Arkadaşlar 37. haftaya geliyorum yavaş yavaş. Malum doğum için kapsamlı bi ev temizliği lazım halılar perdeler..Yardımcı olacak kimsem yok kadın tutucam,halıları da yıkamaya vericem zaten. Erken doğurursam diye tedirgin oluyorum bu hafta yapim bitsin diyorum, bi yandan da ne kadar geç yapsam o kadar temiz kalır bekleyim diyorum. nasıl yapsam bilemedim sizler neler yaptınız?
Arkadaşlar 37. haftaya geliyorum yavaş yavaş. Malum doğum için kapsamlı bi ev temizliği lazım halılar perdeler..Yardımcı olacak kimsem yok kadın tutucam,halıları da yıkamaya vericem zaten. Erken doğurursam diye tedirgin oluyorum bu hafta yapim bitsin diyorum, bi yandan da ne kadar geç yapsam o kadar temiz kalır bekleyim diyorum. nasıl yapsam bilemedim sizler neler yaptınız?
bende sizin gibi kadın alacağım. annem başka bir şehirden gelecek yanıma doğum için ama yazık kadına gelir gelmez ev işi yaptırmayayım diye kadın alayım dedim. 38. haftamda sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama bebeğin gelişimi önde gidiyormuş. doktor 37 de bebek gelmek isteyebilir dedi. yani ne olur ne olmaz diye temizliği 36. haftamda halledeceğim. Allah bebeişelrimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bence hemen basla cnm
Brnim 36+4 te temizlige baslandi kontrolume gittim.hop.ertesi gun bebegim.acil seseryanla alin jet.hiziyla bir temizlik.oldu ertesi gune kadar
Temizlil.olsun rahat bekle.minik yavrunu
bende hala yavastan alıorum temizliği hem bende ne kadar gec olursa o kadra temız kalır diorum 38. haftadayım ama artık bitmesi lazım sanırım yoksa temızlik bıtmeden bebiş gelicek :)
bende hala yavastan alıorum temizliği hem bende ne kadar gec olursa o kadra temız kalır diorum 38. haftadayım ama artık bitmesi lazım sanırım yoksa temızlik bıtmeden bebiş gelicek :)
Tesekkürler cevaplar için. Bugün halıları vericem karar verdim. Onlar zaten 4-5 güne anca gelir. O arada ben de temizliği hallederim. Yakında kayınvalidem gelicek doğum için. O da artık günlük işleri yapsın :)
Bende yeni gebeyim ama hiç bişi yapmıyorum düşük riskim var tüm gün evde yatıyorum. Bu güne. Kadar hiç temiLikçi Almadım ,kadının yaptığınıda beğenmiyorum zaten öyle detaylı yapmıyorlar kaç tane değiştim ben yavaş yavaş pırıl pırıl yapardım ,ama dağınıklıkta hiç sevmiyorum haftalık geliyor kadın artık napacaksam