Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

canım senındemı esın sıyaha gerı dön dıyor :)))) ay benımkıde dıyor benım saçım hala resımdekı gıbı bı renk oturtamadım ıstedıgım renkelrı begenmedım esımde sıyaha dön deyıp duruyor ama bende kullu kumralı merak edıyorum bakalım ay neden sıyahı ıstıyolar sınır oluyorum :))

evet :) benimki genel olarak boyaya karşı hiç istemiyor sevmiyor:) ama ben seviyorum

slmlar cnm evet açıcısız maalesef boyayla mumkun değil sarı olmanız .. saçlarınız sertleşti ise en kolayı gliserinli sudur ve şampuan elsewe kolajen etki bir harika

saçların cok hoş istedigin ton olmuş tebrikler :) görünen oki açıcıyı cok gzl uygulamışsın bu yuzden minimum alacalık kalmış :) o alacalıgı canın tekrar biraz daha sarartmak isterse bidahaki açmanda kaybolucaktır. yada ben açmak istemiyorum dersen bu rengin üzerine 10.5 harika oluyor ablam kullanıyor suan o rengi dip rengide cok cok hoş bir renktir fakattttt ----->>> hazırladıgın boyana + yarım şişe oksidan eklemeyi unutma %6 olsun olurmu cok cok açılmasın cigleşmesin die bu taktigi kullan öptüm cok

bir sürü bakım çeşidi var aslında ben pek uğraşamıyorum üşengeçliğimden birde saçlarım güçlü kalın telli. dedem "urgan gibi saçları var bu kızın" der hep. 2 sene önce açıcıyla yaktım saçlarımı lastik gibi olmuştu. salaklık ettim biraz. palettenin açıcısını bilmiyordum o zamanlar. parfümeriden koca kutu mavi toz almıştım. hemen açılsın diye açıcıyı her gün sürdüm. 3. gün sonunda lastik saç oldum. belime kadardı saçlarım ne kadar üzülmüştüm anlatamam. bakım filanda fayda etmedi sonrasında. kestim saçlarımı neyseki eski haline geldi. deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz doğru yolu işte. dikkat et sende 1-2 hafta arayla açtım ben hep. açtıktan sonra ufakta olsa bir bakım yap evde mutlaka.

açıcıyı uygulamak annemin eseriydi onada bir alkış bıktı benden kadıncağız.
ben şu renk olacagını hiç düşünmüyordum ya. ne kadar teşekkür etsem az sana.
şimdi şu 10,5 mevzusuna gelelim açmayı düşünmüyorum. direkt olarak 10,5 uygularsam güzel olur diyorsun sen öyle dedikçe ben mutlu oluyorum dipler yine böyle orta ton olur mu? benim en büyük korkum dipler malumun artık sırıtmasında ne olursa olsun.
yarım şişe oksidan mevzusunu anlayamadım canım. saçıma 2 kutu boya yetiyor benim. içindeki oksidanlar 9luk. ben bitanede fazladan 9luk alıp eklemiştim. 10,5i yaparken iki tane 9luk bir tane 6 lık mı yapayım ?

birde açmadan 10,5e boyarsam nasıl bir renk olur? açıp 10,5 yaparsam nasıl bişey olur?

sacımın dibi sarıya boyucam dıye turuncu oldu ve ustune 2 ay gectı sıyahlarda cıktı bende gıttım mavı tozlu acıcı aldım hazır boya.onu boyayıp ustune küllü acık sarı 10.1 boyasam sacıma bişey olurmu kopparmı sacım ve bu renklerle turuncudan kurtulur sarıya kavusurmuyum boyanın üstüne acıcı kullanabılırmıyım.

slmlar cnm evet açıcısız maalesef boyayla mumkun değil sarı olmanız .. saçlarınız sertleşti ise en kolayı gliserinli sudur ve şampuan elsewe kolajen etki bir harika

tamam o zaman açıcı yapayım yine peki alacalı olmaması için ne yapmam lazım saçım az zaten arkalı önlü ayna koyuyorum saçlarımı ayırıyorum uçlardan başlıyorum tutam tutam sonra dibe sürüyorum yine de alacalı oluyor, gliserinli suyu deniycem elsewe de sağol:))

yazık olmuş saçlarına, benim saçım maalesef seyrek ince telli:) bir kere daha açayım bakalım ne olacak:) bende çok eriniyorum bakım yapmaya

Eki Görüntüle 908098

julyciiiiimm sen bu rengi nasıl elde ettin. bu kadar acık sarı sevmem normalde kendimde. yakısmayacagını düşünürüm belki ondan ama burdaki renk cok güzel ya..

sonunda yaptım july senin önerdiğin gibi açıcı +saç kremi ile tarayarak açtım ama turuncu oldu sonra evde 10.1 vardı onunla cila yaptım turunculuklar gitti dore yansımalar kaldı merak ettim yıkanınca ne hale gelicek resim ekliyorum canım fikirlerini söylermisin ? ben beğendim uçlarımla orantılı oldu dipler ; tabi biraz gözüm zor alışacak gibi birden sarı oldum ama yıkandıkça turunculaşırmı acaba diye tereddüt ediyorumEki Görüntüle 909047 buda flaşsız hali Eki Görüntüle 909048

Son düzenleme:
turuncularin gitmesi iki uc boyamada oluyor simdi yikadiginizda tahminen alttan biraz cikar ama bidahaki boya onu kapatir bence

Flaşsız hali çok güzel görünüyor

Merhaba yine ben:) altın parıltılı bal ile bal köpüğü farklı mı oluyor palette nin öyleyse benim saçım şimdi altın karamle hangisi uygun olur benim rengime sarıdan vazgeçtimde bal rengi hoşuma gitmeye başladı:) birde boya olarak palette mi loreal mi?Beyazları hangisi güzel kapatır ben palette altın karamele boyamıştım beyazlarım tam kapnamamıştı.

Bu rengi gördüm bayıldım ne olur altın karamelin üstüne bu olur deyin aynı renk tutar mı içine başka boya katmam gerekir mi evet evet bu renk istediğim renk lütfen olsun

Récital Préférence 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR

Eki Görüntüle 909509

Son düzenleme:
fıaşlı olan ne kadar sarı duruyor. sanki iki resim ayrı renkler gibi güzel bir ton tutmuş ama tebrikler

canım senin sacın benim gibiydi sanırım öyle diyordun bak ben altın parıltılı bal rengine boyadım palettenin.

evet canım aynı seninkinden şimdi bu koyu sarı dore bakır istiyorum lorealin olur mu acaba?

dipten gelen saçın kopma ihtimali üst üste dip açıcı uygulanırsa olabilir ama cok cok duşuktur. dip saç cok yeni taze ve zarar görmez bilginiz olsun. saç derinize olan olur saçınıza değil.... boyayabilirsin 10.1 ile içine cok cok az turuncu azaltıcı 0.22 nohut kadar koymalısın ki turunculuk tamamen yok olsn.

simdi şöyle açıklayım tatlım ilk olarak cok cok yumuşacık harika bir renk olmş ... cok sıcak bir renk ve sana tenine cok gitmiş sapsarı bir saç seni cidden hasta gibi gösterebilir.. bu saç yıkadıkca evet turuncu pigmentlerin gun yuzune cıkmaya başlar bu yuzden dip yaptıgın her ay saçlarına kalan kısmada ara ara cila yapmalısın belli zaman sonra renk artık yerine oturmaya başlar.. normalde bu rengin açıgı olursa turunculuk yok olur ama ben sana daha acık bir sarı önermem yuzune gitmez die dusunuyorum... senin yerinde olsam bu saçın üzerine 10.5 sürerim mukemmel bir bal rengi elde edip aralarınada sıcak dore sarı balyaj paket atardım :) sinem kobal gibi olurdum..

Eki Görüntüle 908098

julyciiiiimm sen bu rengi nasıl elde ettin. bu kadar acık sarı sevmem normalde kendimde. yakısmayacagını düşünürüm belki ondan ama burdaki renk cok güzel ya..

cok tşkr ederim cnm bu rengi ust uste yogun açıcı ile değil (oreal mavi toz) ile aça aça elde ettim açmalar bittikten sonrada 10.1e boyadım ilk grili olmuştu dedm bune :S allahtan banyo sonraları açıldı ve küllü bir yansıma ile bu tarz bi renk elde ettim. tabi daha sonraları bu renk kalmasını isteyenlere tiyo vereyim ara ara 10.1 ile cila yapmaları şart veya cok açık sarı saçlar için olan sampuanları kullanmalarını tavsiye ederim

çok haklısın canım bu renk bile soluk gösterdiğine göre daha açığını düşünemem zaten yardımların için çok saol tatlım sayende oldu hepsi inanırmısın bende sana aynı soruyu soracaktım gözüm hala alışamadı bu sarılığa birdahaki boyamada bal sarısı nasıl yakalarım diye sorucaktım sana ki sen zaten cevaplamışsın kalbimiz ne kadarda temiz çok öpüyorum seni canım herşeyiçin teşekkürler ha bide 10.5 tüm saça uyguluyim dimi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…