3 kişinin üstüne kaldi
Ayriyeten babanızdan kalan emekli maaşını almayacak mı ? Kira derdi yok rahat geçinir, bir annenin böyle konuşması çok tuhaf.Yasalar anneme hak ettiğini veriyor ve ölene kadar da biz kardeşimle ortak dairemizden vazgeçiyoruz yasalara göre annemin gelirini kullandığı dairede hiç hakki yok
Sefalet çekecek bir maaşınız yok eşinizle:) Sadece kirayı vermek istemiyorum ona deyin yeter.32 yaşındayım bu saatten sonra kirada sürünmek istemiyorum annemin zaten kendine yetecek kadar geliri var annem lüks yaşasın diye ben sefalet çekemem
Annenize babadan maaş +1 dairenin kirası kaldı değil mi?32 yaşındayım bu saatten sonra kirada sürünmek istemiyorum annemin zaten kendine yetecek kadar geliri var annem lüks yaşasın diye ben sefalet çekemem
Benim yapmayı istediklerimi baya uzun sureye erteleyecek bir durum bu farkındaysanız ben bir kaç mülk edinmeyi daha istiyorum bu durumda sadece eşimin maaşı kalacak elimize zatenSefalet çekecek bir maaşınız yok eşinizle:) Sadece kirayı vermek istemiyorum ona deyin yeter.
1 daire ve bir maaş ben ona maaşın yetmeyeceğini düşünüp bir evi daha ölene kadar kullanması için izin verdim kardeşimleAnnenize babadan maaş +1 dairenin kirası kaldı değil mi?
Daha lüks yaşamın peşinde zaten diğer evin kirası 3500 1500 babamdan maaşı var 5000 ile kendi evinde yaşayamıyor daha fazlasını istiuorev sizin üstünüzeyse kirasını da siz almalısınız..
anneniz neyin peşinde anlamadım.
siz konuyu anlamiyorsunuz sanırım şu an annem benim kira gelirimi alıyor ben onunkini degilAnneniz haklı iyi gelirli iki insan evleniyorsunuz gidip kadinin kira gelirini istiyorsunuz bi de. Gidin kredi çekin cok kirada oturmak istemiyorsanız. Bizde aynisini yaptik kredimizi çektik misler gibi oduyoruz annemin kira gelirinin ustune yatmadık.
Haklısınız tabi ki. Ben kendi ailemden yola çıkarak böyle bir yorum yaptım.Babanın çocukta direk hakkı da var, o nedenle mirasın bir kısmı anneye bir kısmı çocuğa kalır. Baba öldükten sonra anneyi kontrol edemez, anne başkasıyla evlenip başka hayat kurabilir ve bunda ölmüş babanın bir tasarrufu olamaz. Yasa mantıklı bir şekilde babadan çocuğa kalan hakkı korur.
Biz yine ev kredisi ödeyeceğiz çünkü ben yazlık alacağım bunu da onunla konuştum yani bir şekilde o para bizim elimizden çıkacakBence anneniz haklı .Kolaya alıştırma diyor.Bir evi gecındırmeye kalksın nasıl davranıyor bir bak.
Daha lüks yaşamın peşinde zaten diğer evin kirası 3500 1500 babamdan maaşı var 5000 ile kendi evinde yaşayamıyor daha fazlasını istiuor
Kısmen hak veriyorum size ama tarzınız çok çirkin. İzin vermek ne demek? Sanki evler sizinde lütfedip izin vermişsiniz!! Asıl anneniz size izin verecek konumda.1 daire ve bir maaş ben ona maaşın yetmeyeceğini düşünüp bir evi daha ölene kadar kullanması için izin verdim kardeşimle
Evet ev benim o ev benim tabuları ayırdığımız o ev bana aitKısmen hak veriyorum size ama tarzınız çok çirkin. İzin vermek ne demek? Sanki evler sizinde lütfedip izin vermişsiniz!! Asıl anneniz size izin verecek konumda.
Evet basinda belirtmiştimkira aldığı ev dışında kendi evide var dimi oturduğu?
Ben anneme sadece kendi evimde oturmak istedigimi söyledimEv sizin mi annenizin mi? Eğer size miras kaldıysa annenizin söz hakkı yok.
Eğer yasal olarak ona kaldıysa, mantıken çıkmanızı isteyebilir. Ancak ben vicdanen bir anneye bu tavrı yakıştırmadım. Bizim aile yapımıza çok ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?