Evcilik Oyunu

Hayallegercek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
276
721
103
Merhaba hanımlar. Icimi dokmeye, dertlesmeye o kadar ihtiyacım var ki...Ben 5 yillik evliyim. 3 yasinda bi oglum var.Eşim is gereği 1 aydır şehir dışında. Ben de oglumla annemlerde kalıyorum. Hemsireyim çok yoğun çalışıyorum. 2 güne bir 24 saat bazen gün aşırı gidiyorum. Allah bin kere razi olsun annemden babamdan cocuguma cok iyi bakıyorlar. Gözüm hiç arkada değil çok şükür. Eşim cuma akşami geldi. Ben nöbetteydim. Cumartesi sabahi işten geldim. Kahvaltı yapıyorlardı hoşgeldin dedim yüzüme bile bakmadan dilinin ucuyla hosbulduk dedi. Oglumla oynadı,gezdirdi,yedirdi, icirdi beraber güzel vakit geçirdiler 2 gün. Oğlum çok ozlemisti babasini onun adına dünyalar benim oldu. Fakat kızlar şu iki günde konuştuğumuz 5 cümleyi geçmez. Yokum sanki ben. Be adam ne yaptın ne ettin bu zamana kadar bi anlat. Sorularimi bir kelimeyle gecistiriyor. Buz gibi iliklerime kadar işliyor soğuğu. Yiyorum,içiyorum ama bogazima hep bişey takılıyor, mutsuzum. 5 yillik evliligimiz hep sorunlu geçti. İlk yıllar ailesiyleydi problemler onları çözdük ama büyük yara aldı evliligimiz. En ufak şeyde bağırıp çağırır. Derdini anlatmadığı gibi beni de dinlemez. Hiç sohbet etmez mesela ,işinden bahsetmez. Sarılmaz, opmez güzel bi söz söylemez. Hastalansam neyin var demez. Birkaç kez ayrılmak istediğimi söyledim ama kabul etmedi. Duzelmedi de. Sadece varsa yoksa oğlu. Bir evlada en güzel hediyenin onun annesini sevmek olduğunu asla anlamadi, anlamayacak da. Daha otuzumda böyle bi evlilik. Defalarca konustum, defalarca. Hicbir faydasi olmadi. İnanılır gibi değil ama eşim pesimi hiç bırakmadı. Evlenmek için beni ikna etmeye çok uğraştı. Herşey bitti. Aşk bitti ,özlem bitti , saygı bitti . Her an bosanmayi yeni bir hayat kurmayı hayal ediyorum. Ailem anlamıyor .Annem çocuğun var boşanma diye bişey olamaz diyor. Ben ne zaman icimi dökmek istesem susturuyorlar. Ben babandan az mı çektim erkegin iyisi olmaz diyor. Diyor diyorda kizinin içinde yanan ateşi, mutsuzlugunu görmüyor. Ha bu arada aileme karsi cok saygili ve onlarin oglu gibi. Gittiginden beri annemle babami ariyor beni aradigi da sayili. Evladım için bile olsa artık sabredemeyecegim. Bu evcilik oyunundan başka bişey değil. Bana bi akıl verin. Nasıl ve nerden basliycam, ne yapıcam ben? Vaktinizi aldım hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Erkeğin iyisi var,şartlar kötüleşir bazen ve onlar da kötü olur.Aynı kadınlarda olduğu gibi.
Mutsuzum diyip dava açın daha net bir yolu yok.

Cinsellik yok. Bir başkası olma ihtimali var tabi. Ama hiçbir delil yok buna dair. Ya ustaca saklıyor ya da gunahini alıyorum.

Esinizi karsiniza alip konusmanin vakti gelmiste geçiyor bu hayati yasayan sizsiniz aileniz ya da çevreniz değil mutlu olmadiginizi bu evliliğin sizi hic bir anlamda tatmin etmediğini konusun ve konuşurken tepkilerini ölçün Eşiniz sizi zaten bir köşeye birakip (o köşe anneniz) hayatina devam ediyor. Ama bu durum daha ne kadar boyle devam eder bu da size bağlı kararinizdan emin olup doğru adimlar atmalisiniz

Haklısınız

5 yıldır evlisiniz, evlendiniz evleneli problemli bir evliliğiniz olmuş. Ev arkadaşından bile beter bir eş görüyorum. İletişimsizlikten ziyade iletişim yok, insan eşinin duygularını, düşüncelerini önemsemez mi? Normalde çift terapisti önerirdim ama 5 sene böyle ilerlemiş bir evlilik nasıl kurtarılır onu da bilmiyorum. Evlenmeden önce nasıldınız, flörtleşmeleriniz, tensel temaslarınız falan?

Eğer evlenmeden önce de böyle soğuk bir adamsa benim önerim boşanmanız olur. Ekonomik özgürlüğünü eline almış, güzel bir mesleği olan bir kadınsınız. Sevmek, sevilmek sizin de hakkınız. Kocanız iyi bir babaymış, boşandıktan sonra da babalığına devam etmelidir sonuçta birbirinizden ayrılıyorsunuz, çocuğunuzdan değil. Ve çevrenizin dediklerini umursamayın, o evde o adamı siz çekiyorsunuz, dışarıdan konuşması kolay. Belki seveceğiniz başka birini bulacaksınız. Bu fırsatınız varken bütün ömrünüzü buzdolabı gibi bir eşle geçirmeniz şart mı?

Evlenmeden önce
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Fikirleriniz altın kadar kiymetli benim icin çünkü bir karar vericem artık. 11 yıllık flörttün ardından evlendik. Çocukluk aşkımdi eşim. Bir zamanlar deli gibi sevdiğim adamdı. Çok tecrübesiz ve aptalmisim. Sevgiliyken tutku doluydu. Evlenip gerçek anlamda cinselliği yaşamaya başlayınca adama bi haller oldu.

Kızlar evlilik terapistine giden ve fayda gören var mı aranızda. Oğlumun mutluluğu için gerekirse denerim. Fikirlerinizi çok ihtiyacım var.

Peki eşin şehir dışından döndüğünde hala annenlerde mi kaldınız acaba bunun etkisi olabilir mi eğer orada kalmaya devam ettiyseniz.

Bazen evlilikte böyle durumlar olabiliyor bana soğuk davrandı diye altında büyük bişey aramayın.eşim eğitime gitti 2 ay görmedim beni yalnız bıraktı diye kızgındım 2 gn için geldiğinde istemsz olarak soğuk davrndım tekrar gtti 1 ay grmedim sonra bende o da toparladık kendimizi bu durum boşanma sebebi değil bana göre evlilik çaba sabır ister

5 yıldır süregelen sorunlar neler? Keşke o geldiğinde siz evinizde olsaydınız.

Götürebiliyorsanuz elbette terapiyi deneyin. Nerde ki bu adam? Tel'den skype dan mı konuşmuyorsunuz? Siz sevdiğinizi gösterir misiniz mesela? Eğer bunu deniyorsanız, nasıl bir tepki alıyorsunuz?

Mutsuzsan geregini yap. Yillarini bosa hayallerle gecirme. Hayallerini gercek yap. Isinde var ailende bir sekilde kabul eder sen guclu ol kararli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…