- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Yaptigi pilanlar ne gibi mesela akraba gezmeleri falan miAl sana tam tersi koca da bende var. 2 yillik evliyiz ben ev kusu o gezmeci. Bi haftasonu olur 10 ayri program yapar. Iki gun istuste hayatta oturmaz evde. Bende tam tersi evimde mutlu evimde huzurluyum. Haftada 1 -2 aksam ciksam cok bile bana.
Biraz ben ona uyuyorum biraz o bana. Arada da arkadaslari ile cikiyor ben evde kaliyorum oyle idare ediyoruz.
neden sürekli insanları değiştirmek isteriz. adam böyle demek ki. sizi zorlasa evde otur evde otur diye hoş olur mu.onsuz cikmami cok istemiyor bu durum da evde otur diye zorlamis oluyor
Yani hadi disari cikip biseyler yapalim falan gibi mi yoksa saati satine once sunu sonra bunu yapariz gibi mi
Oyle cok akrabamiz yok ara ara gideriz.Yaptigi pilanlar ne gibi mesela akraba gezmeleri falan mi
DEĞİŞMEZHerkese selamlar k.k. uyeleri:)konuya gireyim hemen kocam gezmeyi sevmiyo ev kusu benim zorumla disari cikar kendi istegiyle gezelim edelim demez ama evdeyken cok keyifli oldugunu benimle film izlemeyi pes oynamayi cok sevdigini soyler ben isteyince daha dogrusu israr edince disari cikar ama kendisi hic demez sunu yapalim falan diye bu durum beni rahatsiz ediyor arkadaslar sizce napabilirim onun bu huyunu degistirmek icin cunku ben gezmeyi biseyler yapmayi cok seviyorum
Aynen ya bizim oldugumuz yerde zaten dogru duzgun bisey yok ben de cikip bi cay icelim deyince evimizde icelim cayi der belki yapacak birsey yok diyedir cunku her yaz tatil pilani yaparken falan cok mutlu olurAyy aynı benim eşimm evde on numara film pes falan filan çıkalım mı dediğimde hayır demez ama ikilemezsem salak yapar geç oldu der. Hani paradan falan da değil çıkmak istediğimde yapmak istediğim bı deniz havası almak zaten o da oralarda çalışıyor diye tek tatil gününde de gitmek istemiyor sanırım
Hayir ikimizde calisiyoruzDEĞİŞMEZ
Ben de eşin gibiyim
eşin çalışıyor sen ev hanımı mısın?
Aynen benim ki de gozun parliyor gezince der mesela ailesine gitme konusunda kavga da etsek hep bunu kullanir gezme olsa kosa kosa gidersin annemgile gelmek istemiyosun derben gezmeyi severim, eşim derki river gözün parlıyor gezerken diye, nereyi gezdiğimin de pek önemi yok :)
eşimi zorlaya zorlaya alıştırdım ben :)
tabi bizde çocuk olunca evde öyle romantik takılma vs durumları olmuyor, evde hep iş oluyor, onun da etkisi çok fazla.
ama biraz sizin biraz eşinizin istediği olsun, ikinizin de gönlü olsun, olmuyor mu?
Aynen benim ki de gozun parliyor gezince der mesela ailesine gitme konusunda kavga da etsek hep bunu kullanir gezme olsa kosa kosa gidersin annemgile gelmek istemiyosun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?