Ev mi araba mı?

Hem ev hem araba fiyatlarini surekli takip eden biri olarak araba almanizi oneririm. Dovizdeki duraganlik elbet biticek zaten su sira araba fiyatlari duragan kesinlikle arabayi zorlayin.
Bugün bir arkadaşla konuştuk bu konuyu,araba fiyatları artık artmayacak çünkü togg devreye girince satılmayacak aldığın araba elinde kalır diyor

nasıl yetecek pardon?
5 katı 250 bin birikim yapar
araba 10 yıllıkmış motor yakmış yani yapsa yapsa 200 250 yapacak demek ki

çocuklu aile en kötü 2+1 ev ankarada olmuş 1 milyon lira -üstünü hiç saymıyorum muhit de mamağın dış mahalleleri yani 1 milyona

ona lazım 500 in kredi
şu anda verdikleri 200 250 bin, nasıl yetiyor?

Kız var ben de ortaokulda . Büyük şehirdeyim en kötü ev 1.5 milyondan başlıyor. 700 800 bin kredi çekmemiz lazım nasıl ödeyelim? 1.5 milyonluk evlerde şehir dışında. Şehir içi 2 milyondan başlıyor. İstanbul’da çok daha fena durumlar. Allah yardımcımız olsun.

Evet kadın ölse elimdeki para anca taşınmaya yeter, haklısınız,kötü gün parası olarak dursun en iyisi

200-250 bin mi veriyorlar cidden ya 500 şu ne ara düştü..
Yok ev işi artık hayal bile değil

Çok haklısın . Evime 35 civarı para giriyor geldiği gibi gidiyor. Bazen borsadan fazlası da giriyor ev mümkün değil. Çocuğa ayda okula 7 bine yakın gidiyor. Kira araba masrafları sağlık yiyecek fatura extra derken anca yetiyor. Mamak da oturamayız zaten . 2+ 1 e zaten sığmayız annem de var.

Ankarada 2 milyona bile ev kalmadi cey Bende takipteyim ev piyasasini hatta bir emlakcidan da danismanlik aliyorum. Suan ev kredisi kimseye cikmiyor ciksa bile imkansiz rakamlar ev kredileri acilsa yine katlar fiyatlar demisti.

40 bin tl paraya nasıl güveniyorsunuz bu zamanda yahu bende mi gariplik var. Hesabımda 40 bin var şuan, önümüzdeki 2 aya anca yeter havasındayım. O kadar uçtu ki her şey. Mesela geçen ay arabanın kasko sigortasına 37 bin verdim. Yerinizde olsam altın falan bir şekilde biriktirmeye devam ederdim kredi çekilecek şey değil 500bin aman aman

Cey borsa uctu diyolar sen naaptin, yatirim tavsiyesi alinir

Ben de Ankara'dayim.700 küsur evler gördüm malum uygulamada, Keçiören de

800 lira nafaka ne ya? Çocuğun gıda masrafına yetmez ya şaka gibi. Diğer türlü bilmiyorum ama 40-50 bin pesinat ev için yetmez. Bu aralar ev kredileri zor çıkıyor zaten. Çıksa da az çıkıyor. Gerçi maaş aldığınız bankayla görüşmek mantıklı olur belki bir şey yaparlar bilmiyorum.

bir kac kisi uazmis maas ne olursa olsun 250-300 veriyor bankalar krediyi hatta arkadas mi abartti gercrgi var mi bilmiyorum ama 300 bini 3 kati istiyor 10 senede demisti bence ev imkani cok zor

araba alin

Aracı olan biri olarak söylüyorum ev alın varsa imkanınız. Sırtınız yere gelmez. Geçen ay aeacın bakkm zamanı geldi üstüne kasko+ sigortası bitti. Resmen sinirden kendi aracımı kundaklıycakdım kazam olmamasına rağmen mecburi yrafik sigortamı sadece 8.660₺ ye yaptım. Bunun mtv’si var benzini var cartu curtu bitmiyor. Benim araba aldığım dönemde arkadaşım Antalya da ev aldı. Maddi olarak benden çok kötü surumdaydı şimdi ben ona yetişemiyorum araç maalesef artık yatırım değil.

örnek olarak dedim zaten bağlumun teee bilmem neresinde ya da sincanın dip dibe apartmanlarının olduğu bir ara sokağında kotta 2+1 1 milyona ev kalmış olabilir -atıyorum bakmadım.

konu sahibi de ankarada bildiğim kadarıyla ama oralarda ev alsa bu sefer 4 bine liraya kira verip düzenli olarak kirayı alabileceğini zannediyor.

öyle bir dünya yok konu sahibi

Kasko sigorta 37 bin mi niye o kadar çok ya

Sigorta çok fazla gelmiş ya. Aracınız üst segment mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…