- 19 Şubat 2021
- 7.314
- 22.591
- 298
- 39
- Konu Sahibi En buyuk kk
Hosgeldiniz
Çok güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle
Benim de aklıma lisedeyken ev sahibimiz geldi 50 li yaşlardaydı
Kadın yaşlıda değilde ama bi ruhu geçmiş gibiydi
Çocuk sesi sevmem geç saatlere kadar uyurum demişti durumumuzda yok küçük kardeşim de var mecbur kabul ettik annem kardeşim ses çıkarmasın diye yazık ne uğrasırdı
Sonra bütün market alışverişine bizi göndermeye başladı ev temizliğine çağırmaya başladı
En son halımı yıkayın diye getirdiğinde ordan taşınmaya karar vermişti babam sağolsun

Çok güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle
Benim de aklıma lisedeyken ev sahibimiz geldi 50 li yaşlardaydı
Kadın yaşlıda değilde ama bi ruhu geçmiş gibiydi
Çocuk sesi sevmem geç saatlere kadar uyurum demişti durumumuzda yok küçük kardeşim de var mecbur kabul ettik annem kardeşim ses çıkarmasın diye yazık ne uğrasırdı
Sonra bütün market alışverişine bizi göndermeye başladı ev temizliğine çağırmaya başladı
En son halımı yıkayın diye getirdiğinde ordan taşınmaya karar vermişti babam sağolsun

Allahtan YOBAZ olmayan bi yere gitmişsin
Allahtan YOBAZ olmayan bi yere gitmişsin 

( imkanın varsa tabi o evi tavsiye etmem hiç bişey olmasa bile sürekli zoraki muhatap olduğun biri oluyor kirayı elden istiyor mesela bu sefer en kötü her ay görüyosun kalıcaksan o evde bankadan yatırmaya diret
( imkanın varsa tabi o evi tavsiye etmem hiç bişey olmasa bile sürekli zoraki muhatap olduğun biri oluyor kirayı elden istiyor mesela bu sefer en kötü her ay görüyosun kalıcaksan o evde bankadan yatırmaya diret 

ama benimki küçük bir ilçe olduğundan normal karşılamıştım da sen metropoldesin o yüzden boyun eğmene gerek yok. Ben ilk görev yerimde tanıştığım arkadaşlarla görev ev tuttum. En baştan erkek getirmememiz için söz aldı hacı amca. Aynen hacıydı... tabii bu durum arkadaşın sevgilisi şehir dışından geldiğinde erkek kardeşi deyip eve almamıza engel olamadı
 ama benimki küçük bir ilçe olduğundan normal karşılamıştım da sen metropoldesin o yüzden boyun eğmene gerek yok. Ben ilk görev yerimde tanıştığım arkadaşlarla görev ev tuttum. En baştan erkek getirmememiz için söz aldı hacı amca. Aynen hacıydı... tabii bu durum arkadaşın sevgilisi şehir dışından geldiğinde erkek kardeşi deyip eve almamıza engel olamadı aile apartmanında tek boş daireydi tuttuğumuz. Toplu taşımanın olmadığı ilçede okullarımıza en yakın, çarşı ortası yerdi tuttuk mecbur. Devamlı karı koca evimize gelir mutfağın kartonpiyeri nemlenir havalandırın, duvarlara bir şey çakmayın yapıştırmayın diye talimat verirdi. Başka ev aradık bulamadık. Çektik 2.5 sene...
aile apartmanında tek boş daireydi tuttuğumuz. Toplu taşımanın olmadığı ilçede okullarımıza en yakın, çarşı ortası yerdi tuttuk mecbur. Devamlı karı koca evimize gelir mutfağın kartonpiyeri nemlenir havalandırın, duvarlara bir şey çakmayın yapıştırmayın diye talimat verirdi. Başka ev aradık bulamadık. Çektik 2.5 sene... 

biz de aileyiz halbuki ama farklı şeyler düşünüyor demek ki karı koca formu dışındakiler hakkında. işin bu kısmı da var.
 biz de aileyiz halbuki ama farklı şeyler düşünüyor demek ki karı koca formu dışındakiler hakkında. işin bu kısmı da var.