- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ya da çocuk alerji ?pat pat her şey halloluyor mu? e nabızı açıp herhangi bir hastaneden cildiye veya psikiyatriden randevu almayı deneyin bakalım pat pat halloluyor muymuş?
Kalmadı mı? Sincan verelim aplama o zamanÖyle bir yer kaldi mi ki
Dün çocukları havuza götürdüm, yol 200, havuz 400, yemekleri saymayayim. Şimdi goturmeseydin derler, bazılarına kalsa nefes alalım yeter.Geç kalmışsınız. 3 yaşında bale ya da jimnastiğe başlaması gerekiyordu en azından o da. Diğerlerini saymıyorum bile. Demekki sizin kızınız için öncelikleriniz bizlere göre geride kalıyor. Bu sebeple masraflarınız 6000 i bulmuyor olabilir. Ayrıca servis, yeme içme ücretleri, giyim vs ücretleri her aile için değişkenlik gösteriyor. Sizde servis ya da yol ulaşım ücreti yoktur belki. Kıyafetleriniz azdır lekelidir ya da orta kalitedir. Oyuncakları çok çeşitli değildir. Buradan böyle anlaşılıyorsunuz.
Acile gidiyorlardır anca. Bende dün bir fenalaştım. Çocukları özele götürüyoruz ama uzak bize iyi özel hastaneler. Dur dedim devlet hemen evimin dibinde oraya gideyim. Gerçekten ortam kötü ama işlemleri iyi buldum eskiye göre. Ne zamandır devlete gitmemiştim. Acile gittim ani gelişen bir durum olduğundan.Yahu sizin memleket neresi kütüğü oraya aldıralımbir randevu alınmıyor gece 12 de bekliyoruz 00:01 de yine dolu yine yok
Kalmadı, yıktılar orayı ama son durumunu bilmiyorumKalmadı mı? Sincan verelim aplama o zaman
Yahu sizin memleket neresi kütüğü oraya aldıralımbir randevu alınmıyor gece 12 de bekliyoruz 00:01 de yine dolu yine yok
O an işimize hangisi yariyorsa oraya gidiyoruz randevu bulamadiysam devletin aciline gidiyoruz ya da özel.İlk bir yaş sırf özel seçtim ama baktım her şey ayni,hatta sakıncalı olmasın M..k Hastanesi'ne götürdügumdr orasi yanlış tespitte bulundu gata sorunun kökünü bildi ve tedavi planı oluşturdu.Universite hastaneleroni özellere tercih ederim geneldepat pat her şey halloluyor mu? e nabızı açıp herhangi bir hastaneden cildiye veya psikiyatriden randevu almayı deneyin bakalım pat pat halloluyor muymuş?
ankarada hangi devlet hastanesinde isler pat pat halloluyo ya hicbir tanidiginiz olmadan imkansiza yakin o dediginizSizinle aynı gemide olduğuna ben de üzüldüm şimdi siz öyle deyince.
Çocugum hastanelerde surunmuyo devlet kurumlarını niye bu kadar kotuluyorsunuz ki..Yerleri yalamiyor gidip dönüyoruz hemen pat pat her şey halloluyor
Evet bende götürdüm geçen hafta sonu havuz etkinliği 1000 tl diye hesaplara geçtiDün çocukları havuza götürdüm, yol 200, havuz 400, yemekleri saymayayim. Şimdi goturmeseydin derler, bazılarına kalsa nefes alalım yeter.
Kendi kirası 1300 TL olduğu için bu rakamlara inanmak istemiyor.Hepsini okumadım ama siz buradaki yorumcuların fiyatları abarttigini iddia ediyorsunuz galiba o yüzden yazdım.
Eskiden kötüydü evet ama bir gidip inceleyin eskiye oranla daha iyi,iyiye iyi derim ben tarafsizcaankarada hangi devlet hastanesinde isler pat pat halloluyo ya hicbir tanidiginiz olmadan imkansiza yakin o dediginiz
Ankara da misiniz ? Nereye göturdunüz ? (Fırsatçı anne, hemen tavsiye isterEvet bende götürdüm geçen hafta sonu havuz etkinliği 1000 tl diye hesaplara geçtisadece kızım ve ben gittik. 4 ümüz gidince de 2000 bayılıciğiz. Ama bugs bunny devlet havuzuna gider mesela.
İki sene önce 170 liraya ayakkabı almış çocuğa, sonrasını bilmiyoruzGeç kalmışsınız. 3 yaşında bale ya da jimnastiğe başlaması gerekiyordu en azından o da. Diğerlerini saymıyorum bile. Demekki sizin kızınız için öncelikleriniz bizlere göre geride kalıyor. Bu sebeple masraflarınız 6000 i bulmuyor olabilir. Ayrıca servis, yeme içme ücretleri, giyim vs ücretleri her aile için değişkenlik gösteriyor. Sizde servis ya da yol ulaşım ücreti yoktur belki. Kıyafetleriniz azdır lekelidir ya da orta kalitedir. Oyuncakları çok çeşitli değildir. Buradan böyle anlaşılıyorsunuz.
5 saat sıra bekledikten sonra belki olmuştur.ankarada hangi devlet hastanesinde isler pat pat halloluyo ya hicbir tanidiginiz olmadan imkansiza yakin o dediginiz
Buggsbunny Haziran'da çocuğu kreşin (özel)havuz etkinliğine gönderdi 3 gitmelikmis 250 TL ..çok az dimiEvet bende götürdüm geçen hafta sonu havuz etkinliği 1000 tl diye hesaplara geçtisadece kızım ve ben gittik. 4 ümüz gidince de 2000 bayılıciğiz. Ama bugs bunny devlet havuzuna gider mesela.
Bu hafta 2 kez günübirlik havuza gittik. 2 yetişkin 1 çocuk 1000 den 2000 . Benzin de 500 tuttu . Yeme içme yok bu fiyatta . 3 yıldır Deniz görmedik gitmesemiydik. Evde leğene su mu doldurup girseydik?Demekki yeteri kadar sıkmıyorsunuz. Kızınızı kreşten hariç aktivitelere götürüyor musunuz?
valla evlilik icin saglik raporu aldik aile hekimligine onaylatin dediler bizim aile hekimi sehir hastanesinde cikiyormus. aileme haber vermedim kendim de maalesef halledemedim tam 3 saat bekledim tek bir imza icin. sonra aradim hemen biri geldi kagidi aldi beni de pesine takti 5 dakika surmeden onaylattim ciktim.Eskiden kötüydü evet ama bir gidip inceleyin eskiye oranla daha iyi,iyiye iyi derim ben tarafsizca
Hastanede çok beklemiyoruz anlamında söyledim.Cocuk alerjiye de gittik.Alerji,gastroloji, enfeksiyon, bağışıklık bunların hepsine baktırdım,oluyormuş yani.Ayni şeyleri özelde de baktırdım zamsnins durumuna göre her neresi ise.Bunu sizlerle tartışacak değilim.Ya da çocuk alerji ?
Kreşin havuz etkinliğine de gitti beraber hepsi dahil tatile de gittik,hiçbir şeyden mahrum değiliz leğene de hiç girmedik.Bu kadar abartmak sana yakışmıyorBu hafta 2 kez günübirlik havuza gittik. 2 yetişkin 1 çocuk 1000 den 2000 . Benzin de 500 tuttu . Yeme içme yok bu fiyatta . 3 yıldır Deniz görmedik gitmesemiydik. Evde leğene su mu doldurup girseydik?
Nerede oturuyorsunjz1950 den 3500 e çıktı kiramız. Ev sahibimizin 4 tane evi var. Kendisi yüksek bir kademede memur. Eşinin emekli maaşı var. Yani kira ile geçimini sağlamıyor. Birikim yapıyor. Gitti bizim üç beş kuruşluk maaş zammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?