- 23 Haziran 2013
- 315
- 357
- 103
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
-
Ya biz bu gorumceyle bayramda baya kötü şeyler yaşadık, bayramın 1. Günü 10 yaşındaki oğlu benim kızımın ağzına patlayan tabanca çatapat'ı sokmuş zorla, oğlu baya yaramaz. 2 gece hastanede yatti kizim. Inanilmaz bı korku yaşadı içinde patliycagini, öleceğini düşündü onlarca tüp kan alındı bayram burnumuzdan geldi anlayacaginiz. Fakat biz olayı gözümüzle görmediğimiz için hep kızımın yerden alıp şeker zannedip yuttugunu öne sürdüler. Hastaneye ziyarete gelince kızıma 'cerencim bidaha öyle yerden bulduğun herşeyi ağzına alma bu sana ders olsun' filan deyip çileden çıkardılar kızım 5 yaşında ve emekleyen bebek değil. Ve her seferinde Burak abim zorla ağzıma sokup parmağıyla itti ben neden yutiyim bebekmiyim ben dedi. Daha sonra gören çocuklar söylediler aynen öyle olmuş buraktan korkularina soyleyememisler. Çünkü inanılmaz zarar veren bı çocuk bizim kızları dövüyor sürekli vs. fakat görümcem günlerce biz suçluymusuz gibi bize surat asti, ben oğluma inanmıyor değilim dedi. Eşimle araları çok kötü bozuldu çok kötü laflar söyledi eşim ona. Bunun üstüne bı inatla gelmek istemedi, biz uzak kaldıkça sıvaşması.. Eşim annesini aradı anne ablamı hiç istemiyorum neden inatla gelmek istiyor, kaynanam bu sefer kızına kıyamaz " o sizin için ölüyo sizi çok seviyo siz neden düşman gibisiniz ona neden istemiyorsunuz bilmem ne.
Gelsinler, geldikleri gün baca ustasını çağırip bacayı yiktirip yeniden ördürücez, burunlarindan gelsin de görsünler.. başka türlü anlicaklari yok.
Benim eltim istanbulda altı seneyi geçti evlilikleri. Biz bu altı sene içinde sadece iki defa gittik bir hafta kaldık. Onlar her bayram gelirler çünkü eltimin kendi ailesi bizim bulunduğumuz şehirde tabii ki bizdede kalır ve güzel vakit geçiririz çocuklar falan. Ama ben istanbula gitmeye çok utanıyorum yine gitmek isterim fakat eşime söyleyemem bile çünkü onun iki çocuk benim iki çocuk insan rahat edemiyor çocuklardan milletteki rahatlığa da diyecek söz yok.Cok uzun yazmışım ozetliycem özür dilerim
Demiş aslında bunlar anlamamış daha ne diyebilir ki eşi. Direk adam anlasın diye söylüyor şunu şunu yaptırıyoruz diye misait değiliz sonra gelin demiş. Ama bu çatapat olayından sonra ben aynı durumda olsam direk derim oğluna göz kulak olacaksan başından ayrılmayacaksak gel diye çünkü arsızlıkta nirvana yapmışlar laftan anlamıyorlarKonu sahibi çözüm çok basit ama sen hala anlamalarını bekliyorsun...Sana sordum neden eşin imalarda bulunmak yerine abla anne bu yaz müsait değiliz malesef diyemiyor??
Abla bu ay gerçekten çok doluyuz yorgunluktan bittik işler bitmiyor duzenimizi kurup oturamadik. Ben size işler güçler bitince gelin derim dedi. Bu bir hafta sonra gene aradı naptınız nasıl gidiyo işler diye abla usta bulduk ama sipariş ettiğiniz malzeme gelmedi, banyo şu akitiyo kalebodurlar değişicek isterseniz Eylül'de gelin dedi, tatile gidicekmis rezervasyon yaptırmış tatilden gelince temizlik yapacakmış sonra gün yapicakmis yani her işini kendine göre ayarlamis . Yani inada bindirmis e abla gelmeyin madem niye bu kadar şartlandin da diyebilse gelmicekler ama onu da diyemiyorKonu sahibi çözüm çok basit ama sen hala anlamalarını bekliyorsun...Sana sordum neden eşin imalarda bulunmak yerine abla anne bu yaz müsait değiliz malesef diyemiyor??
Ben olsam o tarihte çeker giderim kocaya bırakırım o hizmet etsinKızlar merhaba.. Daha önce belirtmiştim biz eşimin ailesinden dört saat uzaklıkta anadoluda bı köyde yaşıyoruz. 4 görümcem 3 de kaynım var. 3 sene kadar oldu biz buraya taşınalı 3 senedir her yaz eşimin anne ve babası gelip 1 ay kalırlar. Tabi sene ortalarında da 1 hafta falan. Gayet iyimser yaklaştım hep her neyse. Şimdi kayınvalidemler bı tarafta dursun, bir iki kez de kaynimlar ve görümcemlerin kalmaya geldiği oldu. Evim bu yaz tadilatta, ev ayakta yani, Görümcem birkaç aydır yazin geliyoruz köye ha, diyip duruyordu gülüp geciyordum. Gelmelerini istemiyorum çünkü bayramda gittigimizde iyi şeyler yasamadk kendileriyle.
Dün hem eşimi hem beni aradı ayın 22 si sizdeyiz 1 hafta kalicaz etimizi mangalimizi alıp gelicez bilmem ne.. güya geliyorlar ama yemeklerini de alıp geliyorlar, tek dert boğaz çünkü. bahçede sebzelerin büyüdü mu ekşi elma istiyorum toplucam gelince şu bu tam keyif arıyorlar yani.durumu anlattım abla evim berbat durumda bacayı yiktiriyoruz malzeme gelmedi badana yapicaz şu bu. Diyorki o zamana kadar biter inşallah sonra gelin diyorum biz tatil için mugladan rezervasyon yaptırdık gelemeyiz ki Ağustos da doluyuz diyor .
Eşime actım ağzımı yumdum gözümü daha babası gideli 10 gün oldu (geldi 15 gün kaldı gitti) , bide kaynım gelicekmis o da Ağustos un ikisine rezervasyon yaptırmış Allahım ev mi otel mi beli değil, sonra kurbandan sonra da annesi babası gelip 1 ay da onlar kalır . Bütün yazımız misafir agirlamakla geçiyor bu 3 yıldır böyle. Arkadaslarimiz yazın toplanıyorlar geziyorlar pikniklere gidiyorlar gezilere katılıyorlar biz koca bir yazı bunlarla.. Eşime patlasam ben senden daha fazla ofkeliyim ailemden utanıyorum artık diyo. Aradı defalarca ablasını abisini bı sürü bahane sundu bu yaz şöyle yorulduk Hümeyra çok bitkin hiç oturmadı ustalara yemek veriyoruz şu bu. Ama yok hicbisey gelmelerine mani değil. En son kaynnm ve kaynatam gelip 1 hafta kaldıklarında Nisan ayında bı epilepsi nöbeti geçirdim. Annem diyorki eğer bı kez daha onlar ordayken olursa ben çok kötü açarım ağzımı. Milletin keyfi ne kadar kıymetli anlam veremiyorum.
Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz arkadaşım siz?
Ne bu merak yani? Köydeyiz demişsiniz, bu kadar köy delisi mi olmuş insanlar? Benim ailem de köyde, müstakil bahçeli evleri var. Çocuklara park yaptı babam ama senede 1-2 defa bir hafta zor gidiyorum, utanıyorum.
Gelmeyin istemiyoruz deyin doğrudan olsun bitsin bu ne böyle? Sizin kiminiz kimseniz yok mu, onları çağırın rahat edemesinler kalabalıkta en azından.
Bu hastane olayından sonra kızımın psikolojisi çok bozuldu bir süre görüşmesek daha iyi olur derdim ben. 10 yaşına gelmiş bir çocuk bunu benim çocuğuma asla ama asla yapamaz. Birde dövüyormus. Ben keserdim selamı sabahı, kusura bakmayın ama siz suçlusunuz bu kadar arsız olmalarında.Ya biz bu gorumceyle bayramda baya kötü şeyler yaşadık, bayramın 1. Günü 10 yaşındaki oğlu benim kızımın ağzına patlayan tabanca çatapat'ı sokmuş zorla, oğlu baya yaramaz. 2 gece hastanede yatti kizim. Inanilmaz bı korku yaşadı içinde patliycagini, öleceğini düşündü onlarca tüp kan alındı bayram burnumuzdan geldi anlayacaginiz. Fakat biz olayı gözümüzle görmediğimiz için hep kızımın yerden alıp şeker zannedip yuttugunu öne sürdüler. Hastaneye ziyarete gelince kızıma 'cerencim bidaha öyle yerden bulduğun herşeyi ağzına alma bu sana ders olsun' filan deyip çileden çıkardılar kızım 5 yaşında ve emekleyen bebek değil. Ve her seferinde Burak abim zorla ağzıma sokup parmağıyla itti ben neden yutiyim bebekmiyim ben dedi. Daha sonra gören çocuklar söylediler aynen öyle olmuş buraktan korkularina soyleyememisler. Çünkü inanılmaz zarar veren bı çocuk bizim kızları dövüyor sürekli vs. fakat görümcem günlerce biz suçluymusuz gibi bize surat asti, ben oğluma inanmıyor değilim dedi. Eşimle araları çok kötü bozuldu çok kötü laflar söyledi eşim ona. Bunun üstüne bı inatla gelmek istemedi, biz uzak kaldıkça sıvaşması.. Eşim annesini aradı anne ablamı hiç istemiyorum neden inatla gelmek istiyor, kaynanam bu sefer kızına kıyamaz " o sizin için ölüyo sizi çok seviyo siz neden düşman gibisiniz ona neden istemiyorsunuz bilmem ne.
Gelsinler, geldikleri gün baca ustasını çağırip bacayı yiktirip yeniden ördürücez, burunlarindan gelsin de görsünler.. başka türlü anlicaklari yok.
Yuh yani ailesi gelsin ama bu kadarı nedir ya. Tatildeyiz deyin uydurun biseylerKızlar merhaba.. Daha önce belirtmiştim biz eşimin ailesinden dört saat uzaklıkta anadoluda bı köyde yaşıyoruz. 4 görümcem 3 de kaynım var. 3 sene kadar oldu biz buraya taşınalı 3 senedir her yaz eşimin anne ve babası gelip 1 ay kalırlar. Tabi sene ortalarında da 1 hafta falan. Gayet iyimser yaklaştım hep her neyse. Şimdi kayınvalidemler bı tarafta dursun, bir iki kez de kaynimlar ve görümcemlerin kalmaya geldiği oldu. Evim bu yaz tadilatta, ev ayakta yani, Görümcem birkaç aydır yazin geliyoruz köye ha, diyip duruyordu gülüp geciyordum. Gelmelerini istemiyorum çünkü bayramda gittigimizde iyi şeyler yasamadk kendileriyle.
Dün hem eşimi hem beni aradı ayın 22 si sizdeyiz 1 hafta kalicaz etimizi mangalimizi alıp gelicez bilmem ne.. güya geliyorlar ama yemeklerini de alıp geliyorlar, tek dert boğaz çünkü. bahçede sebzelerin büyüdü mu ekşi elma istiyorum toplucam gelince şu bu tam keyif arıyorlar yani.durumu anlattım abla evim berbat durumda bacayı yiktiriyoruz malzeme gelmedi badana yapicaz şu bu. Diyorki o zamana kadar biter inşallah sonra gelin diyorum biz tatil için mugladan rezervasyon yaptırdık gelemeyiz ki Ağustos da doluyuz diyor .
Eşime actım ağzımı yumdum gözümü daha babası gideli 10 gün oldu (geldi 15 gün kaldı gitti) , bide kaynım gelicekmis o da Ağustos un ikisine rezervasyon yaptırmış Allahım ev mi otel mi beli değil, sonra kurbandan sonra da annesi babası gelip 1 ay da onlar kalır . Bütün yazımız misafir agirlamakla geçiyor bu 3 yıldır böyle. Arkadaslarimiz yazın toplanıyorlar geziyorlar pikniklere gidiyorlar gezilere katılıyorlar biz koca bir yazı bunlarla.. Eşime patlasam ben senden daha fazla ofkeliyim ailemden utanıyorum artık diyo. Aradı defalarca ablasını abisini bı sürü bahane sundu bu yaz şöyle yorulduk Hümeyra çok bitkin hiç oturmadı ustalara yemek veriyoruz şu bu. Ama yok hicbisey gelmelerine mani değil. En son kaynnm ve kaynatam gelip 1 hafta kaldıklarında Nisan ayında bı epilepsi nöbeti geçirdim. Annem diyorki eğer bı kez daha onlar ordayken olursa ben çok kötü açarım ağzımı. Milletin keyfi ne kadar kıymetli anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?