- 20 Ağustos 2015
- 6.537
- 15.758
- 248
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Aslında ben artık bunu garipsemiyorum. Karnı doyduğu için yaşadığını sanan çok insan var. Zaten başka türlü bir hayat da bilmiyorlar, görmemişler.Geçenki nafaka konusunda da çocuğun masrafının az olduğunu iddia etti. Alıştık.
Çocuğun her şeyi tam,zorla mi bir şeyler alalım.Hastalaninca devlet Hastanesi'ne gidiyoruz genelde (özelde de aynı şeyler söylenip aynı ilaçlar verilip aynı teknikler uygulanıyor çünkü),devlet okuluna gidecek, devletin tam gün kresi olsa oraya yazdırirdim.Bizim masrafimiz 6000 değil ki zaten ozellere de gitse 6000 etmez,sizin hesaplarda bir hata var yapicak bisry yok.Geçenki nafaka konusunda da çocuğun masrafının az olduğunu iddia etti. Alıştık.
Bakın o ya da bu ne fark eder ? Benim cebimden gidiyor mu gidiyor kim dur diyor ?İşte bunun adı "fırsatçılık" bana göre
Var da 63 ten 269 a da çıkılmazEnflasyonla alakası yok mu yani
Seçim kapıya dayaninca dur denilecek belki !Bakın o ya da bu ne fark eder ? Benim cebimden gidiyor mu gidiyor kim dur diyor ?
Hanımefendi ben sizin şaka olduğunuza inanıyorum peki o seçime kadar garibandan giden ne olacak???? Yavrusuna süt alamayıp yağ alan adam seçim zamanı alsa ne almasa ne????Seçim kapıya dayaninca dur denilecek belki !
Elimizde olan bu,ülkede gerçek rakamlar hangi konuda açıklandı ki zateb ama olandan fazlası yansıtılıyor fırsatçılar var mı evet varNasıl yani şimdi TÜİK’in mütemadiyen düşük gösterdiği gerçek dışı enflasyon oranlarına inanan biriyle mi muhatabım ben?
Boyle bir taktik yok mu,hep olmadı mı ?Hanımefendi ben sizin şaka olduğunuza inanıyorum peki o seçime kadar garibandan giden ne olacak???? Yavrusuna süt alamayıp yağ alan adam seçim zamanı alsa ne almasa ne????
Size değil vallahi kendime güldüm . Aynı şehirde yaşayıp fiyatları bu kadar ayrı değerlendirmek şaştığım. Okul yarı burslu 30 bin yemekle 40 bin servis de 2350 yalan mı söylüyorum ben şimdi?ayrıca sizin gibi değerli öğretmenler al çocuğunu bu okuldan yazık oluyor dediler. Ben de aldım özele verdim. Kendimden kısar gene okuturum. Malımı satar gene okuturum. Dünyaya gelmeyi o seçmedi.Çocuğun her şeyi tam,zorla mi bir şeyler alalım.Hastalaninca devlet Hastanesi'ne gidiyoruz genelde (özelde de aynı şeyler söylenip aynı ilaçlar verilip aynı teknikler uygulanıyor çünkü),devlet okuluna gidecek, devletin tam gün kresi olsa oraya yazdırirdim.Bizim masrafimiz 6000 değil ki zaten ozellere de gitse 6000 etmez,sizin hesaplarda bir hata var yapicak bisry yok.
Ayrıca hiç komik değil
Hanımefendi gerçekten Sizinle konuşulmaz ayrıca benim bu yaşadığım bölgede devlet ana okulu tüm gün çocuk almıyorBoyle bir taktik yok mu,hep olmadı mı ?
E tabiki böyle bunu tercih etmiyoruz
Servis fiyatına diyeceğim yok,85 bin özel yurt ücretini duydu bu kulaklar.Size değil vallahi kendime güldüm . Aynı şehirde yaşayıp fiyatları bu kadar ayrı değerlendirmek şaştığım. Okul yarı burslu 30 bin yemekle 40 bin servis de 2350 yalan mı söylüyorum ben şimdi?ayrıca sizin gibi değerli öğretmenler al çocuğunu bu okuldan yazık oluyor dediler. Ben de aldım özele verdim. Kendimden kısar gene okuturum. Malımı satar gene okuturum. Dünyaya gelmeyi o seçmedi.
Anlamıyorsunuz ki, siyasete girmek istemediğim için ancak o kadar anlatabildimHanımefendi gerçekten Sizinle konuşulmaz ayrıca benim bu yaşadığım bölgede devlet ana okulu tüm gün çocuk almıyorÖzellerin de en düşük aylığı 2500….
Fiyatlara bende baktım biraz, tam gün hizmet veren bir yer aranıyorsa genelde özele gönderilmesi gerekiyormuş çocuğun, 2500 liraya beslenme, danışmanlık, güvenlik, servis gibi hizmetler dahil değil.Hanımefendi gerçekten Sizinle konuşulmaz ayrıca benim bu yaşadığım bölgede devlet ana okulu tüm gün çocuk almıyorÖzellerin de en düşük aylığı 2500….
Herkes sizin gibi az çalışma saatlerine sahip değil. Öğretmensiniz erken alabilirsiniz çocuğu haftasonu da yok2300 e anlaşmışsınız. Komşum saat 7 ye kadar çalışıyor cumartesi de. Kreşe 4500 civarı veriyor. Çünkü bazen de gecikiyor. Şartlar farklı herkes için. Neden sadece kendi çocuğunuzda sabitlendiniz? Devlet okulu da kayıt için komşumdan 30 bin istedi iyi semtte buna ne dersiniz? Bu insanlar bana yalan mı söylüyorlar? Çocuğunu özel hastaneye götürmeye mecbur insanlar var. Büyük konuşmayın. Bir gün oralara muhtaç olabilirsiniz. İyi günler.Servis fiyatına diyeceğim yok,85 bin özel yurt ücretini duydu bu kulaklar.
Okulun muhiti,öğrenci ve veli potansiyeli iyi değilse öyle söylemiş olabilir ya da burada yazmak istemedigim başka bir husustan dolayı.Keske herkesin imkanı olsa da verse ne diyelim ama özele kimisi de çocuğumda okuma kafası yok diyerek veriyor bunu birebir duydum.Neyse bu sizin tercihiniz bisru diyemem.Ulkede özel hastane ve okula gitmeyen çocuklar var,oğlum özel kreşe başlayacak 2300 ödeyecegim ayda.İlk ay kresten istenen birkaç şeyi ve birkaç takım kıyafet ayakkabı alacagim sonraki üç dört ay bunlara ihtiyacı olmayacak.Ne kadar sıksam da 6000 olmuyor bu benim piyasayi bilmediğim anlamına gelmiyor,4 yaş çocugu annesi olarak yazıyorum,lisede işler tabiki değişecek
2300 tam gün kreş fiyatı oluyor.Yarim gün bana da uymuyor,çıkış saatim uymuyor.kresoj yarım günü 12.00 benimki 14.30 .Ben bu fiyatı kreş müdürüne imzalı onaylı yazdırcam sizin için, inanmazsınız çünkü.. Çankaya'da mi oturuyorsunuz siz ?Herkes sizin gibi az çalışma saatlerine sahip değil. Öğretmensiniz erken alabilirsiniz çocuğu haftasonu da yok2300 e anlaşmışsınız. Komşum saat 7 ye kadar çalışıyor cumartesi de. Kreşe 4500 civarı veriyor. Çünkü bazen de gecikiyor. Şartlar farklı herkes için. Neden sadece kendi çocuğunuzda sabitlendiniz? Devlet okulu da kayıt için komşumdan 30 bin istedi iyi semtte buna ne dersiniz? Bu insanlar bana yalan mı söylüyorlar? Çocuğunu özel hastaneye götürmeye mecbur insanlar var. Büyük konuşmayın. Bir gün oralara muhtaç olabilirsiniz. İyi günler.
Çankaya da oturmuyorum ama Çankaya da oturan herkes zengin mi? Eskiden evini almış oturuyorlar. Çankaya çok geniş bir yer her tür insan var. Ben sizi cidden anlamıyorum. Sizden bir tık fazla kazanan bir tık fazla harcayan herkesi eleştiriyorsunuz. Nedenini anlayamadım.2300 tam gün kreş fiyatı oluyor.Ben bunu kreş müdürüne imzalı onaylı yazdırcam sizin için, inanmazsınız çünkü.. Çankaya'da mi oturuyorsunuz siz ?
Mecbur kalmak ayrı, mecbur kalıp bir defa gitti özel hastaneye, hep böyle olmaz herhalde kanser değilse (Allah kimseye vermesin)
Öyle bile olsa ayda 6000 masraf ona özeldir.iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?