Ev meselesi

Yasalar anneme hak ettiğini veriyor ve ölene kadar da biz kardeşimle ortak dairemizden vazgeçiyoruz yasalara göre annemin gelirini kullandığı dairede hiç hakki yok
Ayriyeten babanızdan kalan emekli maaşını almayacak mı ? Kira derdi yok rahat geçinir, bir annenin böyle konuşması çok tuhaf.

Bir de benim en büyük derdim mutfak kendime uygun mutfak yaptırmak istiyorum çünkü ben evden pasta siparişleri filan alıyorum kendi evime güzel bir mutfak yaptırmak istiyorum kiraya çıktığımda ev sahibinin boyle özel bir isteği kabul edebileceğini sanmıyorum

Sefalet çekecek bir maaşınız yok eşinizle:) Sadece kirayı vermek istemiyorum ona deyin yeter.
Benim yapmayı istediklerimi baya uzun sureye erteleyecek bir durum bu farkındaysanız ben bir kaç mülk edinmeyi daha istiyorum bu durumda sadece eşimin maaşı kalacak elimize zaten

Anneniz haklı iyi gelirli iki insan evleniyorsunuz gidip kadinin kira gelirini istiyorsunuz bi de. Gidin kredi çekin cok kirada oturmak istemiyorsanız. Bizde aynisini yaptik kredimizi çektik misler gibi oduyoruz annemin kira gelirinin ustune yatmadık.

ev sizin üstünüzeyse kirasını da siz almalısınız..
anneniz neyin peşinde anlamadım.
Daha lüks yaşamın peşinde zaten diğer evin kirası 3500 1500 babamdan maaşı var 5000 ile kendi evinde yaşayamıyor daha fazlasını istiuor

siz konuyu anlamiyorsunuz sanırım şu an annem benim kira gelirimi alıyor ben onunkini degil

Haklısınız tabi ki. Ben kendi ailemden yola çıkarak böyle bir yorum yaptım.

Bence anneniz haklı .Kolaya alıştırma diyor.Bir evi gecındırmeye kalksın nasıl davranıyor bir bak.
Biz yine ev kredisi ödeyeceğiz çünkü ben yazlık alacağım bunu da onunla konuştum yani bir şekilde o para bizim elimizden çıkacak

1 daire ve bir maaş ben ona maaşın yetmeyeceğini düşünüp bir evi daha ölene kadar kullanması için izin verdim kardeşimle
Kısmen hak veriyorum size ama tarzınız çok çirkin. İzin vermek ne demek? Sanki evler sizinde lütfedip izin vermişsiniz!! Asıl anneniz size izin verecek konumda.

Ev sizin mi annenizin mi? Eğer size miras kaldıysa annenizin söz hakkı yok.

Eğer yasal olarak ona kaldıysa, mantıken çıkmanızı isteyebilir. Ancak ben vicdanen bir anneye bu tavrı yakıştırmadım. Bizim aile yapımıza çok ters.

Kısmen hak veriyorum size ama tarzınız çok çirkin. İzin vermek ne demek? Sanki evler sizinde lütfedip izin vermişsiniz!! Asıl anneniz size izin verecek konumda.
Evet ev benim o ev benim tabuları ayırdığımız o ev bana ait

Bir anne bu kadar bencil düşünmemeli bence.Annen haklı diyenlere aklım sırrım ermedi.Ev sana babandan kaldı sana ait.Kanunen de hak sahibisin.Kendi evin varken neden gidip yıllarca kira vereceksinki.Bir kızım var bir de oğlum var.Feda olsun malım mülküm hiç gözüm görmez.Kız çocuğusun kocan baksın sana düşüncesi çok yanlış.Sen net ol otur kendi evinde.Kiraya para vereceğine ister bir araba alırsın kendine,istersen de başka bir ev alırsın yine yatırım olur.

Ben anneme sadece kendi evimde oturmak istedigimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…