- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Lieblingsmensch
-
Optimum buralarda dikkatli ol rezidans açısından yani kötü işler çok dönüyor aile kalamaz.Evet merkezde cok zor .
Mamak da pek iyi duymadim guvenlik acisindan. Oralari pek bilmiyorum gerci ama Mamak deyince hep önyargılı yorumlar duydum. O yüzden Mamak hic düşünmemistim.
Nasil bir yer
Yenimahalle istanbul yolu üzerindeki reizdanslara bakiyordum ben. Optimum'un oralar.
Eryaman da 1+1 rezidanslar var bir bakın mutlaka.Merhaba hanimlar
Düğüne az bir zaman kaldi.. Düğünden sonra da yurtdışına tasinacagim.
O yüzden arabami sattim. Elimde 70 bin var.
Annem 1+1 küçük bir ev alalim.
Ben aylik 1000 tl en en fazla odeyebilirim
En fazla 40 50 bin kredi cekebilirim.
Sende geldiginde bizde geldigimizde kullaniriz , diyor.
Ama Ankara 'da 1+1 ev 110 120 bine bulabilirmiyiz?
Biraz ilanlara baktim düzgün olanlar 130 140 binden başlıyor.
Annemde yazan para verilir mi biraz dusururler dedi.
Böyle soyledi;
Ancak ikimizde emlak.islerinden anlamayiz.
Bu fiyata 1 +1 bulabilir miyiz
Yeni hayalim bağlıca ya geçmek benim.bütçeniz kısıtlı olmasa başkent unıversitesi cıvarlarında bağlıca da 1 1 kesınlıkle tavsiye ederdim inşaaatlar durdu şu en belki uyguna verırler araştırın bi sahibinden.den
Optimum buralarda dikkatli ol rezidans açısından yani kötü işler çok dönüyor aile kalamaz.
hangi semtten ev baktığınıza bağlı bende ankaradayım 100-120 bin tl arasına 1+1 de var 3+1 de semtine bağlıMerhaba hanimlar
Böyle soyledi;
Yeni hayalim bağlıca ya geçmek benim.
Şuanki evimin fiyatına bağlıcada müstakil muhteşem villalar var yahu.
Hadi onu geçtim, çok daha büyüğüne geçsem cebime araba parası kalıyor.
Ki zaten 5 km ötem, ne fark ediyor?
Ama 1+1 bu bölgede bu fiyata çok zor.
Yeni yapılan bir proje, teslimine daha yıllar var ise belki bir nebze diyorum.
Batıkent, urankent, eryaman tarafları bir ihtimal.
Ben de tam dediğiniz bölgede yaşıyorum, Eskişehir yolu manzaralı beton yığınlarında.ya bu bağlıca için ilk kez sizden olumlu bir yorum duydum. çevremde genelde "çakma çayyolu" diye dalga geçiliyor.
ben de yılın totalde 2-3 ayı türkiyedeyim. yaşamkent ve konutkent arasında koskoca bir beton yığını içindeyim resmen nefes aldığımı zor hissediyorum.
babamın kanına girmek üzereyim evi değiştirmek için. müstakil villa tipi bir şeylere bakıyorum. şimdi evimi satsam üzerine biraz daha ekleyip beysukente geçebilirim herhalde ama bünyem beysukent kaldırmaz benim kendimi biliyorum.
size bağlıcayı düşündüren nedir, ben de tekrar araştıracağım sanırım.
Ben de tam dediğiniz bölgede yaşıyorum, Eskişehir yolu manzaralı beton yığınlarında.
Yeni evlenip bağlıcaya geçen çok arkadaşımız oldu, evet çakma bir semt ama yaşamkente daha çok benziyor.
Başkentte okudum, bağlıcada biz trafikten kaçıp toprak yolda gelirken horozlar inekler olurdu, şimdi ise siteler var.
Benim düşüncem ve gözlemlediğim şu; evler daha iyi ve fiyatları çok daha makul.
Site yeşil alanları daha büyük, kompleksi değil zaten sitemin havuzunu ya da saunasını daha görmedim ben 4 senede, ama bağ bahçe olanağı çok daha fazla.
Zaten her yere araba ile gidiyorum, ekmek almaya büfe yok çevremizde.
Ha bağlıca ha oturduğum yer, hiçbir şey farketmiyor merkezilik bakımından.
Fiyat açısından ise 200 300 bin daha aşağı denklik olarak.
Oturan kesim bir tık aşağı olabilir ama kimseyle bir komşuluk ilişkisi kurmadığımdan sıkıntı yok.
Ayrıca yeni açılan market, cafe, restoran zincirleri de uzak yaşamı bir nebze unutturuyor, evinize tatlı sipariş verirken seçenekleri arttırıyor.
Beysukent benim için hayal olur, öyle bir maddi bütçemiz yok ve o yaşam tarzına uyum sağlayamam zaten.
Beğendiğimiz evler 2 buçuk milyondan başlıyor beysuda.
E bunun bir uyumu, denkliği, alınan mobilyası, tutulan iç mimarı, binilen arabası, yaşanılan bir sosyal çevresi var.
Ayda 30 bin üstü gelirim olmadığı sürece, beysuda yaşamak anca kendinin ciğere baktığı gibi çevreme özenmekle geçer.
Rica ederim ne demek.ben de o gücü kendimde hissetmiyorum şahsen, babamdan aldığım parayla beysukentte yaşayacaksam ne gerek var diyorum.
bağlıca tarafı bende hep farklı bir şekilde kodlanmış ya, başkente çok gidip gelirim ama ne bileyim böyle içime sinmeyen bir şeyler var sanki. yine de bakalım belki uygun bir şey bulurum kendime. yaşamkenti de seviyorum ama yaşadığım siteyi sevmiyorum yani biraz daha açık alan lazım sanki bana. zaten anca iki ay geliyorum bari burda rahat nefes alayım diyorum.
çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Rica ederim ne demek.
Beysu her şeyiyle farklı gerçekten.
Bırakın babadan alınan parayı, ülkede çoğu insan ömrü hayatı boyunca kazanmıyor o kadar.
Birkaç akrabamız var taşınan, Allah arttırsın diyorum ve çok da güzel uyum sağlıyorlar.
Clup üyelikleri, özel açılışlar, golf partileri, moda davetleri falan filan.
Bir zümreye girdiğinizde uyum sağlamazsanız, yaşantınızdan zevk almanız mümkün değil.
Yeşil alan olarak incekte bulvar üzeri ve içeride yapılan siteleri tavsiye edebilirim.
Hem çok yapılı, aşırı donanımlı, şehirle bağlantıya ihtyaç kalmadan yaşanılan siteler var.
Ailem yaşamkentte çokça yeşil alanın olduğu ve çokça olanağa sahip bir yerde yaşıyor, ben de bunun eksikliğini hissediyorum aslında ve bu sebeple fayda zarar hesabıyla bağlıca istiyorum.
Ailenizden aşina olduğunuz için çok daha iyi bilirsiniz, her türlü donanım gerek burası benim muhitim diyebilmek için.benim annem babam beysuda yaşıyor ama yok olmaz ben kaldıramam orayı. bağlıcaya şimdi bakıyorum da güzel gibi duruyor internetten. bir karşılaştırma yapıp hangi taraf ağır basarsa karar veririm herhalde anca hazirana kadar.
İnşaat firmaları ciddi indirimler onlarla görüşün derim benMerhaba hanimlar
Böyle soyledi;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?