Ev mevzusu yeter?

Sorun hala devam ediyor, açıkça onlara yakın istemediğimi söylediğim zaman kv surat asıyor 2 gün konuşmuyor, eşimde ilk defa bana bağardı, hala ev bulunmadı hala benim bulduğum her ev çevresi

istediği kadar surat assın bos ver sakin geri adim atma pisman olursun

kötüdeniyor

Biliyorsunuz biz ev bakıyorduk, bir ev bulmuştum eşim bakmak istememişti zorla götürmüştüm, o evi beğendik herşey iyi dedik yarın kv arıyor kp o evi beğenmedi diyor, biz beğendik diyorum cevabı valla kp beğenmedi, ardından ne bana ne eşime soruyor akrabalarına yakın bir ev varmış(kendi akrabaları kardeşleri) o mahalleden bakacağım diyor, bende eşimin üzerine atıp o istemiyor ordan dedim, merak etme gelmezler sana diyor, şaka gibi, delirdim sinirim tavan yaptı ne yapacağım
zaten seni istediklerinden değil oğulları akrabalarına yakın olsun diye oradan ev bakacaklar..

Sorun hala devam ediyor, açıkça onlara yakın istemediğimi söylediğim zaman kv surat asıyor 2 gün konuşmuyor, eşimde ilk defa bana bağardı, hala ev bulunmadı hala benim bulduğum her ev çevresi kötü deniyor
Asar asar bir de düzelir hep aynı numara,huzursuz etme yemeyiniz efendim. Canınız ne isterse o olsun mecbur kabul edecek.

Back
X