- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.841
Depolama alanlari olmasi lazim. Evde esya cok.BENİMDE EVİM MİNNACIK HER BULDUĞUM YERİ DOLDURDUM.
SALONDAKİ KOLTUKLARIN ALTI. YENİ EVLİ OLDUĞUMDAN DOLAYI . EV GÖRMESİNE GELENLERİN TABAKLARI İLE DOLU.
OTURDUĞUM ODADAKİ ÇEKYATLARIN ALTIDA . TUVALET KAĞIDI , HAVLU PEÇETE, ÇAMAŞIR SUYU, YUMUŞATICI VE ÇAMAŞIR DETERJANI İLE DOLU.
BALKONA DUVARA 3 KATLI Bİ DOLAP YAPTIRDIM.. ORAYADA KAVANOZLARI DOLDURDUM.
HERYER HERYERDE OLUYO DEPOLAMA ALANI OLMAZSA. BİDE BANYOYA İSTİYOM Bİ DOLAP....
ben demin kizimin oyuncak cadirini boca ettim yere ayikladim yine bi buyuk poset atilicak oyuncak ciktisonra cekmecelerini duzenledim berbatdi peluslari kir icindeydi onlari attim makineye bi de tokalarinin oldugu ayna cekmecesini duzenledim uzerimden yuk kalkti sanki
isim cok ama
Ben de dun buzlugumu duzenledim. Memleketten getirdiklerimi bir porsiyonluk olarak buzdolabi posetlerine koydum. Buzluga yerlestirdim. Yemek ve corba yaptim. Yatak odasini topladim. Yeni pike serdim. Yastigimi makineye attim.
birazdan eve gideceğim.
eşim ve çocuklar evdeler.
mutfağı ve diğer yerleri toparlamayı düşünüyorum.
sabah kuru fasulye ıslamıştım.onu ocağa koyarım.bir de pilav.
her yeri çamaşır suyuyla silmem lazım.
ama hiç yapma isteğim yok.
bugün işteyim.ve uyumak istiyorum.
ay inş insanın kendi eve gibi yok.Depolama alanlari olmasi lazim. Evde esya cok.
Kirada oturuyorum. Ne bir ardiyem var ne bir dolabim. Cocuk odasini depo yaptim. Her turlu ivir zivir orda. Kenara siraladim. Pilates setim , kitaplik , coklu tuvalet kagitlari , kagit havlular , bilgisayar , cantalar vs... Kendi evime gecersem kocaman dolap yaptiracagim. Ya da ardiyelik. Planlarimi kendi evime sakliyorum.
katılıyorum.. ihtiyaç fazlasını almak hem cebe yazık hemde günahh5 yıllık evliyim 4 kez taşınmak zorunda kaldım. Her taşınmada da eşya attım. Normalde de zevkim sade,rahat, ıvır zıvırsız bir hayattan ibaret... Şuan bile atacağım eşyalar var. Bu arada attım derken ya ikinci el stokçulara sattım ya da ihtiyaç sahiplerine dağıttım. İsraf asla yok... Evde kullanmadığım hiçbir şey yok. Bu yüzden evde düzenin en büyük şartı (bana göre tabi) ihtiyacın kadar eşyaya sahip olmak...
İnşallah canım evi Komple dip köşe yapmam lazım nasipse kurban bayramından önce Mevlüt okuturcaz kadın erkek karışık ev baya kalabalık olucak inşallahbize de bayram tembelligi geldi kizlar dagaldibi kac gune yavas yavas toplaniriz o zaman cok guzel motive olursun canim
benimki de 26 temmuz varsa ben daha erken ogrenicemama hic bi belirtim yok
canim bizim diger topige de ugra o konu mutaka sana yardimci olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enliyoruz-evleri.826687/page-37#post-41837999
ayy su profideki senin bebis mi cooook tatli masallah
is yaparken bebisi de yaninda arabasinda oturta bilirsin canim
masallah uykusu da guzelmis seni cok yormuyodur canim
hosgeldin canim
dogumdan sonra usengec olman normal canim
cunku lohusalik donemi karisik bi donem zamanla gecicek emin ol
aksam saat kacta uyuyosun?erken yatarsan erken de kalkarsin
onemli olan erken kalkmak degil bence ben de gec kalkiyorum son zamanlarda ama uyandiktan sonra oglene kadar islerimi yapiyorumprogramli yapman lazim islerini canim
bizim baska konuarimi da var programlarimizi yazdigimiz onlara bi bak
ayy su pofideki senin bebis mi cooook tatli masallah
is yaparken bebisi de yaninda arabasinda oturta bilirsin canim
masallah uykusu da guzelmis seni cok yormuyodur canim
Ay cok tesekkur ederiz teyzesi
Aslinda kizim bazen duruyo huysuzlanmiyo kendi kendine oynuyo bide bi kac haftadan beri yuz ustu donuyo ama daha yuvarlanamiyo
sıkılıp ağlıyoo oyle yapinca basinda duruyorum bende.
Aslinda benim canim hiiiiiiiiiiic ev isi istemiyo zorla yapiyorum. Ben biraz usengecim galibaObur topiklerinize de baktim gercekten cok harikasiniz hem evin isi hem esinizle kiziniza ilgi hemde onca mesaja yanit daha neler yapiyosunuz kim bilir...
bebişin çooook tatlı Allah bağışlasın...
Azerinden korkulur arada beni bile adam ediyo :)))
Saol canim cumlemizin insallah..
o kadar disiplinli diyosun yani :)))
feciii kaç kurtar kendini... ben pis ve mutluydum şimdi sürekli tıı bu kapının silinmesi gerekiyor... yok o buz dolabı temizlenecek.... her şeye eleştirel bakar oldum.... mütamadiyen temizlik düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?