- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ne alakası var? Ayrancı yazdım diye gelip beni mi bulacaklar? Sincan dersiniz, fatih dersiniz tamam o fiyat olabilir belki. Ya da kresiniz çok kalitesiz üzgünüm. Herkes kendi yaşadığı yeri bilir, ona göre cevap verir.O kadar bilgi veremem sanal ortamda.Yalan mi söylüyorum, Eylül de ödeme dekontumu atarım olmazsa
Ya arkadaşlar, başka bir konuda bu üyeye tek tek taban fiyatları verilerek farklı yaş gruplarından çocukların beslenme barınma giyim sosyal eğitim...vs temel asgari ihtiyaçları, ustelik gerekçeleriyle rekor sayıda yorumla açıklandı. Hatta ben o konuda bu yüzden banlandim. Ama o konuda anlatılanların üzerine,bu konudaki tavrinı da görünce tutumunun sebeplerini anladım artık sanırım.....Burda rencide etmemek ve banlanmamak için yazamıyorum ama inanın hickimsenin yorulduguna veya banlandigina değmez. Çocuk için çok üzgünüm sadece ama yapacak hiçbir şey yok.Yav çocuğa Özel liste nasıl yapsın çok garipsiniz :)
Dediğiniz örneklerden yaklaşık 3 kat olduğunu anlıyorum. Ev fiyatları neden beş kat arttı?
İftira da bu konunuza dahil mi mesela sizin eski konunuzda var mı?Sanırım fikirine katılmayan herkese atmış.
havuzdan bahsetmisler havuz icin illa termal otele gerek yok sirf ucuza buldunuz diye taa akyurtu soylemissiniz yok olmadi ayastaki termaller daha ucuzdur butun gunu yolda harcayip oraya gidelim. buyuk anadolu otelin aquaparki da yok ayrica gittim kaldim sadece tek bir kaydirak var. sirf millete ben cok biliyorum demek icin googledan bakip yazmayin.Aqua yakında nerde var pardon?!
Valla bende anladım. Nedenini yazmayayım.Ya arkadaşlar, başka bir konuda bu üyeye tek tek taban fiyatları verilerek farklı yaş gruplarından çocukların beslenme barınma giyim sosyal eğitim...vs temel asgari ihtiyaçları, ustelik gerekçeleriyle rekor sayıda yorumla açıklandı. Hatta ben o konuda bu yüzden banlandim. Ama o konuda anlatılanların üzerine,bu konudaki tavrinı da görünce tutumunun sebeplerini anladım artık sanırım.....Burda rencide etmemek ve banlanmamak için yazamıyorum ama inanın kimsenin banlandigina değmez.
Ankara daki havuzları, fiyatları bilmesek yutacağız.havuzdan bahsetmisler havuz icin illa termal otele gerek yok sirf ucuza buldunuz diye taa akyurtu soylemissiniz yok olmadi ayastaki termaller daha ucuzdur butun gunu yolda harcayip oraya gidelim. buyuk anadolu otelin aquaparki da yok ayrica gittim kaldim sadece tek bir kaydirak var. sirf millete ben cok biliyorum demek icin googledan bakip yazmayin.
Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz. MaHlass geriye gidip tüm konulardaki eski mesajlarıma beğenmedim atıyor. Bunun da cezası var demiştiniz değil mi? Davetiyeye para vereyim mi yazan üyeye herkes atıyor harcamayın yazdığım alakasız yoruma bile beğenmedim atmış. Bu taciz değil midir?
Hanımlar,O zaman sizi de aynı şekilde cezalandırmak gerekiyor. Ben sizin konunızu takip etmiyorum sizin benim konumu takip ettiğiniz kadar.. Burda bugün gerçekten çete var birbirini kollayan, buna ceza alsam da size de ceza aldıracağım beni takip etme arkadaşını kollama bak benim öyle bir arkadaşım yok bam bam sadece..
Mune ceza alacaksam bu çetenin de aynı muameleyi göstereceğini umuyorum..
Soruma cevap vermemişsiniz incekte oturup Gölbaşındaki aquadan mı bahsediyorsunuz. Yakında Aqua yok termal de yok merkezde.. Hepsi şehire uzak yerler.. Googledan ancak siz bakarsınız buna.havuzdan bahsetmisler havuz icin illa termal otele gerek yok sirf ucuza buldunuz diye taa akyurtu soylemissiniz yok olmadi ayastaki termaller daha ucuzdur butun gunu yolda harcayip oraya gidelim. buyuk anadolu otelin aquaparki da yok ayrica gittim kaldim sadece tek bir kaydirak var. sirf millete ben cok biliyorum demek icin googledan bakip yazmayin.
Bu yazımı da bir sürü arkadaş beğenmemiş neyini beğenmediniz anlamadım hepiniz insafsızsınız galibaFakiri değil zengini doyurmak zor kardeşim Allah insaflı insanlar çıkarsın karşımıza
İftira? Size sadece bir soru sordum, siz de cevap verdiniz hemen. Aradan zaman geçti dönüp beğenmedim atmışsınız. Benim bir konum yok, kimseye ithamım da olmadı, fikrimi belirtiyorum konularda saygı çerçevesinde.İftira da bu konunuza dahil mi mesela sizin eski konunuzda var mı?
Benim her yorumumu şikayet eden kişi beğenmedim yapıyor.. Az önce izah ettiğim gibi ben o kişinin benim yorumumu takip ettiği kadar etmiyorum ceza alsam da karşı tarafa da verilmeli..Hanımlar,
beğenmedim üyeye değil yoruma yapılıyor doğrudur, eğer taciz etmek maksadıyla üyenin her yorumuna beğenmedim atılıyorsa, durum şikayet et butonuna basılarak rapor edilir.
Rapor incelenir ve şayet şikayet haklı görülürse banlamaya kadar gidebilir.
Böyle bir durum varsa hepiniz beğenmedim butonunu amacı dışında kullanan kişileri rapor edebilirsiniz, beğenmedim şikayetleriyle bizzat Kazen ilgileniyor.
Ben bu üyeyle muhattap da olmadım, sadece bu konuda gerçekten beğenmediğim mesajlarına beğenmedim attım mune. Kendisi benim tüm eski konularıma beğenmedim atmış. İncelemenizi rica ediyorum bu konu hariç bugün hiç beğenmedim atmadım kendisine. Ben böyle saçma şeylerle uğraşmam. Şimdi bahsettiğim mesajımı kibledim davetiye konusunda ne alaka beğenmedim atıyor. oradaki beğenmedimine bakabilirsinizHanımlar,
beğenmedim üyeye değil yoruma yapılıyor doğrudur, eğer taciz etmek maksadıyla üyenin her yorumuna beğenmedim atılıyorsa, durum şikayet et butonuna basılarak rapor edilir.
Rapor incelenir ve şayet şikayet haklı görülürse banlamaya kadar gidebilir.
Böyle bir durum varsa hepiniz beğenmedim butonunu amacı dışında kullanan kişileri rapor edebilirsiniz, beğenmedim şikayetleriyle bizzat Kazen ilgileniyor.
Üstüne alınmanız sizin sorununuz o ara 10 tane alıntılayan olduğu için geriye o yüzden döndüm diğer kişinin söylediği şey bu konu ile ilgili değil onlar birbirini koruma derdindeİftira? Size sadece bir soru sordum, siz de cevap verdiniz hemen. Aradan zaman geçti dönüp beğenmedim atmışsınız. Benim bir konum yok, kimseye ithamım da olmadı, fikrimi belirtiyorum konularda saygı çerçevesinde.
Kreşimiz kalitesiz değil, çevrede 3250 ye de var ama beklentim çok çok yüksek değil.Yesin içsin aktivite yapsın kreşi sevsin sevgi saygı gorsun tehlikelerden korunsun öz bakım eğitimi desteklensin öğretmeni iletişime açık olsun isteklerimize değer versin yeter,ki bunlar var.Eve yakın çocuğum orada mutlu,..ha bu arada 2750 den 2300 e düşürdü,dusurmese de verirdim.Kalitesiz yaşamıyoruz biz,gayet iyi ve burada yazılanlara göre uygun.Gidince teşekkür edeceğim müdire hanımaNe alakası var? Ayrancı yazdım diye gelip beni mi bulacaklar? Sincan dersiniz, fatih dersiniz tamam o fiyat olabilir belki. Ya da kresiniz çok kalitesiz üzgünüm. Herkes kendi yaşadığı yeri bilir, ona göre cevap verir.
Tamam, biz çok musrifiz, siz çok iyisiniz, süpersiniz, egonomi süper, hersey çok ucuz, 5 tane çocuk yapacağız hepimizKreşimiz kalitesiz değil, çevrede 3250 ye de var ama beklentim çok çok yüksek değil.Yesin içsin aktivite yapsın kreşi sevsin sevgi saygı gorsun tehlikelerden korunsun öz bakım eğitimi desteklensin öğretmeni iletişime açık olsun isteklerimize değer versin yeter,ki bunlar var.Eve yakın çocuğum orada mutlu,..ha bu arada 2750 den 2300 e düşürdü,dusurmese de verirdim.Kalitesiz yaşamıyoruz biz,gayet iyi ve burada yazılanlara göre uygun.Gidince teşekkür edeceğim müdire hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?