Ev mi otel mi anlayamıyorum

Kesin çözüm değildir ama o süreyi kurtarabilir belki sevmediği Bi akrabayı çağırdığını söyleyin aaa oda gelicek filan diye hatta olmadı gerçekten çağırın yani ben olsam öyle yaparım

Ne güzel soyleyebilmissiniz öyle valla ben sinirden kendi kendimi yiyorum herşeye takıyorum hiç bi kelime edip muhattap dahi olmak istemiyorum

Valla iyi katlaniyorsun bunlar ne böyle telefonlarını bile açmam ben olsam ne diye konuşuyorsun daha esinde hak veriyor sana daha ne olsun senin yüzün yumuşak demekki senden yüzü bulmuşlar sürekli üstüne geliyorlar

Vallahi sinirlendim ya. Oturdugum yerden Kocanızın ailesine bilendim. Bu ne boyle. Tatil köyü mu burasi.

Ne güzel soyleyebilmissiniz öyle valla ben sinirden kendi kendimi yiyorum herşeye takıyorum hiç bi kelime edip muhattap dahi olmak istemiyorum
Ama benimde can damarima bastilar zaten zayif cilizim.isi dinden cennetten cehennemden vuruyorlar ee bakmassam cehennemlik oluyirum onlara gore e siz bu dunyada mutlusunuz ben mutsuzum ne malum diger dunyadda ben cennete gidicem dedim kusura bakmayin ben bu dunyaligim dedim acik acik yetti yani

Canını düşün ya epilepsi hastasiymissin bi de. Ara acik acik ustalar 22sinde geliyor baska zaman görüşürüz gelmeyin de olsun bitsin. Birak küssünler senin canindan önemli mi? Cocuguna da neler yapmış deli oglu. Birak alahaskina akrabasi batsin bunlar varken düşmana bile gerek yok.

Canım evde durma kaç bi yerlere milletin hizmetçisi olma.. Senin başına bi iş gelse kimse umursamaz herkes iyi gün dostu...sen o evden kaç...hastalanınca cocuklara kim bakacak kendini düşün..

Gercekten dogru söylüyon akraba varken düşmana gerek yok.

İnsanlar ne kadar yüzsüz sen istersen çatla biz senin tependen inmeyiz diyolar..

Konuda size tek uzulmeyen benim sanirim.
Evladiniza zarar vermis cocuk hala hayir demeyi ogrenemediginiz icin cocugunuzun psikolojisinin icine edeceksiniz.
Biz de evliyiz bizim de kayinvalidemiz, gorumcemiz var. Bize niye arsizlik yapamiyolar?
Yani bu sozum affola ama sen esek olursan ustune binen cok olur diye bir laf vardi o hesap. Ustune saglik probleminiz varmis. Hala kendileri anlasin derdindesiniz.
Peki bizden nasil bir cozum istiyosunuz? Niye konu actiniz yani? Haklisiniz diyebiliyoruz sadece.

Eşin , hümeyra yoruldu diye imalar yapacağına bu yaz misafir kabul edemiyoruz diyemiyor mu??
Bazı eşler nasılsa hiç ses edemiyorlar bende 8 aylık hamileydim görümcem çoluk çocuk eşiyle yatılı misafir geldi o zaman da Hümeyra gibi çıldırmıştım cok da rahatsızdım kaynım la aynı şehirdeyiz onunki benden saglam dinç herkes benim eve yatılı geliyor diye kavga ettim onlara gelmeyin eşim çok hasta diyemedi ama görümcemle beraber kahvaltıyı hazırladık o zaman... İnsan bozuluyor böyle şeylere.. Karşı tarafın anlayış kıtlıgına ve eslerin hayır diyememesine..

Siz nasıl idare ediyorsunuz kv yi görümceyi..Nasıl size haksızlık yapmıyolar

Is gelinde biter. Daha en baştan mesafe koyacaksınız. Benim evime gelebilmek için aylar öncesinden plan yapılır mesela. Cat kapı yada kısa süreli haberle is yapılmasına hiç müsaade etmedim. Gelinirse yılda bir kere anca gelinir onda da otel ayarlarım gelene. Soğuk derler benim için ama hiç umurumda olmuyor. Yaşadığınız sorunların 10/1 ini bile yaşamadım bu yüzden. Yazık yani canınıza yazık.

Burdaki sorun siz ne derseniz deyin Biz size gelcez mantıgı

Otel parasını siz mi veriyorsunuz

Geniş aile mi arkana bakmadan kaç git, benim kaynanamın evine bol, bol misafir gelir bir güzel de ağırlar kadın ama gelenlere misafire gittiğimizde sıcak yemek ikram ettikleri yok, resmen kadına saygısızlık ki kadın birde 72 yaşında,
Bu akrabalar neden böyle birde en sinir bozucu akşama yemek pişirelim mi, bunu soruyorlar utanmaz, sıkılmazlar, kendiler akşam yemeklerini yiyip gidiyorlar, utanmanmadan o yemeği kadına çok görüyorlar ki birde bunlar en yakın akrabaları, ben hep şok oluyorum bu hareketlere maruz kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…