Oğlana nişanlıyız dedim bilerek ama henüz yüzük takmadık, yazın aileler tanışınca söz yüzüğü takılacak. Ama teyze bunu bilmiyor.
teyze seni gelini bellemiş oğlunu mis gibi yürütüyor ev sahibi tatlış teyze ile alakanı kesme zamanın gelmiş sankiYazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Ayarsız sevgiliyi terk edin. Aşırı tepkili insanlar sizi yorar.
Yahu sevgili F fozgeb bir durun sakin olun, hemen terketlere nasıl geldinizAdeta, konu sahibi Van'a gitsem mi diye fikir danışıyor, siz de diyorsunuz Otlu Peyniri çok bozdular Oraya nasıl geldiniz, bir yavaş, bir sakin... Ayrıca konu sahibi sanırım "erkek arkadaşınıza söyleyin, o halletsin" tarzı yorumları karşılaması için baştan bize done vermiş, hepsi bu! Sanmıyorum terkedilecek kadar abartı biri olduğunu.
teyze seni gelini bellemiş oğlunu mis gibi yürütüyor ev sahibi tatlış teyze ile alakanı kesme zamanın gelmiş sanki
bu çocuk kardeşini beğenmiş olup çekiniyor olabilir mi? sen de ablasısın ya hani kaleyi içten fethetme gibi? çok mu iyi niyetliyim acaba?
Bunu birkaç kişi daha söyledi ama kardeşimle hiç muhatap olmuyor. Direkt bana odaklı. Belki de önce bana kendini şirin göstermeye çalışıyordur bilmiyorum ama şirin de davranmıyor, sapık gibi davranıyor. Böyle bi cansız manken vardı ya ismini hatırlayamadım neydi sürekli zıp zıp zıplardı. Adam öyle bildiğin yaa zıp zıp zıplıyor, bakakalıyorum.
süper benzetmeVahe Kılıçarslan
Vahe Kılıçarslan
süper benzetme
belki hiperaktiftir yazık ya... ben olsam direkt hayırdır sen kardeşimden mi hoşlanıyorsun diye sorardımya da yurt dışından yeni geldi ve arkadaşı yoksa seninle ve nişanlınla arkadaş olmak istiyordur kardeşin de bonusudur
Anam o kadar konuştuk ki akşam plan yaptık içine doğdu zaar gelmemişAy bilmiyorum çok sinirimi bozuyorEve geçeceğim birazdan bakalım dibimde bitecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?