Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

guneykarimkure , bu mesajla açıklama yaparak çok güzel birşey yaptın ablacım, seninle gurur duyuyorum, yanındayız biliyorsun değil mi ?

Vuuuuu bu çok şok edici oldu, adam sağ gösterip sol vurmuş ama en azından durumun çözülmesine sevindim, babaannenizden sonra kızkardeşiniz de favorim oldu, ağzına sağlık çok güzel yapmış.
Olay çözüldüğüne göre durum geyiğe dönecektir diye topiği taşıdım.

Ayyy yazık kııız
Bi de çocuğu dövecektik yaa.
Bu yüzden şiddete hayır diyorum

Gangsta,
pervaneden hızlı döndün, hani dün gece senle adamı pardon diye diye haklıyordukvileda sopanı çabuk kaldırdın

Son düzenleme:

Oo bilmisim hala iyi niyetli olduguma sevindim

Mune hanım bi ben favoriniz değilim yaa ailede herkes favoriniz oldu kız kardeşimle babaannemi üye yapayım bari buraya :)

Mune hanım bi ben favoriniz değilim yaa ailede herkes favoriniz oldu kız kardeşimle babaannemi üye yapayım bari buraya :)
Aaaaa aşk olsun ben sizin karakterinizi duruşunuzu takdir ediyorum, Astoria denince ayakları yere basan, güvenilir ve naif bir genç kadın beliriyor gözümde

Babaanneniz görmüş geçirmiş bir büyüğümüz olarak favorim, kızkardeşiniz de dişli kızlar kategorisinde, hakkını savunanları takdir ederim, helal olsun valla.

guneykarimkure , bu mesajla açıklama yaparak çok güzel birşey yaptın ablacım, seninle gurur duyuyorum, yanındayız biliyorsun değil mi ?
Çok teşekkür ederim.
Ne diyeyim bilemedim, teşekkür ederim.
Şu süreç geçsin de, güzel konularda gülüşelim umarım.

İyi geceler herkese

Şimdi de eridim ehehe teşekkür ederim :) Ben dediğiniz gibi daha naif ve sakin kalıyorum, kız kardeşim babaannemin deyişiyle "pabuç kadar dilinle sen kocayı zor bulursun" olarak tanımlanabilecek, herkese pat pat lafını geçiren biri. Ama tanısanız seversiniz böyle anlattığıma bakmayın

Ben sizin aileyi topyekün kayıtsız şartsız sevdim zaten, anneniz, babaanneniz, siz ve kardeşiniz bir araya gelince ki ortamda olmayı çok isterdim babaanneyi elinde yaprak sarma ve böreklerle bunların annesi de çiroz zaten deyip sarmayla böreği ağızlarınıza tıkmak için koşarken hayal ediyorum

Yaa hahaha aynen böyle bir ortam var. Benim annem dans eğitmeni, mecburen çok dikkat ediyor fiziğine yani mecbur demeyim de yaşam tarzı haline getirdi kadın. Biz kızları getiremedik tabi Ama babaannem katiyen annemin kilo alamama durumunu anlayamadı, kendi yemeklerini beğenmemesiyle alakalı olduğunu düşünüyor. Rus yemeklerine zaten önyargılı. Gülüyorum da anneme de az çektirmedi valla. Şimdi de bize sardı. :) Kardeşim detoks yapıyordu bir keresinde sebze suları falan içiyordu onu görünce travma geçirmişti niye yemek yemeyip sebzenin suyunu sıkmış içiyor diye. Babaannem bi alem

Anneniz yemeyince burun büküp Rus yemeklerine mi sarıyor yoksa

Sizin bekar evinde oklava da yok babaanne gelip oklava olmadığını fark etse dünyası başına yıkılır hemen bir oklava alır, kız kısmı hele de evleneceksiniz, kocaya börekler mantılar açmak zorunda elin oğlunu hazır yemeklerle mi besleyeceksiniz, babaanne bu işe el atabilir :)))

Yok annem öyle yapmaz da :) Yani yiyor ama çabuk doyuyor tabi babaanneme göre 2 sarma 1 dilim börekle doyamaz yani bizim sağlıklı çocuklar olarak doğmamıza bile hala şaşırıyor. "Bir şey yemiyordu ki siz nasıl sağlıklı doğdunuz" diye, bence abartıyor da

Ayy sormayın bizim bekar evini teftişe gelmesi... O zaman kardeşimle de kalmıyorum tekim. Bu ev niye böyle dağınık, köpeğinin tüyleri her yerde niye süpürge tutmadın, dolapta niye yemek yok insan kendine bir kap yemek yapar ne yiyorsun sen... Ve bunu söylediği zamanlarda da ben finallere çalışıyorum kafamı kaşıyacak halim yok düşünün. Finallerim bitene kadar kalmıştı ama sağ olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…