Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

Oğlana nişanlıyız dedim bilerek ama henüz yüzük takmadık, yazın aileler tanışınca söz yüzüğü takılacak. Ama teyze bunu bilmiyor.

Aman iyi demişsiniz, zaten o kadar detay bilmesine gerek yok. Nişanlınız olarak bilmesi iyi olmuş ama.
Ben böyle insanlara çok kılım, abi olarak görmüşse görmüş, edebini adabını takınmalı insan. Bir de bakalım siz bir abi istiyor musunuz başında? Size soran yok. Bir de iyi niyeti sömürü gibi gelir bana böyle şeyler, hani siz güleryüzlü iseniz sanki her muhabbete zorundaymışsınız gibi.

Erkek arkadaşınız için de haklısınız, en iyi tanıyan sizsiniz sonuçta :) Ben de genel gözlemlerimden yola çıkıp, bir de o konuyu kafanıza takmayın diye fikir beyan ettim :)

Adam : nasılsınız?
siz: bugünlerde hiç tadım yok.
Adam: hayırdır bir sorun mu var?
siz: geçenlerde komşum oğluyla tanıştırduiı, o gün bugün rahatsız edici hareketleri var, nişanlıyım da biliyorsunuz, ne yapsam ne desem de bu adamdan kurtulsam.
adam: bla bla...
siz: bi dakka hemen not alayım da bu söylediklerinizi size de uygulayayım

şaka maka benden önceki arkadasların söylediği gibi ister kırılsın ister dökülsün , ben bu yapılanların farkındayım ve istemiyorum temalı nir konuşma olmalı.
Parmakta yüzük olmadığından nişanlınızın aslında sevgiliniz olduğunu bildiğinden daha gevşek davranıyor.

teyze seni gelini bellemiş oğlunu mis gibi yürütüyor ev sahibi tatlış teyze ile alakanı kesme zamanın gelmiş sanki

Ayarsız sevgiliyi terk edin. Aşırı tepkili insanlar sizi yorar.

Yahu sevgili F fozgeb bir durun sakin olun, hemen terketlere nasıl geldiniz Adeta, konu sahibi Van'a gitsem mi diye fikir danışıyor, siz de diyorsunuz Otlu Peyniri çok bozdular Oraya nasıl geldiniz, bir yavaş, bir sakin... Ayrıca konu sahibi sanırım "erkek arkadaşınıza söyleyin, o halletsin" tarzı yorumları karşılaması için baştan bize done vermiş, hepsi bu! Sanmıyorum terkedilecek kadar abartı biri olduğunu.

Hehe dediğiniz gibi, yani kimin sevgilisi ya da eşi böyle bir durumda sakin kalabilir ki? Benimki de sakin kalamaz yani daha önceden de tatsız olaylar yaşadığımız için biliyorum. Ağız burun dalmasa bile tartaklar eder, olay çıkar, anası çıkın evimden der korkularım bunlar :) Yoksa bazılarının düşündüğü gibi oğluna çok bayıldığımdan değil.

bu çocuk kardeşini beğenmiş olup çekiniyor olabilir mi? sen de ablasısın ya hani kaleyi içten fethetme gibi? çok mu iyi niyetliyim acaba?

Allah yardımcın olsun yüzsüsz insan en zor tiptir inşallah konuman işe yarar olmassada taşının derim erkek arkadaşın
karışırsa yazık onada zarar gelebilir malum toplumumuz bozuldu iyice kimin napıcagı belli olmuyor annesiyle oğlanla konuş
sertçe bekle bakalım tavırlarını

bu çocuk kardeşini beğenmiş olup çekiniyor olabilir mi? sen de ablasısın ya hani kaleyi içten fethetme gibi? çok mu iyi niyetliyim acaba?

Bunu birkaç kişi daha söyledi ama kardeşimle hiç muhatap olmuyor. Direkt bana odaklı. Belki de önce bana kendini şirin göstermeye çalışıyordur bilmiyorum ama şirin de davranmıyor, sapık gibi davranıyor. Böyle bi cansız manken vardı ya ismini hatırlayamadım neydi sürekli zıp zıp zıplardı. Adam öyle bildiğin yaa zıp zıp zıplıyor, bakakalıyorum.

Sevgilinle tanıştır tesadüfi bir karsilasma ayarla karşıdan denk gelsin o herif hemen de aa bak ev sahibimin oğlu.tanışınca toplamiyorsa o tip goz burun dalinmasi mustehak.

Vahe Kılıçarslan

Vahe Kılıçarslan

Ay bilmiyorum çok sinirimi bozuyor Eve geçeceğim birazdan bakalım dibimde bitecek mi?

Bu süreçte sevgili n dibinden ayrılmasa iyi olur aslında o da bir km öteye zıplasın sizi görünce

Ya bu konuyu okuyunca bir tek benim mi aklıma umut ışığım filmi geldi:)

Ama gerçek hayatta olunca öyle sempatik durmuyor tabi.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum , yorumları okumadım da.Hani yurtdışında okuduysa biraz daha rahat davranmaya alışmış olabilir mi? Gerçi hangi ülkede ne kadar süreyle kaldı bilmiyorum ama bu rahatlığı belki de geldiği ülkeden kaynaklıdır , alıştıysa o yaşam tarzına.Avrupa ülkelerinden birinden geldiyse mesela , oralarda kadın erkek ilişkileri bizimki gibi değil malum.Bu garip ve rahat hareketlerinin nedeni bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…