Ev kadini nasil olunur?

Çeşit çeşit temizleyiciyle ne yapıyorsunuz?
Benim tek çeşit var yeri de onla siliyorum, koltukları da, tozu da onunla alıyorum, camları siliyorum çamaşıra koymuşluğum bile var. Bi bulaşık yıkamadım onunla...
Yanlış mı yapıyorum acep

kocani egiteceksin, ona sana yardim etmesi gerektigini ispatlayacaksin, aglaya zirlaya da olsa.
sonra o sana yardim edince yukun azalacak.

Maşallah canım :) ben biraz garip biriyim ondan olabilir mesela yer sildiğim zaman guzel koksun kalıcı olsun istiyorum ve birkaç markayı karıştırıyorum oyle daha temiz olur gibi geliyor. Sadece mutfakta çamaşır suyu,yağ çözücü,kirec çözücü,deterjan var banyoyu sen duşun :)))

Ben öyle kokan şeylerden hoşlanmadığım için iyi temizleyen ve fazla kokusu olmayan bir şey buldum onu kullanıp duruyorum. Yer tasarrufu hem
Belki gerçekten temiz olmuyordur benimki

Yok canım oluyordur mutlaka. Benim
Kv cok titiz zamanla ondan bana gecti sanırım

Benimki de öyle, milyon tane yer bezi var her odayı ayrı bezle silip makineye atıp yüksek derecede yıkıyor onları... neredeyse içi temizlensin diye çamaşır suyunu içecek... ben de alabildiğine vurdumduymaz titizlik zor zanaat valla

Hahahah güldürdünüz beni :) bende sır frenleri guzel diye toz bezi almisligim var :))) benim icimde gizli yatiyirmus o titizlik :) kızım biraz büyüsün ekmegi bil evde kendim yapmak istiyorum. Daha once yaptım oldu :)
güldüm

Benimde 8 aylik bi oglum var.ben ekmegi kendim yapiyorum.haftaici ekmek makinesinde hafta sonu makineye yogurtup firinda pisiriyorum hem oglum hem biz afiyetle yiyoruz.cok vaktini almaz bence sen onuda halledersin masaallah:)

Benimde 8 aylik bi oglum var.ben ekmegi kendim yapiyorum.haftaici ekmek makinesinde hafta sonu makineye yogurtup firinda pisiriyorum hem oglum hem biz afiyetle yiyoruz.cok vaktini almaz bence sen onuda halledersin masaallah
Ah iste benim ekmek makinem yok hemen aldırmak da istemiyorum malum Bebek zaten baya masraf. Bi kere kendim yogurup fırında yaptım guzel oldu ama gunluk yapmak lazım oda su an zor biraz. Ilgi manyagi kızım ve kocam var :)) duzeni oturtmaya çalışıyorum ilgimi hic eksik etmeden iyi anne iyi es ve kadın olmaya çalışıyorum :) size de maşallah ne guzel haketmişsiniz ekmek isini :)

annem 1 haftalığına tatile gitti ev doğal olarak bana kaldı ve o 1 haftada ruh hastası oldum psikolojim bozuldu sürekli bir yerleri temizleme derdindeyim bir yerin tozunu alana kadar diğer yer tozlanıyor sanki akşam olunca ayaklarımın ağrısından uyuyamadığımı fark ettim ev işi ne yazık ki hiç bitmiyor

İlk yıllarda ev işi yemek bana da zulüm geliyordu birde çocuk Allaaaaah.Sonra zamanla alistimmi ne ,yapmazsam rahat edemiyorum,öyle çamaşır için belirli günüm yoktur benim ,çocuk olduğu için nezman dolarsa sepet hooop makinaya,evi hergün kahvaltıdan sonra supururum,koltukları hafta da bir çekiyorum,duruma göre bazen hergün bazen iki gunde bir toz alıyorum,siliyorum oh miss.Şimdi ilk yıllarimi düşününce kendi kınıyorum.Hele yemek pasta çok zevk alıyorum yaparken ama ilk yilimda yumurtayı bile zor pisiyordum.Sıkma canını zamanla herşey oturuyor,ki ben bekarken hiç iş yapmazdım ,o sekizde evlendim ınan onsekiz kere bulaşık yikamamisimdir ev süpürmemisimdir zamanla oluyor göreceksin

canım planlı yapmaya çalış herşeyi.ben gece yatağa girdiğim an kafamda plan yapıyorum işleri sıraya koyuyorum.

Ay bilmezmiyim o ilgi manyagi bebegi kocayi hatta bebekten daha fazla kocayi:))bende ayni seyi yapmaya calistigim icin fazla bolunup
Yoruluyorum ama huzurumuza mutlulugumuza degiyo.Allah herkesin evine huzur versin afiyet versin gerisi olur:)

Ben kendimden ornek vereyim sana suan bebegim var bebekten onceki hayatim soyleydi... Sabah esimi kalkardi ise gitmek icin bende kalkar sut isitirdim.mutlaka ewde kekim kurabiyem vs vardi yapardim.sutun yanina bi dilim kek koyar yedirir onu gonderirdim.tekrar yatar bikac saat sonra kalkar evini mis gibi temizlerdim ( asiri titizim ) mesela benim adam kurufasulye et tavuk gibi seyleri cok sever oglen gibi yemegimi yapardim.aksama birakmam yemek isini.mesela camasir yikama gunlerim vardi.ewime her pazartesi gunu genel temizlik yaparim.pazar gunleri esim ewde oldugu icin ew dahilio pislenio yine daginik cunku esim ve onun yaninda asla is yapmam.gezmeye ayiririz o gunumuzu.pazartesi 2 makine camasir atarim beyaz ve renkli.ve acil bir durum olmadanda birdahaki pazartesiye kadar camasir yikamam.ewim her duruma karsi derlitopludur.herzaman aniden gelecek misafire karsi ewimde kekim pastam bulunur.yaparim.aksamlari yrmekten sonra esimle balkonda cay pasta keyfi yapariz.cocugum var suan 17 aylik ve duzenim hala boyledir.gun belirle kendine ogunler disinda camasir yikama ew temizleme.sadece ewin her daim toplu dursun canim.

calisiyormusun bilmiyorum ama ben yemek listemi pazar aksamindan yapiyorum o gun alisverise gidip haftalik erzaklari aliyoruz hergun ne yapsam diye dusunmuyorum.. camasir sepetim doldukca ayiklayip yikiyorum ayni gun asip utusunu yapip kaldiriyorum. temizlik ise haftasonlari esimle yapiyoruz.

İnşallah az eşya almışsındır. Yoksa işin zor. Daha da fazla bir şey alma. Çünkü eşyanın sana hizmet etmesi gerekirken sen eşyaya hizmet etmeye başlıyorsun bir süre sonra.

Herşey çekmecelerde dolap içlerinde kalsın. Beğendim diye bir sürü biblo ıvır zıvır alma. Onların hepsini indirip toz alıp tekrar yerleştirmek mesele çünkü. Duvar rafı kullanma çok toz olur. Kapaklı olsun raflar. Bin tane yastık olmasın koltukta. Onlar dağınık kalınca bütün oda dağınık gibi görünüyor. Az ve öz olsun.

Çamaşır bitmez onu unut :)
Çalışıyor musun ? Ona göre önerilerde bulunacağım.

İnşallah az eşya almışsındır. Yoksa işin zor. Daha da fazla bir şey alma. Çünkü eşyanın sana hizmet etmesi gerekirken sen eşyaya hizmet etmeye başlıyorsun bir süre sonra.

Herşey çekmecelerde dolap içlerinde kalsın. Beğendim diye bir sürü biblo ıvır zıvır alma. Onların hepsini indirip toz alıp tekrar yerleştirmek mesele çünkü. Duvar rafı kullanma çok toz olur. Kapaklı olsun raflar. Bin tane yastık olmasın koltukta. Onlar dağınık kalınca bütün oda dağınık gibi görünüyor. Az ve öz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…