anladım hyatım çok teşekkür ederim öncelikle güzel bilgilerin için. ben şöyle açıklayım sana ozaman o resimdeki evet doğru diyosun zor bi renk evde olmucak bi renk ama senin son platin halin çok çok hoş o renk yapmak istiyorum o topuzlu saçımdaki renginden baz alırsan o rengin üzerine şuan ne yapmam gerek seninki gibi olması için aşama aşama onu bi yazarbilirmisin toz oriel falan aldım çnkü bugün yapmak istiyorum senden alıcağım bilgilerle :) bide saç yapım hakkında sana şunu söyleyim saçlarım kolay açılan bi yapıya sahip 2 sene önce boya siyahı olan saçlarımı o mavi toz orielle bi kere açmamda çok açık bi karamel elde etmiştim senin resimdeki karamelin gibi yani saçımın yapısı kolay açılan şimdi ne yapmam lazım açıcıyı ne oranda hazırlamam lazım açtıktan sonra üzerine hangi renkleri boyamam lazım cilasını ne yapmam lazım yardım istyorumm :)
Eki Görüntüle 901965 Eki Görüntüle 901966
eve gelince tekrar baktımda ilk msjdaki resimler çok alakasız durmuş bide pek belli olmuyor gibi geldi bana. tekrar cektim bunlar daha net anlaşılır oldu. flaşsız olan özellikle tam şu andaki rengim işteheyecanla seni bekliyorum şimdi
ben ne istediğini maalesefki anlayamadım bana bir foto ile belirtirsen sevinirim çilek sarısı die bişey hayatımda duymadm cok sorry
kafanı karıştırdım dimi benimde okadar karısık kicilek sarısı sarının kızıl yansımalı hali gibi birşey. başka adı var mı bilmiyorum aslında. Eki Görüntüle 902213 şöyle birşey.
zaten illa çilek sarısı istemiyorum, sarı olmaya calışıyorum daha ne kadar acabilirim bilmiyorum. benim kendi resimlerimi gördün bundan sonraki aşamam ne olmalı sence ? saçma sapan bişey yapıp dellenmek istemiyorum şu hale getirene kadar canım cıktı çünküo yüzden senin gibi bilen deneyen arkadaşlara danışıyorum. kuaförlerle olayım bitti
şu an saçım acıcıyla acılmış halde saç boyasıyla boyamadım henüz.
önceki iletide gönderdiğim linkteki kız gibi papatyaya boyasam ya da herhangi bir sarıya boyasam nasıl olur? ordaki kız gibi bir renk elde eder miyim?
ettim diyelim dip boyayı nasıl yapıcam ucları ve diplerin sırıtmaması için? benim için en önemlisi dip boyayı nasıl yapacagım.
saçlarını tekrar yogun renk açıcı ile açacaksın dip renginde korkmana gerek yok 9.5 ile boyarsan saçın ne renk olursa olsn açtıktan sonraki tek sırıtmayan dip renk numarasıdır. palette 9.5 unutma... sen saçlarını bir kez daha aç daha acık daha sarımsı hoş bi renk elde edersn açarken yanlız diplerine sürme dipten 1 parmak aşşadan başlayıp sür.. diplerini daha sonra açıcaksn boya yaparak açıcı ile değil.
ve palette açıcını lütfen saçın sık biraz senin 2-3 paket al heryerine eşit sür buna dikkat et bol bol sür eşit açılsın. içinden cıkan toz 1 pakette saçına yetmeyecektir bilgin olsn
dip boyan cok geldiyse tabiki ıonce diplerini açıp bikaç gun sonra açıcı yapman lazım. yoksa dibindeki ana saç turuncu pigmentlerin anında aşşalara akıcak ve saçın turuncu olucaktır. buunu engellemek için once aç daaha sonra uç tarafların cok açıksa açıcıyı orta ve dip olarak sür tarakla aşşalara orta kısımdan itibaren tara cok daha saglıklı geçişli kontrastı uygulamış olursun
tekrar merhaba:) size bu soruyu sormuştum aşağıda ki cevabı vermiştiniz:) ben saçıma henüz bir işlem yapmadım eşim siyaha geri dönmemi istiyor ama ben o kadar uğraştım açtım siyaha dönmeden sarı görmek istiyorum saçımı:) sehro isimli arkadaşın saçı gibi saçım ona söylediğiniz yöntemi yapsam nasıl olur daha doğrusu sarı bir ton olsunda en kolay yoldan nasıl olur:) tekrar açıcı yapmadan direk boyayarak olmaz mı , palette saçlarım sertleştirdi başka bri marka öneriniz var mı? Saçım ince telli iyice inceldi, karışık oldu ama umarım sarı yapabilirim saçımı:)Merhaba bu konuyla ilgili sayfalara sordum sizede sormak istiyorum benim saçım şu an sizin 4. resimdeki gibi oldu son resminizdeki gibi olması için ne yapmam lazım yaptığım işlemleri ekliyorum:)
Kendi saçım siyah bundan 4 ay kadar önce beyazlarım çıktığı için garnier kadife siyaha boyadım Eki Görüntüle 864243
bir hafta öncede palette ultra açıcıyla saçımı açmaya karar verdim Eki Görüntüle 864245
tabi saçımda siyah boya vardı önce boyalı uçlara sürdüm sonra diplere kendi saçıma ama sadece dipler açıldı kahve rengi gibi oldu bir gün ara verip tekrar palette ultra açıcı sürdüm açıcının içine bademyağı ve saç kremide ekledim yıpranmasın diye bu sefer 1 saat uçlarda beklettim sonra diplerede sürüp 15 dk daha beklettim saçım açıldı sonunda koyu karamel gibi oldu tabi ton farklılığı vardı
ertesi günde palette altın karamele boyadım Eki Görüntüle 864247
onu da önce uçlara sürdüm 30 dk beklettin sonra diplere sürdüm 10 dk daha beklettim sonuç böyle bir renk oldu Eki Görüntüle 864248 Eki Görüntüle 864249
ışıkta ilk resimdeki gibi duruyor ama bu rengi yakıştıramadım kendime gözlerim kahverengi şimdi bu saçın üstüne şu renge boyasam palette küllü sarı Eki Görüntüle 864250
nasıl durur ya da sarı olması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
merhaba hoşgeldn saçına 10.1 i sürersen acayip bişeye benzersin sakın yapma. saçlarını en az 2 kez daha açman gerekicek ben konumun başındada yazmıştım zaten bendeki istedginz renge sahip olmanız için en az 2 kez hatta saç tipine göre 3 4 bile olabiliyor açılması gerekli diye saçlarnı dinlendire dinlendire açman gerekicek daha sonra artık saçların sapsarı olunca 10.1 ile cila yapman gerekicek turuncu yansımalarını küllü sarıya cevirmek için.
sen keşke 1 kez açmışsn tekrar açsaydın 7.li seriye boyamasaydn suan daha kolay bi işlem seni bekliyordu. boyadıgın renk turuncu agırlıklı bakırı yogun bi renk o hep kusucak once onları açıcılarla kusturmalısın ki duz sapsarı saçlara kavuşasın
slm canım ben bakır rengı sacımın ustune palette altın karamelle boyadım böyle oldu Eki Görüntüle 866873 şimdi ben bal rengı ıstıyorum ne yapmam lazım?? yada küllü guzel bı renk yapamazmıyım((
yaparsın hemen 9.5 al palette içine yogun acıcı karıştır ve sür heryere diplerine cok getirmeden bak bakalım o saç ne renk oluyo ablama yapmştım ordan biliyorum.. ablamın saçları koyu karamel gibiydi ama baya bi kızıllıkta vardı aldık bu işlemi yaptık simdi inan onun saç rengine düşünki ben bile aşıgım :))) saçı ilk gun çig bi bal rengi duruyordu o saç rengi 1 hafta sonra yerine oturdu simdi herkes nasıl ne renktir bu diyor o bile tarif edemiyor.. sen yaparsan senin saçın bala yakın zaten daha az tutucaksın bu karışımı ... tabi bu bi fikir yapıp yapmamak sana kalmış
ve bu işlemden sonra artık saçlarını 10.5 ile dip yapman şiddetle tavsiyedir.
saçlarınızı her gece yuvarlak uçlu tarak ile Eki Görüntüle 774635 taramak saçlarınızın daha cbk uzamasına yardımcı olur bnm saçlarım tarama işlemi ve yaptıgım bakım kürü ile daha saglıklı daha parlak ve dolgunlaştıp uzuyor sizlerde deneyin sonucu ilk haftada alıcaksınız kızlarrr :)
Eki Görüntüle 774636 Eki Görüntüle 774637 Eki Görüntüle 774638 Eki Görüntüle 774639 Eki Görüntüle 774640
bu karışımı boş bi fısfıslı şişeye ılık su karıştırarak 2gunde 1 saçınızn uçlarına bol surun ve tarayın diplerede yedirin ve butun gece saçınızda kalsın ertesi gunu yıkayın elseve kolajen şampuan ile.. gliserin saçı yumuşatmada birerbirdir.. tek su ve gliserinde kullanabilirsinz yag yok ise.
Eki Görüntüle 901965 Eki Görüntüle 901966
eve gelince tekrar baktımda ilk msjdaki resimler çok alakasız durmuş bide pek belli olmuyor gibi geldi bana. tekrar cektim bunlar daha net anlaşılır oldu. flaşsız olan özellikle tam şu andaki rengim işteheyecanla seni bekliyorum şimdi
çok teşekkür ederimsaçlarını tekrar yogun renk açıcı ile açacaksın dip renginde korkmana gerek yok 9.5 ile boyarsan saçın ne renk olursa olsn açtıktan sonraki tek sırıtmayan dip renk numarasıdır. palette 9.5 unutma... sen saçlarını bir kez daha aç daha acık daha sarımsı hoş bi renk elde edersn açarken yanlız diplerine sürme dipten 1 parmak aşşadan başlayıp sür.. diplerini daha sonra açıcaksn boya yaparak açıcı ile değil.
ve palette açıcını lütfen saçın sık biraz senin 2-3 paket al heryerine eşit sür buna dikkat et bol bol sür eşit açılsın. içinden cıkan toz 1 pakette saçına yetmeyecektir bilgin olsn
çok teşekkür ederimay yerim seni ben gelip sarılabilirim şu an.
ve ve veee yaptım.tam bir sarı olmadı tabiki ama cok seker bir renk oldu bayıldım. saçlarımı açtım üstteki resimden biraz daha açıldı. aca aca artık sacın acılcak hali kalmadı sanırımsonrasında palette 9,5 altın parıltılı bal iki kutu aldım boyadım. yıkayıp kuruttum değişmedi gibi geldi sabah uyanında baktım müthiş bişey olmus ve herkes cok begendi. güneşte ışıkta gölgede heryerde güzel duruyor. diplerim sırıtmadı acayip mutlu oldum tam aynı renk oldu uclarla çok hafif alacalık var oda minimum.Eki Görüntüle 905539
bu renk ve bunun acıklarını deneyebilirim ileride. ama istedigim su renk tam bir otursun. şimdi sürekli dip boya yapıcam. belli bir zaman sonra 10.5 e geçerim belki. bunuda sana danışayım hatta.10,5le devam ettirsem nasıl olur onda dip sırıtırmı ?
edit: resimde biraz koyu cıkmış flaşsızda cekmeye calıstım ama fotografı cekince renk garipleşiyor. bundan biraz daha acık renk
Çok güzel olmuş saçınız benim saçımda sizin ilk resimlerde ki gibi bende sarı istiyorum şimdi:))
teşekkür ederim.. :) ben acmaktan sıkıldım boyamak istedim. belki bir hafta arayla acsaydım bi kaç kez daha sarıya cevirebilirdim. birden sarı olmakta istemiyorum ben alışamam cünkü garipserim diye.benim gibi yap sen al 9,5 i vur saça. ya da illa sarı görcem diyorsan açmaya devam. palettenin acıcısını seviyorum ben mahvetmedi benim sacımı. illaki sertleştiriyor biraz ama diğerleri kadar değil. actıktan sonra ben kremliyorum sac kremi ile. havluya sarıp bekliyorum 15-20 dk. sonra duruluyorum yumusuyor. boya kutusundaki krem yetmiyor bana evdeki kremle birleştiriyorum. zaten kış mevsimindeyiz. şapka filan takıyoruz, acmaya devam et. pes etme ben şu an ki rengi kuaföre gitsem elde edemezdim eminim. çünkü ne dersem aksi bişey yapıyorlar. july sağ olsun yine kuaföre giderim diye düşünüyordum dipleri nasıl yapacagımı bilmiyordum. ama gayet güzel oldu. yıkadıkça oturur renk biraz zamanlada acarım. yaza sarı girelim senle :)
Eki Görüntüle 905706 şu kızın saçı ne renk ya :44::44:
bende garıpsıorummm o yuzden yavas yavas acıyorum sacımı. ama boya surmedım ben baska turlu acıom. 9.5 dedıgın hangı boya cnm?
ben sacıma nabsam garıpsıorum bı benmıyım böle yaa yoksa yakısmıomu da gerckden ondan mı böleyımkı.annem hıc sevmıo sacınla oynama dıe bagırıo
palette nin 9,5 altın parıltılı bal. actıktan sonra buna boyadım. kutuda sapsarı duruyor ama bende ki cok farklı oldu.birden yapınca insan alışamıyor. bu hangi renk olursa olsun. kahveden sarıya, siyahtan bakıra, sarıda siyaha.. hepsinde yadırgar insan ister istemez. yavaş yavaş acmak en güzeli. sen ne ile acıyorsun sacını ?
google'ladım baktım neymiş diye.altın goruntusunden hoslanmıyorum
o zaman onu secemem
ben sacımı yavas yavas acmama ragmen gıcık oluyorum
aaaaaaaaah eskı rengım dıe gece uykum kacıo uzuluom fılan
ama yınede ıstıkrarlı bı bıcımde devam edıyorum
exttra blonde sac acıcı sprey papatya özlu kullanıorum
gayet sonuc aldm
google'ladım baktım neymiş diye.boyanmamış saça oluyormuş ancak. bana göre değil yani. umarım istedigin renge kavusursunvalla kuzenımın boyalı saclarınada uyguladık actı rengını . ama sacındakı boya bı yıllıkdı ondan belki..eski boya dıee belki acmıstır
teşekkür ederim.. :) ben acmaktan sıkıldım boyamak istedim. belki bir hafta arayla acsaydım bi kaç kez daha sarıya cevirebilirdim. birden sarı olmakta istemiyorum ben alışamam cünkü garipserim diye.benim gibi yap sen al 9,5 i vur saça. ya da illa sarı görcem diyorsan açmaya devam. palettenin acıcısını seviyorum ben mahvetmedi benim sacımı. illaki sertleştiriyor biraz ama diğerleri kadar değil. actıktan sonra ben kremliyorum sac kremi ile. havluya sarıp bekliyorum 15-20 dk. sonra duruluyorum yumusuyor. boya kutusundaki krem yetmiyor bana evdeki kremle birleştiriyorum. zaten kış mevsimindeyiz. şapka filan takıyoruz, acmaya devam et. pes etme ben şu an ki rengi kuaföre gitsem elde edemezdim eminim. çünkü ne dersem aksi bişey yapıyorlar. july sağ olsun yine kuaföre giderim diye düşünüyordum dipleri nasıl yapacagımı bilmiyordum. ama gayet güzel oldu. yıkadıkça oturur renk biraz zamanlada acarım. yaza sarı girelim senle :)
Eki Görüntüle 905706 şu kızın saçı ne renk ya :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?