Ev kusu koca...

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
35
Herkese selamlar k.k. uyeleri:)konuya gireyim hemen kocam gezmeyi sevmiyo ev kusu benim zorumla disari cikar kendi istegiyle gezelim edelim demez ama evdeyken cok keyifli oldugunu benimle film izlemeyi pes oynamayi cok sevdigini soyler ben isteyince daha dogrusu israr edince disari cikar ama kendisi hic demez sunu yapalim falan diye bu durum beni rahatsiz ediyor arkadaslar sizce napabilirim onun bu huyunu degistirmek icin cunku ben gezmeyi biseyler yapmayi cok seviyorum

değiştiremezsin ya sen plan yapacaksın onuda dahıl edeceksın ya da evde oturacaksınız..

Kolay kolay değişmez , öyle alışmış çünkü... Ne garip değil mi? Kimi çok gezen kocadan şikayetçi kimi evde oturandan :) bı tane de bende var evde oturan ama Allah'tan plan yapabiliyoruz beraberce :)

gelmemesi gelmesinden bin kat daha iyidir,zorla çıkarttığında afraları tafraları bitmiyor bişeye baksan bakamıyosun en güzeli kendin gezmek
Yok cikinca surat yapmaz ama ben surekli sunu yapalim bunu yapalim demekten biktim ben demesem bir yil hic hatirlamaz birseyler yapmadigini

Siz isteyince çıkıyor, çıkınca da üfleyip püffleyip günü mahvetmiyorsa ciddi bir sorun yok.

Küçük bir ihtimal olarak: hiç ısrar etmeden, siz onsuz sık sık gezer tozar, eve gelince de ballandıra ballandıra anlatır, oo bak tek başıma da eğleniyorum, sen evde küflen mesajını alttan alttan verirseniz, belkii bir nebze size benzer.

Onsuz cikinca bozuluyor yani onsuz cikmami da istemiyor cunku yasadigimiz yerin merkezinde sinema bile yok anca ilcede var

Aynen benim kocam da oyle ben de isten ciktigim gezince dinleniyorum sitresimi atiyorum
Doğrudur.
İşte o yüzden uyum çok önemli.
Bence eşinizi boşuna zorlamayın.
Yani kocam beni zorlasa kavga ederdim,tüm gün yorulmuşum,sıkılmışım,akşam olunca duş yapıp dinlenmek isterim. Bensiz çıkarsa da kızarım.
Siz gezin tabii bize bakmayın. Bize ters sadece bu işler.

Valla esimin mantigi aynen bu

Onsuz cikinca bozuluyor yani onsuz cikmami da istemiyor cunku yasadigimiz yerin merkezinde sinema bile yok anca ilcede var
İlçeden küçük ne oluyor ki? Köy mü?

Siz çıkıp neler yapmak istiyorsunuz mesela? Konuşun güzelce, haftasonu bir günü sizin istediğiniz şekilde, diğerini onun istediği gibi geçirin. Böylesi adil bence.

Al sana tam tersi koca da bende var. 2 yillik evliyiz ben ev kusu o gezmeci. Bi haftasonu olur 10 ayri program yapar. Iki gun istuste hayatta oturmaz evde. Bende tam tersi evimde mutlu evimde huzurluyum. Haftada 1 -2 aksam ciksam cok bile bana.
Biraz ben ona uyuyorum biraz o bana. Arada da arkadaslari ile cikiyor ben evde kaliyorum oyle idare ediyoruz.

Benim esimde sabah ezaniyla kendini dışarı atar peşine benide sürükler neyseki şimdi 8 aylık hamileyimde biraz duruldu ben cikamayinca pek ama evin içinde dört dönüyo hiç bitmiyo enerjisi

Bende ev kuşuyumdur çalıştığım için evimi özlüyorum eşimde tam tersi dışarıyı ister
Yani plan yapar izin günlerimizde bende ona uyarım bu yüzden plan yapın derim...

neden sürekli insanları değiştirmek isteriz. adam böyle demek ki. sizi zorlasa evde otur evde otur diye hoş olur mu.

Bende ev kuşuyumdur çalıştığım için evimi özlüyorum eşimde tam tersi dışarıyı ister
Yani plan yapar izin günlerimizde bende ona uyarım bu yüzden plan yapın derim...
Yani hadi disari cikip biseyler yapalim falan gibi mi yoksa saati satine once sunu sonra bunu yapariz gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…