Ev mi araba mı?

Radyo bankoda satiyolar hisseli arsa hep ozenmisimdir oraya baglanan dayilara ilk arabaya binisimde arayip fiyat alicam
Evlat icin yapilir

satılmış mı evin?
Vall akıbeti belli değil,tapu mapu göstermesi lazım.4000 deyince benim tansiyonum falan fırladı,ses tonum baya yükseldi çünkü ev sahibi bize böyle bir şey söylemedi asla.Avukatla görüştük,tefeci falan olabilir dikkatli olun dedi.Diken üstündeyim anlayacağın.

Radyo bankoda satiyolar hisseli arsa hep ozenmisimdir oraya baglanan dayilara ilk arabaya binisimde arayip fiyat alicam
Evlat icin yapilir
sakın fazla çocuk yapmayın demeyin.allah rızkını verir diye saldırıyorlar.okul seneye 120 bin olacakmış kara kara onu düşünüyorum .nereye ev alacağımmm tey teyy.

a
sakın fazla çocuk yapmayın demeyin.allah rızkını verir diye saldırıyorlar.okul seneye 120 bin olacakmış kara kara onu düşünüyorum .nereye ev alacağımmm tey teyy.
gecen yil ted anaokulu donemlik 50 bin diye laf etmistim simdi ne oldu bakamiyorum bile. Gerci bize daha cok var. Ozel okula gondermeyip napican cocuk arapcayi soker devlet okulunda okumayi ogrenemez. Borsa iyi kazaniyo bu ara ev alinmaz araba alinmaz borsalama times

Ben olsam alabilirsem ev alırım.Araba çok masraflı.

Birde pesinatiniz çok az geldi.En kötü evler 1 milyon .Aylık ödemesi maaşınız kadar cikabilir.Yakin zamanda seçimden dolayı kredi faizleri düşebilir.Ancak öyle olur.Peşinat biriktirmeye devam edin.

700 bine ev bulduysaniz harika.

Nasıl yani bu bankacı,emlakçı vs ön görüşmeler de mi ücrete tabi
On bin bakımı ne bu arada
Emlakçı komisyonu vereceksiniz genelde satan kişinin de emlak komisyonunu ödüyorsunuz.Evin satış değerinin binde 3 üçü diye hatirliyorum.Bizim evi aldığımız kişiler o şartla satmıştı.Tapu masrafı zaten ikiyle carpilacak .hiçbir ev satan kişi tapu masrafina karışmaz.Bu iki gidere bile sendeki peşinat yetmez.Paranizi altın dövizde biriktirmeye devam edin.emlak komisyonu tapu masrafı için hesap kurdu diye bir site var .Oradan bakabilirsiniz.Hangi kredi diye sitedende çekeceğiniz kredi miktarina göre aylık ne ödeniyor .Ufak ufak bakmaya başlayabilirsiniz.Kredi çekilirken Evin satış degerinin yüzde 80 i kredi yüzde 20 si peşinat diye hesaplaniyordu.gecen arkadaşım ev için arastiriyordu devlet bankalari çok cüzi 250 -300 veriyormuş.is bankası daha fazla dedi.birde seçimden dolayı yine kredilerin düşme ihtimali var.

Bi iş Bankası ile görüşün ya da maaş aldığınız banka ile.Maas alınan bankalar biraz daha yardımcı oluyorlar.Otomatik maaştan kesildiği icin.Sizin yerinizde olsam ev işinin pesini bırakmam.2+1 700 olan ev iyiyse ve okula vs yakınsa kredileri araştırirdim.Simdi olmasa bile fırsat çıkarsa daha hazırlıklı olabilmek için.

biraz daha peşinat biriktirirdim ama tabi TL değil. sonra ev alırdım. araba durduğu yerde masraf malesef. şu zamanda büyük ihtiyaç kesinlikle ama evin getirisi çok daha fazla. ev alırdım sonraki aşamada araba alırdım. Cihat Çiçeği dinleyin lütfen youtube da. yatırım çok önemli bir konu. yanlış yere harcamayın paranızı.

Ted in de her şehirdeki okulu iyi değil aman dikkat :) borsaya giremiyorum ben de girmeyi çok istiyorum yurt dışındayım akbankla çalışıyorum ama malesef kayıt bulunamadı diye uyarı verip atıyor beni o sayfadan. ah yoksa neler yapardım

Birikimimiz 50 bin kadarsa, 700 binlik ev için kullanacağınız kredi miktarı zorlayacaktır sizi, önce kredi kosullari ile ilgili bankalarla görüşün, ev almak daha mantıklı ama şu an elinizdeki birikimle imkansız gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…