Ev mi otel mi anlayamıyorum

Yanlış anlamayın rabbim şifa versin inşallah ama öyle bir rahatsızlığınız olduğu halde bu çileyi neden çekiyorsunuz
Olmasa da çelmeyin o ayrı da
Yani hiç mi vicdan merhamet yok bunlarda
İnsan üzülür ya benim yüzümden atak falan gelirse bir şey olursa diye
Bakın belli ki anlamıyorlar anlayacakları şekilde izah edin ya da işlerinizi bekletin gerçekten yavaşlatın ve onların geldiği ana denk gelsin bakalım ne yapacaklar
Çok sinir oldum
Ama size de kızdım
Çünkü siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmez inanın

Evin tadilat işini erteleyin herşey ortada dursun.. Görümceniz anlamazsa enişte anlar .... Baktınız buda olmuyor Yapmanız gereken Her iş için yardım İsteyin.. Görümceniz eşiniz enişte bey dahil.. Biri sofrayı kursun biri yıkasın biri taşısın.. Bizde hemen misafirilik bitiyor dersin.. Yataklarını toplamasını hatırlatın... Kahvaltı için geç kalkın, sizden önce kalkmışlarsa çayı niye koymadınz siz misafir değilsiniz dersin.. falan filan yani..

hata sizde bence

bu yaz müsait değiliz abla kusura bakma seneye kısmet artık deyip telefonu kapatamadınız mı?

yada eşiniz neden net bir şekilde müsait olmadığınızı kabul edemeyeceğinizi söylemedi ?

eşiniz sizi , hastalığınızı vs zerre umursamıyor bu belli de sizde kendinizi hiç düşünmüyor musunuz yahu yazık değil mi size

Sakın ha gelmeyin aa bu yaz biz size gelmeyi planladık her şeyi hazırladık aslında bı kaç günden yola cikacaktik diyin de bı gidin basın şunları kendi evlerinde,siz onların başına ekşiyin ya, kalsın tadilat tamiratta böyle bunları mı çekeceksiniz ne münasebet ayy

onlar gelmeden,annenize gidin.

Bende 5 ay kaldilar baktim dahada kalacaklar ne yemek yaptim ne yatak actim suratimdan dusende bin parcaydi simdi asla ona gitmeyiz diyolarmis.eve bir supurge tutup toz dahi almadim aylarca.banane benim surda ne kadar omrum kalmista millete hizmet edecegim.neymis bu dunya imtihanmis.bamami imtihan dedim.insallah benle beraber cehennemede gelmessiniz o zman dedim

tlf aç deki

* abla siz nezaman gelecektınız de
-oda sana ayın 22 de diyecek
*heee ustalara sordum ayın 20 gibi ancak biter dedi ,
bende temizlik için sizi bekleyecem valla çünkü tek başıma bu işin altında kalkamam yazın ortasında temizlikçide bulamam en iyisi 2 gün idare edip sizi beklemek de ,
* hadi öptüm de kapat tlf

sonra kenara çekil bekle, gelmiyoruz tlf nezaman gelecek diye

oha yani baya arsız onların derdi tatil baya baya

Empatizanlar dolusur simdi bu topige de, gelsinler nolcak bilmem ne diye.. yuzsuzlugun daniskasi humeyracim. Direkt acik acik musait degilim misafir agirlayacak durumum yok halim ortada de. Sen susarsan o devran oyle donmeye devam.

millet yüzsüz yüzsüz!
iyi yapmışsınız, ben olsam inanın bu istikrarı gösteremezdim ama sinir krizi geçirirdim herhalde.

Ay ben sinir oldum canım yaa Kıyamam valla öncelikle geçmiş olsun. Şimdi bahane sunmak yerine direkt müsait değiliz siz buraya göre plan yapmayın misafir ağırlayamıycam bu sene dese kocan? Olmaz mı? Direkt söylemeyince bazı beyinler idrak edemiyo çünkü. İlla söyliycen ay bize insanlar mırın kırın etse anlarız sizinkiler tam öküzmüş ya. Annea babası niye zırt pırt geliyosa sanki evleri damları yok!!

Allahım ne bencil insanlar var ya oh ne güzel kendileri tatil yapsın Sefa sürsün cefasını siz cekin bizde rezervasyon yaptık diyin su yere gidicez deyin bakalim ne yapacak su gurursuzlar

Ya biz bu gorumceyle bayramda baya kötü şeyler yaşadık, bayramın 1. Günü 10 yaşındaki oğlu benim kızımın ağzına patlayan tabanca çatapat'ı sokmuş zorla, oğlu baya yaramaz. 2 gece hastanede yatti kizim. Inanilmaz bı korku yaşadı içinde patliycagini, öleceğini düşündü onlarca tüp kan alındı bayram burnumuzdan geldi anlayacaginiz. Fakat biz olayı gözümüzle görmediğimiz için hep kızımın yerden alıp şeker zannedip yuttugunu öne sürdüler. Hastaneye ziyarete gelince kızıma 'cerencim bidaha öyle yerden bulduğun herşeyi ağzına alma bu sana ders olsun' filan deyip çileden çıkardılar kızım 5 yaşında ve emekleyen bebek değil. Ve her seferinde Burak abim zorla ağzıma sokup parmağıyla itti ben neden yutiyim bebekmiyim ben dedi. Daha sonra gören çocuklar söylediler aynen öyle olmuş buraktan korkularina soyleyememisler. Çünkü inanılmaz zarar veren bı çocuk bizim kızları dövüyor sürekli vs. fakat görümcem günlerce biz suçluymusuz gibi bize surat asti, ben oğluma inanmıyor değilim dedi. Eşimle araları çok kötü bozuldu çok kötü laflar söyledi eşim ona. Bunun üstüne bı inatla gelmek istemedi, biz uzak kaldıkça sıvaşması.. Eşim annesini aradı anne ablamı hiç istemiyorum neden inatla gelmek istiyor, kaynanam bu sefer kızına kıyamaz " o sizin için ölüyo sizi çok seviyo siz neden düşman gibisiniz ona neden istemiyorsunuz bilmem ne.

Gelsinler, geldikleri gün baca ustasını çağırip bacayı yiktirip yeniden ördürücez, burunlarindan gelsin de görsünler.. başka türlü anlicaklari yok.

Aa evleri damları var ona laf söyletmezler:) Hiç minnet etmezler sözde.Aylar öncesi 1 ay kalıp gitmişlerdi sonra aradan bir ay geçince kaynatam tekrar gelip 1 hafta torununu özlediği için gelicegini soyledi esim o zaman anne daha yeni ayak uzatıp dinlendik babam yeni gitti daha gelmeyi biraz ertelese demisti ne kadar alınmıştı kayınvalidem. Bizim evimiz barkımız var Allah'a şükür kimseye muhtaç değiliz elden ayaktan düşmedik daha muhabbetine girmişti. Sonra yanlış anlasildik diye çok uzulmustum ama salakmisim niye üzüldüysem, hic alinmamislar halen gelip gidiyorlar :) Ya var ya hiç bu kadar gaddar düşüneceğim aklıma gelmezdi onkadar ılımlı biriydim çünkü. Parçalanıyordum her geldiklerinde. Şimdi de eşim ablasının gelmesini istemediğini söyleyince kaynanam yine alındı. Ablan senin için ölüyo merak etme yemeğini etini bile alıp geliyo dedi eşim de anne ne sacmaliyon benim evin durumu belli aha gelin de gözünüzle görün, yorgunluktan geberiyoruz mesele et di demi dedi. Annesi küstü şimdi Ölücekmsin öldürücekmisn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…