Ev mi otel mi anlayamıyorum

Bu mesajınızdan sonra iyice sinirlerim tepeme çıktı ya. Madem canından çok seviyor nasıl kendi oğlunu haklı görüp kızınıza böyle birşey der, nasıl hala bu?

Çocukça bir yaramazlık olur karşı tarafta gerçekten pişman olur özür diler insan o zaman affeder kardeşlik hatrına ama bu başka birşey. Çocukcağız nasıl büyük bir korku yaşamış ona yazık değil mi?

Kibarlıktan anlamıyorlarsa açık açık söyleyin. Bizim de kendimize göre bir düzenimiz var, evde tadilat yaptırıyoruz, bu yaz kimseyi kabul edemeyeceğiz deyin. Kırılan kırılsın. Size de yazık, birde hastaymışsınız.

Cok uzun yazmışım ozetliycem özür dilerim
Benim eltim istanbulda altı seneyi geçti evlilikleri. Biz bu altı sene içinde sadece iki defa gittik bir hafta kaldık. Onlar her bayram gelirler çünkü eltimin kendi ailesi bizim bulunduğumuz şehirde tabii ki bizdede kalır ve güzel vakit geçiririz çocuklar falan. Ama ben istanbula gitmeye çok utanıyorum yine gitmek isterim fakat eşime söyleyemem bile çünkü onun iki çocuk benim iki çocuk insan rahat edemiyor çocuklardan milletteki rahatlığa da diyecek söz yok.

Açık açık müsait değiliz. Misafir kaldıracak durumda değiliz deyin. Zaten çok yüzsüzler alınacaklarını sanmam. Alınırlarsa da daha iyi bi daha gelmeye çalışmazlar.

Eşi
Konu sahibi çözüm çok basit ama sen hala anlamalarını bekliyorsun...Sana sordum neden eşin imalarda bulunmak yerine abla anne bu yaz müsait değiliz malesef diyemiyor??
Demiş aslında bunlar anlamamış daha ne diyebilir ki eşi. Direk adam anlasın diye söylüyor şunu şunu yaptırıyoruz diye misait değiliz sonra gelin demiş. Ama bu çatapat olayından sonra ben aynı durumda olsam direk derim oğluna göz kulak olacaksan başından ayrılmayacaksak gel diye çünkü arsızlıkta nirvana yapmışlar laftan anlamıyorlar

Konu sahibi çözüm çok basit ama sen hala anlamalarını bekliyorsun...Sana sordum neden eşin imalarda bulunmak yerine abla anne bu yaz müsait değiliz malesef diyemiyor??
Abla bu ay gerçekten çok doluyuz yorgunluktan bittik işler bitmiyor duzenimizi kurup oturamadik. Ben size işler güçler bitince gelin derim dedi. Bu bir hafta sonra gene aradı naptınız nasıl gidiyo işler diye abla usta bulduk ama sipariş ettiğiniz malzeme gelmedi, banyo şu akitiyo kalebodurlar değişicek isterseniz Eylül'de gelin dedi, tatile gidicekmis rezervasyon yaptırmış tatilden gelince temizlik yapacakmış sonra gün yapicakmis yani her işini kendine göre ayarlamis . Yani inada bindirmis e abla gelmeyin madem niye bu kadar şartlandin da diyebilse gelmicekler ama onu da diyemiyor

Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz arkadaşım siz?
Ne bu merak yani? Köydeyiz demişsiniz, bu kadar köy delisi mi olmuş insanlar? Benim ailem de köyde, müstakil bahçeli evleri var. Çocuklara park yaptı babam ama senede 1-2 defa bir hafta zor gidiyorum, utanıyorum.
Gelmeyin istemiyoruz deyin doğrudan olsun bitsin bu ne böyle? Sizin kiminiz kimseniz yok mu, onları çağırın rahat edemesinler kalabalıkta en azından.

Lafı eveleyip gevelemeden kusura bakmayın uygun değiliz gelmeyin diyeceksiniz böyle laftan anlamazlara. Hayır gelmeyin yorgunum ağırlayamam yalnız kalmak istiyoruz bitti. Demezseniz vicdanınıza oynatırsanız yandınız.

Ben olsam o tarihte çeker giderim kocaya bırakırım o hizmet etsin

walla benim kimim kimsem ben misafir gelince çok ayaküstü kalıyorum diye yorgunluk hastaligimi tetikliyor diye kiyip gelemiyor. yani ben çekip gitsem ailemin yanına kalmaya ailem kayinvalidemlerle 10 dk uzaklıkta. Ben onlardan bı parçacık uzak kalmak adına aileme bile bayramdan bayrama gitmeye razıyım ama biz gitmesek onlar boş birakmiyorlar özlemeye fırsat verseler keşke.. annenleri ara onlar gelsin yalvarırım yeterki ablamlar gelmesin annenin insana hiç yükü yok diyo. Sonra annesini cagirdi anne, ablamlarla beraber sende gel madem yoksa Hümeyra hem ustalar hem ablamlar baya bunalir senin faydan olur dedi. Ustaları da o tarihte cagiricak bilerek sırf inada bindirip illa gelcez moduna girdikleri için berbat bı evde 2 günden uzun kalamasinlar diye.

Daha 15 gün olmadı kaynatam gideli, yanında kaynimin oglu da wardi, o buradayken de dış cephe mantolama yapılıyordu eve 4 gün yemek verdim ustalara hemde kaynatamlar ve biz off sürekli mutfaktaydim oyle bunaldım ki.. kaynatama dedik evin durumunu anlat da baba kimseler gelmesin diye ama faydasız ya gulsem mi ağlasam mı bilemedim.

Cehennem gibi bi hayat size üzüldüm ama her şeyi kocancan bekleme ara kaynananı görümceni söyle. Onlar biri oğlu biri abisi diye belli ki hiç tınlamıyolar ama sen el kızı olarak gelmeyin müsait değiliz rahatsızlanıyorum dersen alınıp gelmezler. Kız sen sabır taşı mısın ben olsam 3.gelişlerinde surat asar bi daha getirtmem bu ne böyle sürekli sendeler Kendi kızına sürekli böyle gidilse kızındam çok o kaynanan olcak kadın dertlenir ama işte gelinlerin canı yok gelen eziyet giden eziyet. Ezdirmeyin kendinizi net olun dediğim dedik olun surat asın valla bu ömür böyle geçmez gençliğine yazık

Sizin aileniz nerde yaşıyor? Onlara gitsenize o tarihlerde. Ha ben olsam net bir şekilde kabul edemem derdim

Bu hastane olayından sonra kızımın psikolojisi çok bozuldu bir süre görüşmesek daha iyi olur derdim ben. 10 yaşına gelmiş bir çocuk bunu benim çocuğuma asla ama asla yapamaz. Birde dövüyormus. Ben keserdim selamı sabahı, kusura bakmayın ama siz suçlusunuz bu kadar arsız olmalarında.

Yuh yani ailesi gelsin ama bu kadarı nedir ya. Tatildeyiz deyin uydurun biseyler

Gelmeyin diye söyleyin. Başka türlü laftan anlamıyorlar. Ayrıca çocuklarla sorun yaşamışsınz bunun üzerine şahsen ben agirlamazdim. Zaten yatılı misafir sevmiyorum. Kendim de kalmayı sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…