Ev kirası

Kira sözleşmesi yazılı olmak zorunda değil. Kirayı banka yolu ile ödüyorsanız sözlü kira sözleşmesi yaptığınızın en basit kanıtı.
Orta yolu bulursunuz umarım.

Açıklamaya "kira" yazdıysa tabii. Açıklamasız gönderilen paralar borca karşılık yatırılmış olarak görünüyor sanırım.

Bugün kiralar konusunda kabine toplanıp akşamüstü karar açıklanacak dedi bana bir emlakci arkadasim.Sizce karar açıklansa bile yüzde 25 vs olacak artışı ne kadar umursarlar ?ya da fahis fiyatla evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri aşağı mi çeker rakamı? Her şey bu kadar pahali iken ..

Piyasa 6000 ise çokta önemli değil.
Ama düşükse vermeyin

Benim çevremden gördüğüm kadarıyla kimse uygulamıyor bunu. Ev sahibi de kiracı da makul insanlarsa en güzeli karşılıklı anlaşmak.

Tabi ki herkes hakkını istemeli elbet bnm oturduğum yer ilçe 6 bin liraya çok güzel evler mevcut evin ederi bu kadar değil biz 3.500 4000 arasi bekliyorduk en fazla bu kadarı bize çok fazla geldi
Cikin oyleyse, 6 bine daha guzelleri varsa. 6 bine en ucra yerlerde ev kalmadi. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama orta yolu bulun ya da çıkın

Tabi ki herkes hakkını istemeli elbet bnm oturduğum yer ilçe 6 bin liraya çok güzel evler mevcut evin ederi bu kadar değil biz 3.500 4000 arasi bekliyorduk en fazla bu kadarı bize çok fazla geldi
6 bine cok güzel evler varsa 4 bine orta halli bulabilirsiniz bence. Madem çok geliyor sizin yerinizde olsam çıkarım bir daha da tanıdık birinin evini tutmam.

Benim oturdugum yer ara mahalle ust katima 15k istemişler kafayı yemiş bu ev sahipleri ulasim heryere uzak merkezi degil, bina desen bodrum kati kokuyo nemden ama 15k istemisler ve emlakci bule cok fazla bu13k anca verir demiş ev sahibi kabul etmemis.Bana tuhaf gelen şu cikan kisi2.500den cikiyor binada ortalama kira tutari 5bindir ama bazilari bu konuda insafsiz gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…