Ev meselesi

Ayrıca ben bencillik de yaptigimi düşünmüyorum

Ben de bu görüşü anlamıyorum çocuklar illa iki ebeveyn ölünce mi mirastan hak almalı

Benim o mirasta bir emeğim yoksa evet öyle düşünüyorum. Ama herkesin kişiliği farklı. Büyük konuşmayı sevmem ama annem bana öyle laflar da etmezdi. Hukuken daire sizinse kullanın tabi ama annemizle aranız açılacak. O kesin.

Evet ev benim o ev benim tabuları ayırdığımız o ev bana ait
Ev sizinse bence boşuna kiraya çıkmanıza filan gerek yok. Annenizin de zor durumda olmadığını varsayarak yapıyorum bu yorumu ama. Niye hazırda ev varken kiraya çıksın insan sırf acaba geçinebilecek miyiz diye denemek için. Sıfırdan başlamaya çalışmak çok saçma. Size de neye göre nasıl annenin kirasını elinden alırsın filan deniyor hiç anlamadım.

Biz yine ev kredisi ödeyeceğiz çünkü ben yazlık alacağım bunu da onunla konuştum yani bir şekilde o para bizim elimizden çıkacak
O zaman tabiki oturmalısın evinde.Annen sadece hazıra alıstırma dıye demıstır dıye düşündüm.

O zaman bizim o evleri hic almamamiz gerekli zamanında dedemin aldığı bir arsadan bize kalan miras değil annemin babamın bile hakki yok o zaman

Ben anneme sadece kendi evimde oturmak istedigimi söyledim

Sizin önünüzde koskoca bir hayat var. Kendinize ve doğacak çocuklarınıza bir hayat sunmak için çalışacaksınız. Dolayısıyla yatırımlarınızı daha farklı alanlarda yapıp ilerleyebilirsiniz.
Artık belirli bir yaşa gelmiş insanların, ihtiyaçlarını fazla fazla karşılayacak konumdayken ısrarla fazlasını istemelerini anlayamıyorum. Kendiniz, eşiniz ve aileniz için haklarınızdan vazgeçmeyin.

Evler alınırken maddi destekte mi bulundunuz? Neden özellikle kira geliri olan daire sizin üstünüze yapıldı?
Benim babam oldu bu yüzden miras hukukuna göre direk olarak mirasçılarına düşüyor özel olarak üste yapilma yok yani

Ben olsam kızımın yakınımda olmasını isterdim. Anneniz yarın öbür gün bunlar bana çocuklarını baktirir mi diye düşünüyor acaba?

Ben olsam kızımın yakınımda olmasını isterdim. Anneniz yarın öbür gün bunlar bana çocuklarını baktirir mi diye düşünüyor acaba?
Kendi istiyor çocuk bakmayi sen ise gidince çocuğu bana getireceksin gebertirim seni kimse bakamaz torunuma diyor

O ev miras kaldı size zaten evlensende eşinizim hakkı olmayacaktır kira vereceğine kendi evinde otur ve yeni bir alın yatırım için yada herhangibi başka birşey

Benim babam oldu bu yüzden miras hukukuna göre direk olarak mirasçılarına düşüyor özel olarak üste yapilma yok yani
O kadar gerginsinizki cevaplarınızdan bize geçiyor geriliminiz resmen. Daha öncede söyledim ben kısmen size hak veriyorum sadece annenize olan tavrınıza anlam veremedim. Daha doğrusu genel olarak
anne - evlat ilişkiniz garip geldi.
Sanki birbirinizin düşmanı gibisiniz.

kardeşinizin üstüne olan dairenin durumu ne?
kiracı mı var? kendisi mi oturuyor?

Ilk evliligimde yaşamıştım adam bariz kompleks yapmıştı. Yani sanki bir avantaj degil dezavantaj olmuştu benim için.

Kusura bakmayın öyle bir yapım var tedavi görüyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…