Ev konusu ve kaynanam

belki oda sizinle oturmak istemiyordur zaten.Eşim ölünce köyde yapamam deyip oturduğunuz eve dönmek istemesi normal.çünkü ölene kadar zaten onun evi.Kayınvalideniz de öldükten sonra mal paylaşımı yapabilirsiniz.yada evdeki hakkınızdan feragat edip kendinize yeni bir ev alabilirsiniz.

En mantıklısı bendr öle dusunuyirum eşim Bu evi almak istiyor daha kolayına geliyir

Konu sahibinin niye üstüne gidilmiş anlamadım. Kadın oturdukları evi versinler biz de tekmeyi basalım demiyor ki. Hatta eşinin ailesinden birşey istediği de yok. Tamamen kendi paralarıyla ev alma derdinde. Kimin daha önce öleceği elbette bilinmez ama yaşlı ve hasta olan kayınpederinin ölmesi ihtimali üzerine düşünmesi de insanlık dışı bir durum değil. Kayınvalide yalnız kalırsa tabii ki onunla yaşamak zorunda değilsiniz konu sahibi. İnsanlar eşlerini kaybeder ve başkasının hayatının ortasına dalmaz kendi hayatlarını kurarlar fiziksel bir engel yoksa böyle yapmaları lazım. Babam öldükten sonra hemen sonra erkek kardeşim evlendi ama annem ve oğluna ne de biz iki kızına gelmedi tek başına yaşıyor. Ben size hak verdim konu sahibi; eşinizi ikna edin olmadı resti çekin ve ailesiyle alakası olmayan bir ev alın.

Son zamanlarda buraya konu açan hanımlarda bir haller oldu konuları okuyup anlamak için müneccim olmak gerekiyor yeminle kim ne dedi neyi dedi bulmaca gibi çözmeye çalışıyorum bir kere neden yazım hatası yapıyorsunuz okurken şu muydu bu muydu demekten okuduğumu anlamıyorum.
Kayınvalidenizin sizin satın alacağınız dubleks eve gelmesini istemiyorsanız kocanız ikna edip o evi almasından vazgeçirin yoksa başınız çok ağrır ileride

Simdi lafa söyle giriyim: Hosuna gitmiyorsa da ilerde esin annesine bakmak zorunda. Bir kardes olmüs zaten. Senin esinin annesinden babasindan uzun yasayacagi da belli degil bile. Bu hesaplar cok igrenc. Bizim akrabalarimizda baba ogul nerd3yse ayni zaman kanser oldu. Ogullari yasli adamdan önce vefat etti. Evi begenniyorsan onu anlarim da,ama simdiden birilerinin ölümünü hesaplamak igrenc ötesi. Sen suna ev söyle böyle yazacagina acik acik "O eve kv gelir istemiyorum onu" diye. Esine de ayni öyle söyle neyin ne oldugunu bilsin. Bende ilerde esim annesine babasina ciksa ona destek olurum cünkü o onlara sahip cikmakla hükümlü. Ben annemi nasil atamiyorsam oda annesini babasini atamaz. Yok bastan kimsenin annesini babasini istemiyorsaniz evlenmeyin. Ha dogru avrupadaki gibi huzur evler sayisi da artiyor,ama mirasa gelince herkes hücum...

Son düzenleme:
Kayınvalideniz yanlız yaşayamam diyorsa ha bu ev ha başka ev illa gelir size yerleşir, siz de hayır demezseniz olacağı bu. By ev en azından tripleks ise katları paylaşırsıız, bence ortak yaşanacaksa güzel bir plan en azından.

Konu açtığımda olsun
Yorum yaptığımda olsun
Son bir defa dikkatlice okumadan asla yollamam
İnsan okuyacak bunu
Biraz özen lütfen ama

Gerçeken Beni anlayan biri çıktığına sevindim.

Anladığım kadarıyla başka kardeş yok ve kardeşin eşi ve çocukları da yok. Evi niye satın alıyorsunuz anlamadım. Zaten orda oturuyorsunuz.

Kv nin sizle yaşamaya niyeti varsa başka ev alsanız da oraya gelmek ister. Eşiniz annem bizle kalacak, ben anneme bakmak istiyorum derse ne yapacaksınız?

Anladığım kadarıyla başka kardeş yok ve kardeşin eşi ve çocukları da yok. Evi niye satın alıyorsunuz anlamadım. Zaten orda oturuyorsunuz.
Kardeşi vefat etti eşi ve 2 çocuğu var tapu nun yarısı onlara kaldı kardeşinde n ve eşimde o payı satın alarak tapuyu tamamen kendi uzerine almakmistiyor birikiminide vererek ve az miktar kredi cekerek şuanda orasını boş eşimin görevi nedeniyle başka şehirdeyiz seneye gitme durumumuz var

Kv nin sizle yaşamaya niyeti varsa başka ev alsanız da oraya gelmek ister. Eşiniz annem bizle kalacak, ben anneme bakmak istiyorum derse ne yapacaksınız?
Haklısınız Bu durumun evle ilgisi yok benin davranışları rahatsız ediyor arabizycukuk yapıyor yani onunla yaşamam mumkun değil bundurumda eşim bir tercih yapar ayninevde asla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…