Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

saçların demek uysal yapıda bu cok guzel ve şanslısın... saçlarını 1 kez aç bakalım ne renk elde edecegiz turunculuk oranı biliyorumki hala olucak cunku saçın istedigi kadar cabuk açılsn boyadıgın boyalar kusacak ilk açışta.. sonra tekrar açıcaksn ondan sonra cila yaparsın cıkan sonuc turuncu cok cok az yansıma kalırsa.. tabi belkide cıkan o gzl rengi begenirsn ben begeniorm cunku 2. açıştaki rengi ölede kullanabilirsin bi müddet. aldıgın oreali içinden ölcek cıkıyor... 2 ölcek 2 şişe oksidan %9luk ve cok olmamak kaydıyla az bişeyde saç kremi atarsın bu şekilde uygula..

ben ne istediğini maalesefki anlayamadım bana bir foto ile belirtirsen sevinirim çilek sarısı die bişey hayatımda duymadm cok sorry

ben ne istediğini maalesefki anlayamadım bana bir foto ile belirtirsen sevinirim çilek sarısı die bişey hayatımda duymadm cok sorry

kafanı karıştırdım dimi benimde okadar karısık ki cilek sarısı sarının kızıl yansımalı hali gibi birşey. başka adı var mı bilmiyorum aslında. şöyle birşey.
zaten illa çilek sarısı istemiyorum, sarı olmaya calışıyorum daha ne kadar acabilirim bilmiyorum. benim kendi resimlerimi gördün bundan sonraki aşamam ne olmalı sence ? saçma sapan bişey yapıp dellenmek istemiyorum şu hale getirene kadar canım cıktı çünkü o yüzden senin gibi bilen deneyen arkadaşlara danışıyorum. kuaförlerle olayım bitti

şu an saçım acıcıyla acılmış halde saç boyasıyla boyamadım henüz.
önceki iletide gönderdiğim linkteki kız gibi papatyaya boyasam ya da herhangi bir sarıya boyasam nasıl olur? ordaki kız gibi bir renk elde eder miyim?
ettim diyelim dip boyayı nasıl yapıcam ucları ve diplerin sırıtmaması için? benim için en önemlisi dip boyayı nasıl yapacagım.

Son düzenleme:

saçlarını tekrar yogun renk açıcı ile açacaksın dip renginde korkmana gerek yok 9.5 ile boyarsan saçın ne renk olursa olsn açtıktan sonraki tek sırıtmayan dip renk numarasıdır. palette 9.5 unutma... sen saçlarını bir kez daha aç daha acık daha sarımsı hoş bi renk elde edersn açarken yanlız diplerine sürme dipten 1 parmak aşşadan başlayıp sür.. diplerini daha sonra açıcaksn boya yaparak açıcı ile değil.
ve palette açıcını lütfen saçın sık biraz senin 2-3 paket al heryerine eşit sür buna dikkat et bol bol sür eşit açılsın. içinden cıkan toz 1 pakette saçına yetmeyecektir bilgin olsn

Son düzenleme:
40 volumlük oksidanla hazırlanan orile saç diplerine sürülür mü?
kuaförler aslında sürmüyor röfle yaparken ama diplere yine de değiyor sanırım. saç derisini yakar mı acaba? bilen var mıı

teşekkür ederim canım. açıcı yetmiyor zaten 1 tane mümkün değil. 2 kutu alıyorum anca yetiyor. 9.5 hımmmm hoş bir reennk olabilir gerçekten sabredersem haftaya yapıcam sabredemezsem bugün akşam yaparım sonuçları paylasırım.

teşşekkür ederim çok soru sordum ama önce dibi açayımmı yoksa dip boyamı yapıp bir kaç gün sonra açayım..yani boyamı açıcımı dip için

Merhaba!! Yukarıdaki renge kuaförde nasıl ulaşabilirim acaba? Fotoğrafı götürücem ama yine de rengi tutturabilmesi için, hangi renk olduğunu söyleyeyim diyorum yardımcı olur musunuz? Şuan saçım akmış kızıl buarada aşağıdaki gibi..

tekrar merhaba:) size bu soruyu sormuştum aşağıda ki cevabı vermiştiniz:) ben saçıma henüz bir işlem yapmadım eşim siyaha geri dönmemi istiyor ama ben o kadar uğraştım açtım siyaha dönmeden sarı görmek istiyorum saçımı:) sehro isimli arkadaşın saçı gibi saçım ona söylediğiniz yöntemi yapsam nasıl olur daha doğrusu sarı bir ton olsunda en kolay yoldan nasıl olur:) tekrar açıcı yapmadan direk boyayarak olmaz mı , palette saçlarım sertleştirdi başka bri marka öneriniz var mı? Saçım ince telli iyice inceldi, karışık oldu ama umarım sarı yapabilirim saçımı:)

Bu bilgi için teşekkür ederim benim de tarağım öyle doğru seçimmiş:) bu bakım işlemi için ayrıca teşekkür ederim palette yoğun açıcıdan sonra saçım çok sertleşmişti bu işe yarar sanırım:)) sorumu sordum ama baştan sona okumaya başladım benim çözümüm yine ultra açıcı sanırım boyayla sarı olmaz heralde birde saçımın her yeri aynı ton olmadı benim

çok teşekkür ederim ay yerim seni ben gelip sarılabilirim şu an.
ve ve veee yaptım.tam bir sarı olmadı tabiki ama cok seker bir renk oldu bayıldım. saçlarımı açtım üstteki resimden biraz daha açıldı. aca aca artık sacın acılcak hali kalmadı sanırım sonrasında palette 9,5 altın parıltılı bal iki kutu aldım boyadım. yıkayıp kuruttum değişmedi gibi geldi sabah uyanında baktım müthiş bişey olmus ve herkes cok begendi. güneşte ışıkta gölgede heryerde güzel duruyor. diplerim sırıtmadı acayip mutlu oldum tam aynı renk oldu uclarla çok hafif alacalık var oda minimum.

bu renk ve bunun acıklarını deneyebilirim ileride. ama istedigim su renk tam bir otursun. şimdi sürekli dip boya yapıcam. belli bir zaman sonra 10.5 e geçerim belki. bunuda sana danışayım hatta. 10,5le devam ettirsem nasıl olur onda dip sırıtırmı ?

edit: resimde biraz koyu cıkmış flaşsızda cekmeye calıstım ama fotografı cekince renk garipleşiyor. bundan biraz daha acık renk

Son düzenleme:

Çok güzel olmuş saçınız benim saçımda sizin ilk resimlerde ki gibi bende sarı istiyorum şimdi:))

Çok güzel olmuş saçınız benim saçımda sizin ilk resimlerde ki gibi bende sarı istiyorum şimdi:))

teşekkür ederim.. :) ben acmaktan sıkıldım boyamak istedim. belki bir hafta arayla acsaydım bi kaç kez daha sarıya cevirebilirdim. birden sarı olmakta istemiyorum ben alışamam cünkü garipserim diye. benim gibi yap sen al 9,5 i vur saça. ya da illa sarı görcem diyorsan açmaya devam. palettenin acıcısını seviyorum ben mahvetmedi benim sacımı. illaki sertleştiriyor biraz ama diğerleri kadar değil. actıktan sonra ben kremliyorum sac kremi ile. havluya sarıp bekliyorum 15-20 dk. sonra duruluyorum yumusuyor. boya kutusundaki krem yetmiyor bana evdeki kremle birleştiriyorum. zaten kış mevsimindeyiz. şapka filan takıyoruz, acmaya devam et. pes etme ben şu an ki rengi kuaföre gitsem elde edemezdim eminim. çünkü ne dersem aksi bişey yapıyorlar. july sağ olsun yine kuaföre giderim diye düşünüyordum dipleri nasıl yapacagımı bilmiyordum. ama gayet güzel oldu. yıkadıkça oturur renk biraz zamanlada acarım. yaza sarı girelim senle :)
şu kızın saçı ne renk ya :44::44:

Son düzenleme:

bende garıpsıorummm o yuzden yavas yavas acıyorum sacımı. ama boya surmedım ben baska turlu acıom. 9.5 dedıgın hangı boya cnm?
ben sacıma nabsam garıpsıorum bı benmıyım böle yaa yoksa yakısmıomu da gerckden ondan mı böleyımkı.annem hıc sevmıo sacınla oynama dıe bagırıo

ayrıca bende bu sarı olmak ıstıodum smdı hıcc bunda gozum yok bayagı acık sarı olmak ıstıom.. ama platınde deıl kasteddıgım.adınıda bılmıom ıstedıgım rengın

palette nin 9,5 altın parıltılı bal. actıktan sonra buna boyadım. kutuda sapsarı duruyor ama bende ki cok farklı oldu. birden yapınca insan alışamıyor. bu hangi renk olursa olsun. kahveden sarıya, siyahtan bakıra, sarıda siyaha.. hepsinde yadırgar insan ister istemez. yavaş yavaş acmak en güzeli. sen ne ile acıyorsun sacını ?

altın goruntusunden hoslanmıyorum
o zaman onu secemem
ben sacımı yavas yavas acmama ragmen gıcık oluyorum
aaaaaaaaah eskı rengım dıe gece uykum kacıo uzuluom fılan
ama yınede ıstıkrarlı bı bıcımde devam edıyorum
exttra blonde sac acıcı sprey papatya özlu kullanıorum
gayet sonuc aldm

google'ladım baktım neymiş diye. boyanmamış saça oluyormuş ancak. bana göre değil yani. umarım istedigin renge kavusursun.

Benim çok uğraşmaya vaktim yok eşim illa eski rengini istiyor bende o kadar uğraştım bari sarıyı görüyümde geçeyim diyorum jullye sordum bakalım ne diyecek yine açıcı derse elim mecbur benim saçım ince telli çok sertleştirdi ama senin yöntemi denerim iyi fikir kremi bekletmek, bakımda şart tabi:) ben zaten kapalıyım kimse görmüyor eşimden başka rahat rahat açarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…