Evcilik Oyunu

erkegin de iyisi olur
bence ayrilin.mesleginizde var.boyle adama kim dayansin.biten bisiler var demekki evlilignzde

Gerçekten çok çelişkili bir durum ama tek bildiğim bir kadın ilgi görmediği her gün her saat her dakika mahfoluyor bir evliliği bitirmek hiçte kolay değil inşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla. Fakat tek yapman gereken ciddi bir şekilde otur konuş . Sonuçta sen kafanda ayrılığıda göze almışsın en azından böyle ikilemde kalıpta üzülme. Lütfen yanlış anlama ama annenin tepkiside çok yanlış sonuçta çeken sensiz ilgiisz sevgisiz kalanda sensin. İyi düşün hakkında hayırlısı olsun inşallah .

başka kadın kartına ok veriyorum. bizde de eğitimler olur ve o eğitimler yüzünden boşanan çiftler oldu. eğitimlere katılan grubu tanıyor musunuz? biraz iş çevresine yakın olmanızda fayda var. iş ortamından hanımlarla samimiyet geliştirin acilen.

Isyeriyle bir kez yemeğe katıldım. Kızların tamamı bekardi. Eşim için çok neşeli, bize şu sakayi yaptı işletti gibi laflar dönüyordu. Çok takılmadim ama evde asla böyle bir insan değil.

İnşallah çok teşekkür ederim.

insallah boşanmazsiniz belki sizi gercekten kaybedecegini anlarsa cozulebilir. ama nedense ben esinizin sizi sevdigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…