Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiraniza muhtaç olmadığını nereden biliyorsunuz? herkesin yaşam tarzı farklı. Adam ülkedeki ekonomi yüzünden hayat kalitesini düşürmek istemiyordur. Bastakiler ekonomiyi bu hale getirdi diye neden tatilinden, gezmesinden, yemesinden kalsın ki?

Yanlis tespit olmuş.Oteki konuda yazdığım yorumu burada eleştirdiğiniz için açıklama getirdim.Neyse ben gideyim yine konu bana döndü.

Çankaya da oturuyorum, 2300ü 2 sene önce veriyorduk. maltepedeki arkadaşım daha fazlasını veriyordu, bizimle aynı caddede başka bir kreş daha fazlaydı.
çocuk şimdi 2 ye gidiyor öyle düşünün.

Çankaya da oturuyorum, 2300ü 2 sene önce veriyorduk. maltepedeki arkadaşım daha fazlasını veriyordu, bizimle aynı caddede başka bir kreş daha fazlaydı.
çocuk şimdi 2 ye gidiyor öyle düşünün.
Okul öncesi eğitimine geçen yıl 70 bin veren bir aile var desem,fiyatlar değişiyor

Demekki yeteri kadar sıkmıyorsunuz. Kızınızı kreşten hariç aktivitelere götürüyor musunuz?

Çinçinde mi oturuyorsunuz siz?

Enflasyonun yüzde 200 olduğu bir ülkede, ne bekliyordunuz acaba?enflasyona uygun şekilde arttırmış, size uygun gelmediyse çıkarsınız.
Enflasyonu arttıran da ev sahibiniz değil herhalde ,sorunun kaynağı çok daha farklı....Ben de sahip olduğum mulklere yüzde 50 zam yapıyorum bu sene mecburen, istemeyen çıkıp gidebilir kimseye zorla kiraya vermiyoruz...

Özelle devlet hastanelerinin bakımı, ilgisi aynı mı yahu? Maddi durum yoktur, o ayrı ama imkanım varken çocuğumu hastalandığında devlet hastanelerinde süründürecek kadar sokakta bulmadım ben. Günlerce randevu alınamıyor devlette. Özeldeki doktoruna istediğimde ulaşıp bir şey danışabiliyorum. Bir rahatsızlığı olduğunda hastaneye gittiğimizde teste, tahlile çok para gidiyor diye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyoruz biz mesela. Bu sene için 8 bin tuttu. Yaşadığım yerde üç yaş için devlet kreşi/anaokulu yok. Mecburen bu sene ayda 4 bin lira kreşe gidecek. Size göre bunlar hep fuzulidir, biz yüksekten atıp tutuyoruzdur kesin. Pet şişe suya pahalı diyen vatandaşa “Eskiden su mu içiyordun dışarıda, su içme sen de.” diyen dayı gibisiniz. Hepinizin ortak bir özelliği var ve maalesef sizinle aynı gemideyiz.

Demekki yeteri kadar sıkmıyorsunuz. Kızınızı kreşten hariç aktivitelere götürüyor musunuz?
Henüz kreş başlamadı.08.00-17.30 arası kreşte olacak.Hafta içi buna vakit olmaz,hafta sonları da bir bende bir babada.Yuzme kursuna vermek istiyorum ama kresin geçen yılki havuz etkinliğinde ne olduysa hvuzdan denizden korkar oldu,bir süre ertelenecek.Aklims bir aktiviteler geldikçe tabiki imkanlar dahilinde ve vakit oldukça götürürüm.

Sizinle aynı gemide olduğuna ben de üzüldüm şimdi siz öyle deyince.
Çocugum hastanelerde surunmuyo devlet kurumlarını niye bu kadar kotuluyorsunuz ki..Yerleri yalamiyor gidip dönüyoruz hemen pat pat her şey halloluyor

Bilmesem inanırdım da neyse ki biliyorum.

Yahu sizin memleket neresi kütüğü oraya aldıralım bir randevu alınmıyor gece 12 de bekliyoruz 00:01 de yine dolu yine yok

pat pat her şey halloluyor mu? e nabızı açıp herhangi bir hastaneden cildiye veya psikiyatriden randevu almayı deneyin bakalım pat pat halloluyor muymuş?

Geç kalmışsınız. 3 yaşında bale ya da jimnastiğe başlaması gerekiyordu en azından o da. Diğerlerini saymıyorum bile. Demekki sizin kızınız için öncelikleriniz bizlere göre geride kalıyor. Bu sebeple masraflarınız 6000 i bulmuyor olabilir. Ayrıca servis, yeme içme ücretleri, giyim vs ücretleri her aile için değişkenlik gösteriyor. Sizde servis ya da yol ulaşım ücreti yoktur belki. Kıyafetleriniz azdır lekelidir ya da orta kalitedir. Oyuncakları çok çeşitli değildir. Buradan böyle anlaşılıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…