Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kreş 2300 diyorsunuz , çocuğu iki sene önce o fiyata gönderdik diyoruz hala inat ediyorsunuz. Demek ki sizin standartlarınız düşük.
Gayet güzel bir kreş günlük aktivite,yemesi içmesi vs daha ne olsun acaba,atayım bir aylık plan olmazsa

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-14-17-28-41-73.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 56
Sanırım fikirine katılmayan herkese atmış.

O zaman sizi de aynı şekilde cezalandırmak gerekiyor. Ben sizin konunızu takip etmiyorum sizin benim konumu takip ettiğiniz kadar.. Burda bugün gerçekten çete var birbirini kollayan, buna ceza alsam da size de ceza aldıracağım beni takip etme arkadaşını kollama bak benim öyle bir arkadaşım yok bam bam sadece..
Mune ceza alacaksam bu çetenin de aynı muameleyi göstereceğini umuyorum..

Kredi kartı extrelerinden olabilir bakınca yüzde doksanı yemeğe LCW ya kursa benzine gitmiş oluyor çünkü. Ki ben 6 bin demedim o ex yengeli konudan. Bende 3 çocuk var 6 binden kat kat masrafim var benim
O extrenin içinden sadece çocuğa alınan harcananlari tek tek ayırıp da mı toplayıp buldular

Hiç şaşırtmıyor.

Dediğiniz örneklerden yaklaşık 3 kat olduğunu anlıyorum. Ev fiyatları neden beş kat arttı?

Aslında mesele o. Herkesin standarti farklı işte. Bazılarına göre kahve bile gereksiz mesela. Herkes kendileri gibi yaşasın istiyorlar.
Abi bak valla benim standardım yüksek değil şu an. Kendi plajı olsun, rahatsız olmayayım, mümkünse +16 olsun, kör etmeyen alkol versin bana yeter. Öyle ekstra şeyler aramıyorum.

Dondurma almadın mı hiç sen bu yaz?
Anaaaam dondurma demeyin, dışarıdan dondurma almıyorum çünkü katkı maddesi var, evde kendim yapıyorum amaaaaa salep’in bile kilosu 1000 lira oldu

Konuyu bağlayacak olursam herkesin harcaması kendine göre, çok harcıyor gibi görünenler mübalağa etmiyor, sadece herkes kendi imkanlarına göre veya imkanları zorlayarak daha fazlasını yapmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…