Ev işlerini asla yapamıyorum…

Temizlersin tekrar batar bu normal ama sistemin yoksa hem çok yorulursun hem kısmen olur yaptığın iş boşa gider hemde işin bitmez mesela benim ilk işim çamaşır bulaşık makinasını çalıştırmak sonra dağınıklığı toplamak sonrada süpürge yaparım toz alma paspas banyo wc çıkan bulaşığı çamaşırı boşaltmak ,birde temizliği kolaylaştıran ürünler var bu başta güzel bir süpürge duşakabın için duşsil tarzı ürünler camlar için mesela pella ilbays silvada olan cam bezleri amway in loc u muadili her firmada var rossmanın bezleri çok iyi bunları temin edersen biraz hızlanırsın ,
bir sistemin olursa birde bir işi yaparken onu bitirmeden başka işe başlamazsan hızlıca biter.

valla az yerim gene de yardımcıyı çağırırım durumundayım ben :) para nelere verilmiyor. 3 haftada bir 150 tl veriyorum bayağı rahatlattı beni bu. bi markete girip çıksam 150 tl gidecek zaten.

150 ye gelen mi kaldı valla şaşırdım buralarda bulunmuyor bulunsa bile 400 den başlıyor

valla az yerim gene de yardımcıyı çağırırım durumundayım ben :) para nelere verilmiyor. 3 haftada bir 150 tl veriyorum bayağı rahatlattı beni bu. bi markete girip çıksam 150 tl gidecek zaten.
150 tl mi sahiden? Bizim burada fiyatlar normal daireler için bile 400-500 civarından başlıyor, bir de bizim eve ne kadar fiyat çıkar düşünmek bile istemiyorum

Benim en büyük sorunum bir de ev 3,5 katlı en fazla bir katı yapabiliyorum bir günde elim de aşırı yavaş böyle olunca evin diğer ahalisi öbür katların pisliğini taşıyor haşlettiğim yere sanırım Önerileriniz için teşekkür ederim

Mesela banyo sıralamasını yanlış yapıyormuşum hep yerden başlarım önce Kedilerimden birisi görme engelli eldiven aldık, tarak değiştirdik ama yok hiçbir şekilde taratmıyor kendisini. Mop için önerebileceğiniz bir marka ya da ürün var mı?

Ama 150 cidden az bi rakammış. Ben hiç yardımcı almadım bilmiyorum fiyatlar nedir. Burada konu açılınca hep 400 500 tl'lerden bahsediliyor ya ondan demiştim

150 Lira süpermiş, geçen gün kış temizliği için çağırayım dedim, 550 lira dediler. vazgeçtim. sabah 8 de gelip akşam 5 de gidecekti.

Temizlik nedir yaa 2 dakkada heryeri çiçekler gibi yaparım vallahi evet biraz yorucu gelebilir belki ama yaşam alanlarimiz için hijyen önemli

Merhaba benim dolabımda da bu var. Öne doğru çekilmiyor mu? Raylı sisteminin olması lazım.

Taratmıyorsa kendisini ellerinizi ıslatıp bütün vücudunu sıvazlayın, dökülecek tüyler ellerinizde kalır mopum markalı değil bir kaç tane markalı olanlardan kullandım olmadı en son komşu tavsiyesi ile bir milyoncudan penye gibi bir mop aldım dehşet siliyor tüy kıl bir şey kalmıyor. Benim kalebodurlar 50x50 parlak olanlardan, markalı olanlar tüy bıraktı üzerinde hep. Derin temizlik yaparkende hangi odayı temizliyorsam yerini en son elle siler çıkarım, eski usul silmenin yerini birşey tutmuyor. Ama tabi tüm evi bir anda derin temizlemiyorum. Mesela hafta sonu bir odayı kapısı camı, dolapları falan temizliyorum en son yerini siliyorum , temizlik sırası her zaman yukarıdan aşağı doğrudur. Üstte yapılacak iş biter dökülen saçılan biter en son yer silinir halı serilir

150 ye gelen mi kaldı valla şaşırdım buralarda bulunmuyor bulunsa bile 400 den başlıyor

150 tl mi sahiden? Bizim burada fiyatlar normal daireler için bile 400-500 civarından başlıyor, bir de bizim eve ne kadar fiyat çıkar düşünmek bile istemiyorum
Yarım gün (önümüzdeki aydan itibaren 180 vericem)
Ama.evde az eşya olunca ve düzenli birisi dip köşe yapınca o kadar pislenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…