Ay vallahi bazen böyle yapıyorum. Dün işte çok yoruldum eşimde nöbetçiydi bıraktım işi gücü oğlumla oynadım. Ama oturdukçada batıyor hepsi. Mutfağı hala toplamaya sıra gelmedi.Sağlık olsun ev bu kirlenir temizlersiniz. Yeri gelince bırakın tüm ev işini babanızın ve kızınızın bakımını yapın kalan işleri erteleyin biraz keyfinize bakın bırakın ev tozlu kalsın tuvalet wc yikanmayiversin.
Allah razı olsunAllah da size sizin gibi evlat nasip etsin,babanızın rızasını kazandınız ya Allah'ın hosnutluguna erdiniz. Ev işi olur haollur,takmayın kafaya oğlunuz büyüdükçe dahada kokaylasacak.
Hiç sorma bi dizilere bakıyorum bi de kendi evime oy oy. Mesela ben hayatta iki katlı evde yaşayamam. Otomatik o evi kim temizleyecek diye düşünüyorumBen bazen dizi izlerken o evlerin temizliğini düşünüyorum, vahim durumdayım galiba
Bende bu insanlar hiç temizlik yapmıyor ama evleri hep pırıl pırıl diyorumHiç sorma bi dizilere bakıyorum bi de kendi evime oy oy. Mesela ben hayatta iki katlı evde yaşayamam. Otomatik o evi kim temizleyecek diye düşünüyorum