- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Üstüne nasihat etmeye yol göstermeye çalışır. Bence de kesinlikle karışır yani. Bir de uzun yıllar kiracı olduk edindiğim tecrübelerden biri kesinlikle dünyanın en iyisi de olsa ev sahibiyle aynı apartmanda kalınmamalıAmca belli ki Adana,Hatay ya da Antepli.
Karisirlar maalesef her seye.
Hele yasini basini almis bir haci amcaysa,her seyin en dogrusunu kendisinin bildigini zannettigi icin karisir.
Maalesef karışır
Türkiye ye geldiğinde burada ortam farklı derken aslında bunu anlatmaya çalışmıştık
çünkü destek oluyor kendince ama farklı gelen gidende bile anında kapında biter
Yardım teklifine hayır de
Temizlikçiye de dikkat et o da senin yumuşak karnını çözerse kullanabilir
hemen ev sahibi hakkında yorum yapmış
Of evet ya. Az önce yine eşiyle geldi. Elektrik kablosu yoktu internet için onun için Elektrikçi çağırmış pazartesi gelecekmiş onu söylemeye gelmiş ama mesela diyor ki firin alacak mısın alma surda firin var her şeyi yapıyor bilmem ne sürekli konuştu sürekli biseyler sordu kombiye takmış bu kadar çok açarsam fatura yüksek gelirmiş sana ne amca ya sanki sen odiceksin üşüyorum kombiyi açmama karışıyor abi bu ne. Neyse ya ben her zamanki gibi he diyip gecicem gün içinde gelirse çalışıyorum musait değilim dicem adama bisey demicem çok karışırsa da taşınırim artık napiyim tuttuk bi kere.
Adama bir şey de
Yani kombi açıyorum ben böyle tercih ediyorum de
Hatta geyiğe vur ödemeden kaçarım diye korkma yerim belli de
Mesela o elektrikçi gelmeden sen elektrikçi çağır
Kombiyi çok yaktın nasıl anlıyor örneğin az yakarsın soğuk olur da alt kattan senin yukardaki harcamanı nasıl anlıyor saate mi bakıyor
adamın yardımlarını kabul etmeyeceksiniz o zaman, eğer kabul ederseniz kendisine bu hakkı bulur.Of evet ya. Az önce yine eşiyle geldi. Elektrik kablosu yoktu internet için onun için Elektrikçi çağırmış pazartesi gelecekmiş onu söylemeye gelmiş ama mesela diyor ki firin alacak mısın alma surda firin var her şeyi yapıyor bilmem ne sürekli konuştu sürekli biseyler sordu kombiye takmış bu kadar çok açarsam fatura yüksek gelirmiş sana ne amca ya sanki sen odiceksin üşüyorum kombiyi açmama karışıyor abi bu ne. Neyse ya ben her zamanki gibi he diyip gecicem gün içinde gelirse çalışıyorum musait değilim dicem adama bisey demicem çok karışırsa da taşınırim artık napiyim tuttuk bi kere.
aynı anda aynı şeyi yazmışız :))Yardım kabul etmeyip ben yaparım hallederim demelisiniz.
Yemek alışverişi boş tabak doldurma muhabbeti olmamalı
Selam vermek dışında bir ilişkiniz olmamalı ki karışma yetkisini bulamasın.
Ama siz eve almışsınız bu hata.
adamın yardımlarını kabul etmeyeceksiniz o zaman, eğer kabul ederseniz kendisine bu hakkı bulur.
her dediğine ben kendim hallediyorum siz zahmet etmeyin deyip mesafeli olursan. söz söyleme hakkı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?