hahhahayap ama çekinme biz motive ederiz yürrü be kindar öf öff öfff şu toz alışa bak :13:
Ama bak o lavantayı yap ben bir yumurta torbası kadar aldım 2-3 tl verdim
Maalesef aynı dert bende de mevcut. Kurtulamadım şu zıkkımdan. Canım öncelikle perdeleri yıkaman şart. Çünkü en çok perdelere siniyor koku. Bir de sprey yerine fısfıslı bir şişeye yumuşatıcı koy ve onu sık. Ben yapıyorum inan kokusu oda spreylerinden daha kalıcı.
Pazar günü ailem evime gelecek. Havalar soğuk olduğundan sigaramı 2-3 aydır salonda içiyorum. Kokuyu tahmin edersiniz.
Arada havalandırıyorum ama nereye kadar, dışarısı buz gibiyken çok fazla açık bırakamıyorum.
Şimdi ben pazar gününe kadar bu odadaki sinmiş kokuyu çıkarabilir miyim? babam bilmiyo sigara içtiğimi :18:
oda spreyi falan pek işe yaramıyor, yine geliyor sigara kokusubildiğiniz enteresan, pratik çözümler var mı?
yardım litfennn
önce güzel bi temizlik yapsonra da çok güzel kalıp şeklinde lavanta, gül kokuları falan satılıyor. ben onlardan kullanıyorum.. yemek odam çiçek bahçesi gbi kokuyor. hatta kalıp bitti ama hala kokuyor oda mis gibi
Ben sigara kokusu için sirke kullanıyorum. Bir kaba su doldur ve yarım çay bardağıda sirke ekle ( kabın küçük olsun ) yanliz ben elma/ üzüm gibi sirke değil normal temizlik sirkesi kulaniyorum.
Sigaranın kokusunu görmek için, kurutma bezini islatip kahloverin üzerine serdimizd diyer gün koku çekiyormuş, yada bir kaba yine su doldurup icine süngeri 4 kesip koyuyorlarmiş,
İşe yarıyormu bilmiyorum çünkü sirkemden memnunum.
Salonda değilde başka bir odanda sigara içmeni tafsiye ederim.
Ben Zadece şimdilik mutfakta iciyorum, Buhari ve camida acıyorum, hiç koku gelmiyor:) bazen calışma odasında iciyorum, ama Ozamana sirke bulunduruyorum.
iyi geceler kızlar...malesef bendekullanıyorum....bundan 4 yıl öncesine kadar inanmazsınız belki 10 günde 1 tül perde yıkar koltuk halı silerdim....çözümü mutfakta aspiratör başında içmekle bi nebze de olsa buldum...kindarcım perdeleri yıkamak ilk adım ...evi havalandırmak 2. adım.... yerleride dip köşe silmek 3. adım ...en iyisi tabi halı koltuk duvar silmekte 1 günde nasıl yetişir bilmem...kolay gelsin....
YASEMİNCİM KALIP ŞEKLİNDE GÜZEL KOKULAR DEMİŞSİN YA CNM...NERDEN TEMİN EDİYORSUN BUNLARI...:18:
kızzzzzzzz sakın paspas kovasının içine yumoş koyma o paspas ucuyla evde leş koku yapıyor teste tabiiiiiiiiiiiiiivalla hiç temizlik için bu kadar gaza geldiğimi hatırlamıyorum. annem görse gözleri yaşarır garibimin
tamam hemen yarın alıcam lavantayı
teşekkürler canımyumuşatıcının kokusuna bayılıyorum zaten, yerleri silerken de ondan koyuyolarmış suyun içine...
inşallah kurtuluruz, ama seviyorum da bi garip bişey
şimdi bıraksam kahveyi sap gibi tek başına mı içicem diye aklıma geliyo, vazgeçiyorum sanki
kızzzzzzzz sakın paspas kovasının içine yumoş koyma o paspas ucuyla evde leş koku yapıyor teste tabiiiiiiiiiiiiii
Wou! Ben normal soğuk su ile yapıyordum!Canım ilk iş tabiki kokunun sindiği temel eşyaları halletmek.Perdeleri güzel yıka beyazlat ütüle..Halıya sinen koku beterdir onu yıkamaya verebilirsin ya da kendin kokulu bir halı temizleyiciyle silip,halı yıkama makinen varsa halledebilirsinKoltukları da aynı şekilde lifle silersen mis gibi olur.
Bir de sirkeyle su kaynat 1 gece boyunca kalsın o odada.Kapıyı da kitle.
Daha sonra bir güzel havalandır ve temizlenmiş eşyaları tekrar eski düzenine getirdikten sonra güzel mumlar ve zevkine göre kokularla evini kokutabilirsin..
Şimdiden kolay gelsinn
Hahah yok, son anda koçam baltayı elimden cekdi aldıhmmm aslında evet mutfakta içsem bu kadar problem olmazdı. teşekkür ederim bütün tavsiyelerinize uyucam :13:
buarada yağmur perisi baktın mı banyoda ceset var mıymış
duman ve koku çeken ledler var masa lambası niyetine kullanabilirsin. kızlarında dediği gibi perdeleri yıka mutlaka ogün birazık havalandırıp birde bu otomatik belirli aralıklarla fıslayan oda kokusundan alırsan anlamazlar .
Hahah yok, son anda koçam baltayı elimden cekdi aldı!
Öyle gözum döndüki, nerdeyse onu kezecekdim ceset niyetine
Dogru vallah! Bende denemiştim test etmek için, kımin aklına gelir dedim, mis gibi yapar dedim ve sonuc: LEŞşşkızzzzzzzz sakın paspas kovasının içine yumoş koyma o paspas ucuyla evde leş koku yapıyor teste tabiiiiiiiiiiiiii
Değilmi, zavallı 4 aylık taze kocacigiminşallah canım inşallahannem biliyo da zaten babam bilmiyo :26:
yazık adamın suçu ne, fare ölüsü, ceset diye diye biz seni böyle yaptık, affet
Değilmi, zavallı 4 aylık taze kocacigim
elime asıl baltayı vermeyi zorlayan sendin, bu yüzden sen benim suç ortağım sayilirsin
bende evin her odasında sigara içiyorum yatak odası hariç...misafirim geleceği zaman havalandırıyorum totom dona donaperdeleri yıkıyorum vaktim olursa duvarları siliyorum genelde duvarı size tavsiyem perdeleri yıkayın odaların kapısını kapatın gidin mutfakta takılın 1 saat falan koltuklara koku sıkıp odalara hani şu 10 15 dakikada sıkan makinalardan koyabilirsiniz air in ürünlerinde üzerinde beyaz gül olan çok hoş kokuyor benim her odamda ve holümde var tam bir kurtarıcı...
tamam kabul, azmettiricin benim
airwickin beyaz güllüsü var bende de, ben de bayılıyorum onun kokusunateşekkürler bluee
Pazar günü ailem evime gelecek. Havalar soğuk olduğundan sigaramı 2-3 aydır salonda içiyorum. Kokuyu tahmin edersiniz.
Arada havalandırıyorum ama nereye kadar, dışarısı buz gibiyken çok fazla açık bırakamıyorum.
Şimdi ben pazar gününe kadar bu odadaki sinmiş kokuyu çıkarabilir miyim? babam bilmiyo sigara içtiğimi :18:
oda spreyi falan pek işe yaramıyor, yine geliyor sigara kokusubildiğiniz enteresan, pratik çözümler var mı?
yardım litfennn
ben yaptım parkelerde su izi bırakıyor 1 saat sonra pis bi oku salıoyr ki vileda ucum yeniydi:44: hmmm? öyle mi diyosun, öyle yapıyolarmış ama başka bi başlık ta okumuştum sanki
inşallah bırakıcam, çok etkiliyo...
ama güzel de sanki
öyle kesinlikle, bırakmak lazım da öyle lanet bişey ki...
teşekkür ederim canımyarın bütün gün ev temizleyeceğim anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?