EV

Lieblingsmensch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
1.130
1.986
63
Merhaba hanimlar
Düğüne az bir zaman kaldi.. Düğünden sonra da yurtdışına tasinacagim.

O yüzden arabami sattim. Elimde 70 bin var.
Annem 1+1 küçük bir ev alalim.

Ben aylik 1000 tl en en fazla odeyebilirim
En fazla 40 50 bin kredi cekebilirim.
Sende geldiginde bizde geldigimizde kullaniriz , diyor.

Ama Ankara 'da 1+1 ev 110 120 bine bulabilirmiyiz?
Biraz ilanlara baktim düzgün olanlar 130 140 binden başlıyor.
Annemde yazan para verilir mi biraz dusururler dedi.
Böyle soyledi;

Ancak ikimizde emlak.islerinden anlamayiz.
Bu fiyata 1 +1 bulabilir miyiz

Evet piyasa darda dusurebilirler fikriniz mantikli rahat edersiniz

ankara nin neresinden düşünüyorsun

yani yenimahalle deyince çok geniş bir alan eğer aklınızda yenimahallenin nezih tarafları varsa bence çok zor. demetevler, şentepe tarafı belki bulunabilir ama ordan da ev alınır mı bilemedim.

yine de fiyat isteyin sonuçta pazarlık bu ne olacağı belli olmaz.

Yenimahalle yerine Mamak düşünmez misiniz? Ben 3 yıl mamakta yaşadım. Hem merkeze de uzak değil. Yenimahallede o fiyata bulamazsiniz. Mamak'ı beğenmezseniz o zaman o fiyata merkezden uzaklaşacaksınız

Yenimahalle optimum'un oralardan. Yani acikcasi istanbul yolu üzerindeki rezidanslara bakiyordum.
130 140 a buldum 1+1. Ama iste bizim en son verebilecegimiz 120 bin.
Dediginiz gibi deneyeceğim düşürmeyi ama 20 bin gibi bir indirime ne diyecekler merak ediyorum :))

Düsürürler pazarlik yap kesin.özelliklede kısın.bizin kiralik bakarken 1000 istemisti 800 dedik.hemen dusürmuslerdi

Yenimahalle yerine Mamak düşünmez misiniz? Ben 3 yıl mamakta yaşadım. Hem merkeze de uzak değil. Yenimahallede o fiyata bulamazsiniz. Mamak'ı beğenmezseniz o zaman o fiyata merkezden uzaklaşacaksınız

Evet merkezde cok zor .
Mamak da pek iyi duymadim guvenlik acisindan. Oralari pek bilmiyorum gerci ama Mamak deyince hep önyargılı yorumlar duydum. O yüzden Mamak hic düşünmemistim.
Nasil bir yer
Yenimahalle istanbul yolu üzerindeki reizdanslara bakiyordum ben. Optimum'un oralar.

Merhaba Eryaman civarı ata mahallesi var belediyesi yenimahalleye bagli ama eryamana yakın metromall avm ye yakın ben burda oturuyorum ilanlarda bu civarda bakabilirsiniz.

Sadece gelince kalmak içinse airbnbden mis gibi ev tutabilirsiniz her gelişinizde. Herşey dahil,temizliği içinde ev.kira yok fatura yok vergi yok ..
Şimdi ev alsanız onun boyası tadilatı halısı mobilyası ,elektrik tesisatı, faturayı üstüne geçirmesi,zorunlu deprem sigortası,apartman aidatı... Dünya kadar masraf.
Yurt dışında geliriniz de artar türk lirasına göre. Niyetiniz ev almaksa orada biraz birikim yaptıktan sonra alabilirsiniz.

Mamakin her yeri öyle değil ki, Akdere var mesela normal semt normal insanlar. Reziands ve yenimahalle bulursanız süper olur

Ahagah senin böyle bir yorum yapacagini acmadan tahmin ettim

Yani bakinca haklisin da. Ama yatirim gibi birsey de olur dedik.
Benim elimdeki para degerlensin diye.

Mamakin her yeri öyle değil ki, Akdere var mesela normal semt normal insanlar. Reziands ve yenimahalle bulursanız süper olur

Teşekkür ederim.
Akdere' ye de bakarim. Not ediyorum yazılan yerleri.

Zaten elimdeki para kısıtlı artik nereden yeterse oradan alacagim galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…