EV

Şuan emlak piyasası çok durgun kredi faizleri çok yüksek düşer mi bilmiyorum ev fiyatları da zamlanmadı ama artmadı da ve işin garibi aciliyet yoksa indirim de yapamayaniliyorlar. Siz evi beğenin sonra pazarlığınızı yapın eğer bu piyasa koşullarında daha uyguna mal edebilirseniz de alın ama pahalıysa da faizler de yüksek pek karlı olmayabilir.

krediler yüksekti düştü mü? krediler düşmediyse yatırım diye düşünmeyin tabi kiraya vermeyecekseniz. döviz veya altın yapın elinizdeki miktarı daha mantıklı olur. evin masrafı çok olur, yurtdışındayken düzgün ilgilenemezsiniz. bir yatırım aracına çevirip üstüne birikim yapmanız daha mantıklı olur aslında.

Evet birkac banka ev kredisini 500 bin nakite kadar 0, 98e düşürmus.
Benimde haberim yoktu annemden duydum)
Dediğinizi de düşündüm. Ama dolardan zarar ettim. Elimdekinden de olmayayim dedim

ben mamak yenibayindirdayim ortam olarak sevmiyorum ama yatirim icin dusunun derim hizli gelisen bir bolge

bir alta tekrar mesaj yazdim mamak yenibayindirdayim diger yerlere gore o paraya sifir bir daire bulabilirsiniz burada hizli gelisen bir bolge
yalniz ben baska bir ilceden geldim ve ortamina alisamadim ama siz zaten kisa sure kalip geri donecegim tatillerden sonra hemde yatirim olur derseniz dusunun derim

Hahaha , pintiliğimden asla ödün vermem
Bol şans diliyorum o zaman size:)
vallahi bravo ben ucu ucuna yeten parayla değil yurtdışına çıkmak avm ye gitmeye korkuyorum yav.Hayatın tadını çıkarmayı biliyorsun üstelikkk ennn azzz enn cimriii en uygunnn fiyatlara.kitaplık projeni de okuyunca bayılmıştım.Zihni sinir proceleri gibi

Evet birkac banka ev kredisini 500 bin nakite kadar 0, 98e düşürmus.
Benimde haberim yoktu annemden duydum)
Dediğinizi de düşündüm. Ama dolardan zarar ettim. Elimdekinden de olmayayim dedim
Eskişehir yolu ustunde toki evlerine bakın o paraya 2 1 alabilirsiniz Çankaya unıversitesı karşısı eşyalı ya ad eşyasız kıralayabılırsınız de

Eskişehir yolu ustunde toki evlerine bakın o paraya 2 1 alabilirsiniz Çankaya unıversitesı karşısı eşyalı ya ad eşyasız kıralayabılırsınız de

Bir ara Ankara'da degiliz biz diye dalga geçiliyordu, o evler sanırım:))
Ay oradaki evler cidden güzel yeni falan ama bayagi dışarıda.
Merkez icinde param yok ucuz evlerde bayagi şehir disinda kalıyor.

Biraz daha para eklemeden ev almak bu durumda zorlayacak sanırım. .cok kararsiz kaldim.
O toki evlerini bizimkiler görse otelde kalsak bundan iyi cok uzak diyecekler eminim..
Gerci yatirim olur, otelde kalsinlar olmazsa )
O evi bir daha satabilir miyim ki bayagi sehir dışında.

orda oturan arkadaşlarım var bayağı gelişti artık şehir eskışehıre doğru gelışıyor ankara da unıversite öğrencıleri ankaraya yeni taşınan memurlar tercih edıyor genellıkle 2 1 leri kaliteli artık oturanlar da

bence araştır illa ki nasipte varsa çıkar karşına. Bizim yüzbin bütçemiz vardı üstüne kredi çekip denkleriz diye düşünmüştük ve bir anda acil paraya sıkışan biri 2+1 evi yüzbine satışa çıkarmış oda bize nasip oldu.

Sahibinden.comdan falan arat konutları istediğim semtleri arar gidersin. Pazarlık sünnettir zaten 5 binr kadar düşüyorlar genelde. Inşallah hakınnızda hayırlısı olur. Tetikte bekleyin her an böyle uygun evler düşebiliyor sahibindene.

Parayi pesin odeme imkaniniz varsa kesinlikle pzarlikla guzel indirim yaptirirsiniz.

Arkadasima 550bin tlik evi 250 bine teklif etmisti insaat firmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…