- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
ben de cocuk olsa suan neyaparim bilmiyorum,onlar aglar ben aglarim artik.evlendiğimde sizin gibiydim 6 yıl olacak neredeyse..ne değişti dersen bu saydıkların artı 2 çocuk artı sabah 8 akşam 5 mesaii...
onu bulmam lazimKöle Isaura örnek ev kadınlarımızdandır...
ben de cocuk olsa suan neyaparim bilmiyorum,onlar aglar ben aglarim artik.
cocuk olmadan biraz rayina girse hersey
Mrb.
yeni evli sayilirim,fakat evimde henüz bir düzen oluşturamadim.Olmuyor,olmuyor.
Yemek yapamiyorum,camasir yikiyorum yikiyorum bitmiyor,ev de devamli bir daginiklik...
Lütfen beni toparlayacak fikirler,öneriler verin. Eksiksiz olmasa da iyi bir ev kadini olmak istiyorum..
Bence ne kadar az eşya o kadar az iş. Kayınvalidemin eşyaları var şu an, kocaman vitrin içinde kristaller, biblolar, masalarda yapma çiçekler, köşelerde artık ağaç olmuş bitkiler, milyon tane köşe yastığı, 1737364738 tane tabak çanak...toz almak zaten bir gün sürüuor.
Aynen. Annemle aynı kadını alıyoruz annemin evinde dağlar kadar ıncık cıncık var kadın tüm günde bitiremiyor benim ev yarım günde tamam. Kadın bana gelince göbek atıyor.
Canım öncelikle yemek yapamıyorum lafını unut kaldır bi kenara. Once kendimden ornek vericem sana yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yasında kızım var. Universite biter bitmez evlendim ve inan fırın bile çalıştırmadan evlendim. Ilk olarak yemek konusunda sunu soyleyim internette milyon tane tarif var deneyerek en güzelini bul ben kac tane yemek yaktım bilemezsin :)) amaMrb.
Yemek yapamiyorum,camasir yikiyorum yikiyorum bitmiyor,ev de devamli bir daginiklik...
Lütfen beni toparlayacak fikirler,öneriler verin. Eksiksiz olmasa da iyi bir ev kadini olmak istiyorum..
Mrb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?