Ayrıca ben bencillik de yaptigimi düşünmüyorumBir anne bu kadar bencil düşünmemeli bence.Annen haklı diyenlere aklım sırrım ermedi.Ev sana babandan kaldı sana ait.Kanunen de hak sahibisin.Kendi evin varken neden gidip yıllarca kira vereceksinki.Bir kızım var bir de oğlum var.Feda olsun malım mülküm hiç gözüm görmez.Kız çocuğusun kocan baksın sana düşüncesi çok yanlış.Sen net ol otur kendi evinde.Kiraya para vereceğine ister bir araba alırsın kendine,istersen de başka bir ev alırsın yine yatırım olur.
Ben de bu görüşü anlamıyorum çocuklar illa iki ebeveyn ölünce mi mirastan hak almalı
Ev sizinse bence boşuna kiraya çıkmanıza filan gerek yok. Annenizin de zor durumda olmadığını varsayarak yapıyorum bu yorumu ama. Niye hazırda ev varken kiraya çıksın insan sırf acaba geçinebilecek miyiz diye denemek için. Sıfırdan başlamaya çalışmak çok saçma. Size de neye göre nasıl annenin kirasını elinden alırsın filan deniyor hiç anlamadım.Evet ev benim o ev benim tabuları ayırdığımız o ev bana ait
Evet basinda belirtmiştim
Evler alınırken maddi destekte mi bulundunuz? Neden özellikle kira geliri olan daire sizin üstünüze yapıldı?Evet ev benim o ev benim tabuları ayırdığımız o ev bana ait
O zaman tabiki oturmalısın evinde.Annen sadece hazıra alıstırma dıye demıstır dıye düşündüm.Biz yine ev kredisi ödeyeceğiz çünkü ben yazlık alacağım bunu da onunla konuştum yani bir şekilde o para bizim elimizden çıkacak
O zaman bizim o evleri hic almamamiz gerekli zamanında dedemin aldığı bir arsadan bize kalan miras değil annemin babamın bile hakki yok o zamanBenim o mirasta bir emeğim yoksa evet öyle düşünüyorum. Ama herkesin kişiliği farklı. Büyük konuşmayı sevmem ama annem bana öyle laflar da etmezdi. Hukuken daire sizinse kullanın tabi ama annemizle aranız açılacak. O kesin.
Ben anneme sadece kendi evimde oturmak istedigimi söyledim
Benim babam oldu bu yüzden miras hukukuna göre direk olarak mirasçılarına düşüyor özel olarak üste yapilma yok yaniEvler alınırken maddi destekte mi bulundunuz? Neden özellikle kira geliri olan daire sizin üstünüze yapıldı?
Ayrıca ben bencillik de yaptigimi düşünmüyorum
Ben de sana katıldığım için böyle bir yorum yaptım yanlış anlasildiysa ozur dilerimBen zaten senin için değil annenin bencillik yaptığını düşündüğümü söylemiştim.
Kendi istiyor çocuk bakmayi sen ise gidince çocuğu bana getireceksin gebertirim seni kimse bakamaz torunuma diyorBen olsam kızımın yakınımda olmasını isterdim. Anneniz yarın öbür gün bunlar bana çocuklarını baktirir mi diye düşünüyor acaba?
O kadar gerginsinizki cevaplarınızdan bize geçiyor geriliminiz resmen. Daha öncede söyledim ben kısmen size hak veriyorum sadece annenize olan tavrınıza anlam veremedim. Daha doğrusu genel olarakBenim babam oldu bu yüzden miras hukukuna göre direk olarak mirasçılarına düşüyor özel olarak üste yapilma yok yani
Kiracı var evlenmedi okardeşinizin üstüne olan dairenin durumu ne?
kiracı mı var? kendisi mi oturuyor?
Kusura bakmayın öyle bir yapım var tedavi görüyorum gerçektenO kadar gerginsinizki cevaplarınızdan bize geçiyor geriliminiz resmen. Daha öncede söyledim ben kısmen size hak veriyorum sadece annenize olan tavrınıza anlam veremedim. Daha doğrusu genel olarak
anne - evlat ilişkiniz garip geldi.
Sanki birbirinizin düşmanı gibisiniz.
Kiracı var evlenmedi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?