım herhalde.... bu stajerler pek pis... yağlı elleriyle o kapaklara dokunuyorlar ığğyyy.... kız azerin sen bana naptın böyle gördüğüm heryeri silesim geliyor....

akşam evde çok işim var çoook...... gece raporumu bekleyin anacım......

bebişin çooook tatlı Allah bağışlasın...

Azerinden korkulur arada beni bile adam ediyo :)))

Saol canim cumlemizin insallah..
o kadar disiplinli diyosun yani :)))

feciii kaç kurtar kendini... ben pis ve mutluydum şimdi sürekli tıı bu kapının silinmesi gerekiyor... yok o buz dolabı temizlenecek.... her şeye eleştirel bakar oldum.... mütamadiyen temizlik düşünüyorum....

Ahhh ahh bende oyle olmak istiyorum esim benden cok sikayetci e haklida :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…