- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
Çeşit çeşit temizleyiciyle ne yapıyorsunuz?Canım öncelikle yemek yapamıyorum lafını unut kaldır bi kenara. Once kendimden ornek vericem sana yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yasında kızım var. Universite biter bitmez evlendim ve inan fırın bile çalıştırmadan evlendim. Ilk olarak yemek konusunda sunu soyleyim internette milyon tane tarif var deneyerek en güzelini bul ben kac tane yemek yaktım bilemezsin) ama
Simdi oyle yemekler yaparim ki herkes tarif ister.temizlik konusuna gelince daha once camasir suyuyla yağ çözücüyü ayırt edemeyen ben simdi hergun ev süpürüp siliyorum hemde çeşit çeşit temizleyicim var haftanın bir gunünü de çatıyorum pazartesi gunu once balkonu yıka sonra git banyoya camasir suyunu dok gel, tum evi supur sil banyoyu yıka toz al pestilin çıksın en son mutfağı yap. Bunu her hafta yap. Sonra iki güne bir supur sil (ben bebekli oldugum icin hergun hatta bazen iki kere yapıyorum gunde ) ayrıca bulaşık makinende her zaman hazır olsun ve mutfağı hep toplu bırak bu isini inanılmaz kolaylaştırır. Temizlikte bitti mı çamaşırı dert etme kimsenin çamaşırı bitmez bak bana herkes agzi açık bakıyor.Asciyla şoförle büyümüş özgür kız ev kızı olup hiperaktif bir bebek bakıp bunları yapıyor siye kav ve görümce bile herkese beni gösteriyor duşun )) istersen yaparsın sakin bunalma
Maşallah canım :) ben biraz garip biriyim ondan olabilir mesela yer sildiğim zaman guzel koksun kalıcı olsun istiyorum ve birkaç markayı karıştırıyorum oyle daha temiz olur gibi geliyor. Sadece mutfakta çamaşır suyu,yağ çözücü,kirec çözücü,deterjan var banyoyu sen duşun :)))Çeşit çeşit temizleyiciyle ne yapıyorsunuz?
Benim tek çeşit var yeri de onla siliyorum, koltukları da, tozu da onunla alıyorum, camları siliyorum çamaşıra koymuşluğum bile var. Bi bulaşık yıkamadım onunla...
Yanlış mı yapıyorum acep
Ben öyle kokan şeylerden hoşlanmadığım için iyi temizleyen ve fazla kokusu olmayan bir şey buldum onu kullanıp duruyorum. Yer tasarrufu hemMaşallah canımben biraz garip biriyim ondan olabilir mesela yer sildiğim zaman guzel koksun kalıcı olsun istiyorum ve birkaç markayı karıştırıyorum oyle daha temiz olur gibi geliyor. Sadece mutfakta çamaşır suyu,yağ çözücü,kirec çözücü,deterjan var banyoyu sen duşun ))
Yok canım oluyordur mutlaka. BenimBen öyle kokan şeylerden hoşlanmadığım için iyi temizleyen ve fazla kokusu olmayan bir şey buldum onu kullanıp duruyorum. Yer tasarrufu hem
Belki gerçekten temiz olmuyordur benimki
Yok canım oluyordur mutlaka. Benim
Kv cok titiz zamanla ondan bana gecti sanırım
güldümBenimki de öyle, milyon tane yer bezi var her odayı ayrı bezle silip makineye atıp yüksek derecede yıkıyor onları... neredeyse içi temizlensin diye çamaşır suyunu içecek... ben de alabildiğine vurdumduymaztitizlik zor zanaat valla
Benimde 8 aylik bi oglum var.ben ekmegi kendim yapiyorum.haftaici ekmek makinesinde hafta sonu makineye yogurtup firinda pisiriyorum hem oglum hem biz afiyetle yiyoruz.cok vaktini almaz bence sen onuda halledersin masaallah:)Hahahah güldürdünüz benibende sır frenleri guzel diye toz bezi almisligim var )) benim icimde gizli yatiyirmus o titizlik kızım biraz büyüsün ekmegi bil evde kendim yapmak istiyorum. Daha once yaptım oldu
güldüm
Ah iste benim ekmek makinem yokBenimde 8 aylik bi oglum var.ben ekmegi kendim yapiyorum.haftaici ekmek makinesinde hafta sonu makineye yogurtup firinda pisiriyorum hem oglum hem biz afiyetle yiyoruz.cok vaktini almaz bence sen onuda halledersin masaallah
Ay bilmezmiyim o ilgi manyagi bebegi kocayi hatta bebekten daha fazla kocayi:))bende ayni seyi yapmaya calistigim icin fazla bolunupAh iste benim ekmek makinem yokhemen aldırmak da istemiyorum malum Bebek zaten baya masraf. Bi kere kendim yogurup fırında yaptım guzel oldu ama gunluk yapmak lazım oda su an zor biraz. Ilgi manyagi kızım ve kocam var ) duzeni oturtmaya çalışıyorum ilgimi hic eksik etmeden iyi anne iyi es ve kadın olmaya çalışıyorum size de maşallah ne guzel haketmişsiniz ekmek isini
Ben kendimden ornek vereyim sana suan bebegim var bebekten onceki hayatim soyleydi... Sabah esimi kalkardi ise gitmek icin bende kalkar sut isitirdim.mutlaka ewde kekim kurabiyem vs vardi yapardim.sutun yanina bi dilim kek koyar yedirir onu gonderirdim.tekrar yatar bikac saat sonra kalkar evini mis gibi temizlerdim ( asiri titizim ) mesela benim adam kurufasulye et tavuk gibi seyleri cok sever oglen gibi yemegimi yapardim.aksama birakmam yemek isini.mesela camasir yikama gunlerim vardi.ewime her pazartesi gunu genel temizlik yaparim.pazar gunleri esim ewde oldugu icin ew dahilio pislenio yine daginik cunku esim ve onun yaninda asla is yapmam.gezmeye ayiririz o gunumuzu.pazartesi 2 makine camasir atarim beyaz ve renkli.ve acil bir durum olmadanda birdahaki pazartesiye kadar camasir yikamam.ewim her duruma karsi derlitopludur.herzaman aniden gelecek misafire karsi ewimde kekim pastam bulunur.yaparim.aksamlari yrmekten sonra esimle balkonda cay pasta keyfi yapariz.cocugum var suan 17 aylik ve duzenim hala boyledir.gun belirle kendine ogunler disinda camasir yikama ew temizleme.sadece ewin her daim toplu dursun canim.Mrb.
yeni evli sayilirim,fakat evimde henüz bir düzen oluşturamadim.Olmuyor,olmuyor.
Yemek yapamiyorum,camasir yikiyorum yikiyorum bitmiyor,ev de devamli bir daginiklik...
Lütfen beni toparlayacak fikirler,öneriler verin. Eksiksiz olmasa da iyi bir ev kadini olmak istiyorum..
Mrb.
Yemek yapamiyorum,camasir yikiyorum yikiyorum bitmiyor,ev de devamli bir daginiklik...
Lütfen beni toparlayacak fikirler,öneriler verin. Eksiksiz olmasa da iyi bir ev kadini olmak istiyorum..
Mrb.
Mrb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?