- 22 Temmuz 2016
- 276
- 721
- 103
- Konu Sahibi Hayallegercek
-
Ben mesafBazen evlilikte böyle durumlar olabiliyor bana soğuk davrandı diye altında büyük bişey aramayın.eşim eğitime gitti 2 ay görmedim beni yalnız bıraktı diye kızgındım 2 gn için geldiğinde istemsz olarak soğuk davrndım tekrar gtti 1 ay grmedim sonra bende o da toparladık kendimizi bu durum boşanma sebebi değil bana göre evlilik çaba sabır ister
Benim eşim de eğitime gitti. Araya mesafe girince birbirimizi özleriz, birbirimizin değerini anlarız diye düşünüyordum. Tam aksi oldu. İyice soğuduk birbirimizden.Bazen evlilikte böyle durumlar olabiliyor bana soğuk davrandı diye altında büyük bişey aramayın.eşim eğitime gitti 2 ay görmedim beni yalnız bıraktı diye kızgındım 2 gn için geldiğinde istemsz olarak soğuk davrndım tekrar gtti 1 ay grmedim sonra bende o da toparladık kendimizi bu durum boşanma sebebi değil bana göre evlilik çaba sabır ister
Telefonla konuşuyoruz. Oğlunu sorar .Yedi mi, içti mi ,oynuyor mu, bi fotosunu at bu kadar. Sarilsam karşılık vermez. Duvar gibi dikilir. Sacmasapan hareketleri var. Enerjimi somuruyor resmen. Suratı hep asik. Dışarda çok farklı. Is arkadaşları çok espirili, cana yakın ,hayat dolu falan diyor. Bu benim adam mi diyorum içimden. Sanırım garezi bana.5 yıldır süregelen sorunlar neler? Keşke o geldiğinde siz evinizde olsaydınız.
Götürebiliyorsanuz elbette terapiyi deneyin. Nerde ki bu adam? Tel'den skype dan mı konuşmuyorsunuz? Siz sevdiğinizi gösterir misiniz mesela? Eğer bunu deniyorsanız, nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Ani karar verme başkası yoksa gerçekten bi süre sonra bitiyorBen mesaf
Benim eşim de eğitime gitti. Araya mesafe girince birbirimizi özleriz, birbirimizin değerini anlarız diye düşünüyordum. Tam aksi oldu. İyice soğuduk birbirimizden.
Açık açık konuşmayı denediniz mi? Senin bana garezin nedir, sevmiyorsan bitsin bu iş; sadece ütülü gömlek, sıcak yemek için mi benle ısrarla evli kalmaktasın diye sordunuz mu? Kimseyi dinlemeyin; böyle hayat olmaz.Telefonla konuşuyoruz. Oğlunu sorar .Yedi mi, içti mi ,oynuyor mu, bi fotosunu at bu kadar. Sarilsam karşılık vermez. Duvar gibi dikilir. Sacmasapan hareketleri var. Enerjimi somuruyor resmen. Suratı hep asik. Dışarda çok farklı. Is arkadaşları çok espirili, cana yakın ,hayat dolu falan diyor. Bu benim adam mi diyorum içimden. Sanırım garezi bana.
Defalarca konuşmayı denedim. Adamla iletişim kurmak nerdeyse imkansız. Gecistiriyor, konuşmuyor. Gözü ya tv de ya telefonda. Cinnet geçirir insan. Ben de artık totosunu kaldırmak istemiyorum. Konuşmak isteyince falan bi havalara giriyor anlatamam.Açık açık konuşmayı denediniz mi? Senin bana garezin nedir, sevmiyorsan bitsin bu iş; sadece ütülü gömlek, sıcak yemek için mi benle ısrarla evli kalmaktasın diye sordunuz mu? Kimseyi dinlemeyin; böyle hayat olmaz.
O zaman siz kendi kararınızı kendiniz vereceksiniz. Hayırlısı olsun inşallah.Defalarca konuşmayı denedim. Adamla iletişim kurmak nerdeyse imkansız. Gecistiriyor, konuşmuyor. Gözü ya tv de ya telefonda. Cinnet geçirir insan. Ben de artık totosunu kaldırmak istemiyorum. Konuşmak isteyince falan bi havalara giriyor anlatamam.
Evlenmeden önce
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Fikirleriniz altın kadar kiymetli benim icin çünkü bir karar vericem artık. 11 yıllık flörttün ardından evlendik. Çocukluk aşkımdi eşim. Bir zamanlar deli gibi sevdiğim adamdı. Çok tecrübesiz ve aptalmisim. Sevgiliyken tutku doluydu. Evlenip gerçek anlamda cinselliği yaşamaya başlayınca adama bi haller oldu.
Olabilir tabi. Eşim kapalı bi kutu gibi konussa derdim şu dese hersey cozulecekte konuşmuyor. İşin ilginç tarafı is icin gittiği yerde musait oldukça akrabalarimla vakit geçiriyor.Ortada bir evlilik yok gibi görünüyor gerçekten. Bir anne bir de baba var.. Evlilik bu değil ama. Beklentini karşılamayan bi durumu yaşamaya kimse seni mecbur edemez. Ne demek ayrılmayı kabul etmedi. Etmiyorsa bu oyunda senin de olduğunu kabul edip senin de kurallarına saygı duyacak. Acaba diyorum eşinin sana bi kırgınlığı, bir kızgınlığı olabilir mi??
Ailene saygılı, bu çok iyi bir artı.. Çocuguna iyi baba, e neler okuyoruz bazen bu da takdire şayan bi durum. Adamın tepkisi sana. Eğer seni kaybetmeyi göze alacak kadar senden soğumuş biri olsa inan bana aileni de takmaz. Sanki sende affedemediği, içine sindiremediği bişeyler olabilir mi???
Kesinlikle boşanma olayına girmeden önce irdele bunu. Belli ki eşin çok ketum.. Ama seni sevmese emin ol buna annenden, babandan ve akrabandan da uzak durur muhatap olmaz. Onlar senin insanın olduğu için görüşüyor onlarla bu da sana saygı duyduğu anlamına gelir. Gerekirse bir danışmandan destek alın eşinin içindeki dışa vurmasını sağla. Mutlaka bişey var..Olabilir tabi. Eşim kapalı bi kutu gibi konussa derdim şu dese hersey cozulecekte konuşmuyor. İşin ilginç tarafı is icin gittiği yerde musait oldukça akrabalarimla vakit geçiriyor.
Olabilir tabi. Eşim kapalı bi kutu gibi konussa derdim şu dese hersey cozulecekte konuşmuyor. İşin ilginç tarafı is icin gittiği yerde musait oldukça akrabalarimla vakit geçiriyor.
Sen çok yaşa emiKesinlikle boşanma olayına girmeden önce irdele bunu. Belli ki eşin çok ketum.. Ama seni sevmese emin ol buna annenden, babandan ve akrabandan da uzak durur muhatap olmaz. Onlar senin insanın olduğu için görüşüyor onlarla bu da sana saygı duyduğu anlamına gelir. Gerekirse bir danışmandan destek alın eşinin içindeki dışa vurmasını sağla. Mutlaka bişey var..
Sen kömüş ü bilir misinNe alaka deme.. Boğa gibi bi hayvandır. Bizim oralarda yani karadenizde derler ki, erkek kömüşe benzer. Bişeye kızıp içine atarsa kessen eskisi gibi olamaz derler. Bu da öyle bişey sanırım. Var bişey gibi geliyo bana yaa.. Benim eşim de böyle ketumdur. İçine atar.. Anlamam bazen. Aradan zaman geçer.. Sonra kavga ederim çıldırma noktasına gelirim bi yerde çözülür de anlarım sorunu. Niye paylaşmıyosun dediğimde söylesem ne olacak yine kendini haklı çıkaracaksın der.. Adam haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?