Ev işlerinde becerikli bayanlar, yardımınız lazım...

Ben hiç hamarat değilimdir ama yaz-kış salonda içerim sigarayı, annem geliceği zaman, bi bütün camları açıp evi havalandırırım, sonra normal silip süpürürüm, üşenmezsem koltuk örtülerini yıkarım koku filan kalmaz evde. Ama çok üşenirsem hiç bişe yapmam 'Ya arkadaşlar geldi de geçen balkon çok küçük biliyosun salonda için dedim' derim, çok pratik bence

Son düzenleme:
kızlar hepinize teşekkürler, bilin bakalım kimin aylardır sigara içilen salonu miss gibi olma yolunda

sabahtan bütün perdeleri indirip makineye attım, çok beyazlamadı ama mis gibi koktu

heryeri süpürüp sildim vileda ile, çok yüzey temizleyici ve çamaşır suyu koydum içine, zararlı biliyorum ama bi kerelik bu kadar çok koydum...

odaya sünger, karbonat ve sirke koydum yalnız sirkenin kokusu çok dağılmaya başladı kaldırdım onu spnradan.

oda parfümümden çok olmadan sıktım, camı açtım ve kapıyı çektim.

lavanta almaya gidecektim, gidemedim ama aklımda onu mutlaka yapıcam.

koltukları silecektim ama annem yorma kendini hastasın bişey olmaz diğerlerini yap onlar yeter dedi, bakalım

bi süre sonra odaya girdim, çok hafif de olsa sigaranın o sası kokusunu alabildim. ama daha yarına çok var.

diğer önerilerinizi de biiiir bir denicem gün içinde

Afferin denmez ayıp tebrik ederim çok resmi olur sanki Yürrrü be demek istiyorum

İyi iş başardın

Lavantayı ebnde yap inan kokusu baya bastırcak sen şimdi koku gitti , ev temizlendi ohhdedin ama sallla dicen ben eminimmm

ama yap yani

Anlamadım, nasıl yağmurperisi gibi

Tebrık ederım sızde az hamarat degılmıssınız:)
Ama kendınızı yormamanız ıyı olmus.
Ev işi cok nankor sımdı a'dan z'ye yaparsınız ıkı gun sonra yıne kokar,sararır
bence sız sıgarayı aspratorunuz varsa onun onunde ıcın hatta hıc ıcmeyın dıcem ama sız kendınız ıcın en ıyısını bılırsınız:)
tertemız odanızda temızlık yapmmanın huzuruyla ıyı geceler dılerım:)

çok teşekkür ederim :) sigarayı bırakıcam inşallah bakalım :)

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…