Ev bakıyorum bi yandan ama taşınmakta kolay değilBen bir kere hayatımda ev sahibi ile aynı eve taşındım. Tövbe bir daha asla. Resmen avukatima başvurdum ya. Bence bunun sonu asla gelmez. Ya ağzının payını verisiniz. Kiracı haklarınızı hatirlatirsiniz yada çekeceksiniz
Işığı var loş bir ışık. 3 saatte bir yanındayım. Gündüz de ortalama 5 saat dışarıdayız. Emin olun herşeyi düşünüyorumPeki bodrumda yalnız ve karanlıkta yavru köpeğin travmasını düşünebiliyor musunuz
Tövbe bi daha ev sahibinin yüzünü görmek istemiyorumBnde kiraciyim aklın varsa ev sahıbıyle bıdaha aynı yerde hatta aynı semttw bile oturma. Ben yaptım 6 ay dayanabildim. Tasındım o evden
Ev bakıyorum bi yandan ama taşınmakta kolay değil
Senin adına sevindim darısı başımaBende taşınmak istemezdim. Oğlum da bebekti daha. Ama o kadar rahatsız ettiler ki, bi saatden sonra sırf avukat açari ile bizimle iletişime gecmelerine izin verdim. Taşındık. Şimdiki evde huzurluyuz şükür. Avukat bile dedi "bunlar deli muhatap olma" diye
Evet . Kesinlikle diyecek belli. Ha deyince de ev bulunmuyor ama son çare çıkmak
Senin adına sevindim darısı başıma
Bodrumda kalacaksa neden aldınız? Gerçekten soruyorum alma sebebiniz neydi?Köpegim pitbull bodrumda kalması daha makul . Yavru olmasına rağmen çok kalıplı ve koltuğu sandalyeyi yer . Ama bahçeye çıkar demesi sinirimi ziplatiyor
Köpegim pitbull bodrumda kalması daha makul . Yavru olmasına rağmen çok kalıplı ve koltuğu sandalyeyi yer . Ama bahçeye çıkar demesi sinirimi ziplatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?