Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

Ben :) yazık ya üzüldüm :)

Astoria
Dün gece senin başlığını bir mesajla sabote ettim

@GangstaWalk alıntı yaparak.

Sanırım engelledi beni, sen ilet olur mu?

Ve başlığa yazan herkese sesleniyorum

Çok kötü bir günün akşamında burdayım, Mune sağ olsun destek oldu.

Stresliydim, paranoyaktım, korkuyordum, ağlıyordum,

Bana Astoria bir an önce cevap yazsın istedim, mesleğinden ötürü.

Nolur kusura bakmayın.

Öyle zamanlarda bana yazabilirsin. Cidden...
Buradaki güzel hatunların da yanlış anlayacağını düşünmüyorum
Gangsta’da anlayışla karşılayacaktır tanıdığım kadarıyla, Astoria’da...
Sıkma canını

Hahayyyyy eleman ters köşe yapmış ama becerememiş malesef ahahahahahahha almış cevabını oturmuş aşağı valla o arkadaşı bende tebrik ederim kimse benim desin her konuda etiketlicem bundan sonra

Önemli değil canım benim için, durumunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. @GangstaWalk da anlayışla karşılar mutlaka.

Hahayyyyy eleman ters köşe yapmış ama becerememiş malesef ahahahahahahha almış cevabını oturmuş aşağı valla o arkadaşı bende tebrik ederim kimse benim desin her konuda etiketlicem bundan sonra

Böyle ters köşeyi de ömrümde görmedim hahaha.

Sizin durumunuzu anladım akşam bende çünkü denk geliyorum hic böyle ters cevaplar verdiğinizi görmedim hele ki böyle bilindik bir kk üyesine umarım bir an evvel içinde bulunduğunuz durum aşılır kolaylıklar diliyorum

İyi ki bana asılıyor diye erkek arkadaşıma gidip söylemedim ha tam rezalet olurdu
Valla ya tam rezillik bu defa sevgilin de diyecekti ki noluyor sana adam sana bir ışık yakmamış ustelik kardesinden hoslaniyormus sen hemen gelin güvey olmuşsun

Tâbi etiketleyin çocukken som ağızlı derdi annem
Bazen kendimi de oyle goruyorum inanın insanın aklına gelen başına mı gelir her konumda ya şimdi su bardak düşecek derim pat bu yolda yürürken ayağım burkulmasa bari derim pat bu elbise de ne güzelmiş internetten ama defolu falan çıkmadı derim elimi attigim yer delik çıkar ama sizinki tü tü tüüü maşallah diyelim nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…