Ev mevzusu yeter?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Biliyorsunuz biz ev bakıyorduk, bir ev bulmuştum eşim bakmak istememişti zorla götürmüştüm, o evi beğendik herşey iyi dedik yarın kv arıyor kp o evi beğenmedi diyor, biz beğendik diyorum cevabı valla kp beğenmedi, ardından ne bana ne eşime soruyor akrabalarına yakın bir ev varmış(kendi akrabaları kardeşleri) o mahalleden bakacağım diyor, bende eşimin üzerine atıp o istemiyor ordan dedim, merak etme gelmezler sana diyor, şaka gibi, delirdim sinirim tavan yaptı ne yapacağım

Kayinvalidenize "Anne o evde biz oturacagiz, biz de begendik. Niye bizi kendi halimize birakmiyorsunuz?" deyin.
Çevresi çok kötüymüş nerden öğrendiler 1 günde çevresini, bahane işte, akrabalarının mahallesine getirmek istiyor, eşimde ikinizide dinlemicem diyor, halbuki ne güzel anlaşmıştık, eşimle aramı bozuyorlar

Çevresi çok kötüymüş nerden öğrendiler 1 günde çevresini, bahane işte, akrabalarının mahallesine getirmek istiyor, eşimde ikinizide dinlemicem diyor, halbuki ne güzel anlaşmıştık, eşimle aramı bozuyorlar
Eşinizin cümlesinde mantık hatası var ama. İkinizi de değil sadece sizi dinlemesi gerekiyor.

Koca koca insanlarin hayatına bu denli mudahale etme cesaretini ancak esiniz vermiştir onlara. Biraz mesafeli olmali bu erkekler artik.

Biliyorsunuz biz ev bakıyorduk, bir ev bulmuştum eşim bakmak istememişti zorla götürmüştüm, o evi beğendik herşey iyi dedik yarın kv arıyor kp o evi beğenmedi diyor, biz beğendik diyorum cevabı valla kp beğenmedi, ardından ne bana ne eşime soruyor akrabalarına yakın bir ev varmış(kendi akrabaları kardeşleri) o mahalleden bakacağım diyor, bende eşimin üzerine atıp o istemiyor ordan dedim, merak etme gelmezler sana diyor, şaka gibi, delirdim sinirim tavan yaptı ne yapacağım

Geçen sene evlenmeden önce ev bakıyoruz eşimle, tabi baktığımız beğendiğimiz evlere aileleri de götürdük.
Abartısız her eve bir kulp buldular.
Baktık ki böyle olmayacak..

Gittik evimizi beğendik satın aldık tapuyu üstümüze geçirdikten sonra gösterdik evi.:)

Gidin evinizi beğenin hangisi içinize sinerse tutun. Siz oturacaksınız, kimseyi karıştırmayın.

Ev alınırken maddi katkıları mı olacak nereden buluyorlar bu konuşma hakkını?Daha neler kp beğenmemişmiş.Kendi beğendiğinde otursun.İşinize karıştırmayın.Yandan kenardan konuşmaya gerek yok net şekilde söyleyin herkesi susturun.

Eşinizin cümlesinde mantık hatası var ama. İkinizi de değil sadece sizi dinlemesi gerekiyor.
Şuanda eşim beni oyalıyor zaten, halbuki annesine git bak o ev nasıl demiştir, onu bekliyor oraya baksın da beğenmezse bu eve bakarız diyor, sanki ben salağım

Son düzenleme:
Ev alınırken maddi katkıları mı olacak nereden buluyorlar bu konuşma hakkını?Daha neler kp beğenmemişmiş.Kendi beğendiğinde otursun.İşinize karıştırmayın.Yandan kenardan konuşmaya gerek yok net şekilde söyleyin herkesi susturun.
Malesef onlar alacaktı, ama baktım ki böyle olacak eşime vazgeçelim dedim kendi paramızla alalım

Evi olanlar alacaksa haklı.
Alacağım evin nereden olacağını gelinime sormam.
Alırım oturacaksa oturur, oturmazsa kendisi alsın derim
Eğer siz alacaksaniz haksızlar.
Mühür kimdeyse Süleyman odur misali.
Alacağım evin muhiti şahsen kayınvalide olsam kimseyi ilgilendirmez.

Bana almıyor sonuçta oğluna alıyor ve biz nasıl mutlu olcaksak orayı almalı, şimdi istediği kadar kardeşlerinin mahallesinden baksın ben orda oturmam iyi biliyor

Bana almıyor sonuçta oğluna alıyor ve biz nasıl mutlu olcaksak orayı almalı, şimdi istediği kadar kardeşlerinin mahallesinden baksın ben orda oturmam iyi biliyor
Valla kusura bakma oğluna aldığı evde sen de oturacaksin.
Dediğim gibi evi ben alıyorsam canımın istediği yerden alırım.
Gelinim de ister oturur, ister kendisi alır, alamazsa kiraya çıkar.
Sen yine en azından ağzını açıp iki laf diyebilmissin k.validene.
Ben o fırsatı da tanımazdim.

Hayatımızda akraba diye bir tek kv nin kardeşleri yani eşimin teyzeleri var, halaları yok, babaannesi yok, kendiside görüştürmüyor bizide koparıyor, teyzelerinide hiç onaylamıyorum ve hayatımın her alanına onları sokması yetti artık, ben onun akrabalarına göremi yaşayacağım?

Back
X