- 8 Ağustos 2015
- 35
- 21
- 3
- 33
- Konu Sahibi belirsiz123
-
aynen öyleee vallasiz gizlice kilidi değiştirin nasıl olsa eve girmezlermiş kilidin değiştiğini anlamazlar... kilidin değiştiğini anlıolarsa eve girmeye teşebbüs etmişlerdir...
Ne alaka be yok öle bir şey veremem ben anahtar falan de saçmalıkEve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
Kilidini değiştir çok zor değil orası senin mahremin bişey dersede rahatsız olduğunu söylersin hatta annende bile yokken sizde olması beni rahatsız ediyo dersin ben her taşındığım evin kilidini değiştiririm senden önce oturanlarda bile hala anahtar olabilir.Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
boyle seymi olur arkadas değiştir evinin anahtarını taksınlar bakim acılacakmı sacmalık yahuEve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
kilidi değiştirin öyle adet olmazEve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
Özlemişim len burda seniKilidi degiştiririm. Hadi bakalım yedek anahtarıyla gelsinde görsün gününü
Sanki anan baban... yedek anahtarmış
Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?