- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Ben başkalarını hissediyorum isin kötüsü kel ve merhem meselesiBazen kendimi de oyle goruyorum inanın insanın aklına gelen başına mı gelir her konumda ya şimdi su bardak düşecek derim pat bu yolda yürürken ayağım burkulmasa bari derim pat bu elbise de ne güzelmiş internetten ama defolu falan çıkmadı derim elimi attigim yer delik çıkarama sizinki tü tü tüüü maşallah diyelim nazar degmesin
Bana da bi el atıver bakem hissi kalben vuku bulacak mı ahahahahahuahahaBen başkalarını hissediyorum isin kötüsü kel ve merhem meselesi
Tamamen tesadüfBana da bi el atıver bakem hissi kalben vuku bulacak mı ahahahahahuahaha
Etiketler gelecek bekle beni little aha bele bekleTamamen tesadüf
Sıkıntı yok çok güldum bu akşam KK kadınları bana iyi geliyorEtiketler gelecek bekle beni little aha bele bekle
Teşekkür ederimÖnemli değil canım benim için, durumunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. @GangstaWalk da anlayışla karşılar mutlaka.
Umarım.Sizin durumunuzu anladım akşam bende çünkü denk geliyorum hic böyle ters cevaplar verdiğinizi görmedim hele ki böyle bilindik bir kk üyesine umarım bir an evvel içinde bulunduğunuz durum aşılır kolaylıklar diliyorum
Ya sorma bazen gerçekten bende çok eğleniyorum dün akşam gangstaya gülmekten yarıldım mune ablaya da bize kalsa bu adam pertti şimdiye ahahahahahhahaha oktavalar viledalar kepçe havada uçuşuyorduSıkıntı yok çok güldum bu akşam KK kadınları bana iyi geliyor
Allah razı olsun hepimiz inşallahUmarım.
Sağ olun.
Huzurla, bereketle var olun.
Konuyu sabah okunmaya başladım ama çok eğlendim bu ara oğlumdan sonra beni gulumsetebilen tek şey KK hatunları superlerYa sorma bazen gerçekten bende çok eğleniyorum dün akşam gangstaya gülmekten yarıldım mune ablaya da bize kalsa bu adam pertti şimdiye ahahahahahhahaha oktavalar viledalar kepçe havada uçuşuyordu
Vallahi iyiki var burası dimi insan dünyasından sıyrılıyorKonuyu sabah okunmaya başladım ama çok eğlendim bu ara oğlumdan sonra beni gulumsetebilen tek şey KK hatunları superler
İyi ki keşfetmişim yoksa kafayı yerdim ilaç gibi geliyor bedava terapiVallahi iyiki var burası dimi insan dünyasından sıyrılıyor
Hele trol olanlara yazılanlarİyi ki keşfetmişim yoksa kafayı yerdim ilaç gibi geliyor bedava terapi
Konuyu işgal etmeyeyim.Allah razı olsun hepimiz inşallah
Insan başına gelen herşey bir sınav bilelim daha büyüğü gelmesin diye dua edelim inşallah biliyorsanız bol bol inşirah tavsiye ederim
Konuyu siz değilde @tuzsuz_ruh ile ben işgal ediyoruz sanırım ban yemeyekKonuyu işgal etmeyeyim.
Durumu bildirdim sadece, iyi geceler
Konuyu siz değilde @tuzsuz_ruh ile ben işgal ediyoruz sanırım ban yemeyekiyi geceler
İyi geceler keşke bir sohbet bölümü olsa
Kiblemek ne demek bana da anlatin yaAşkolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?