Benim çok uğraşmaya vaktim yok eşim illa eski rengini istiyor bende o kadar uğraştım bari sarıyı görüyümde geçeyim diyorumjullye sordum bakalım ne diyecek yine açıcı derse elim mecbur benim saçım ince telli çok sertleştirdi ama senin yöntemi denerim iyi fikir kremi bekletmek, bakımda şart tabi:) ben zaten kapalıyım kimse görmüyor eşimden başka rahat rahat
açarım:))
canım senındemı esın sıyaha gerı dön dıyor :)))) ay benımkıde dıyor benım saçım hala resımdekı gıbı bı renk oturtamadım ıstedıgım renkelrı begenmedım esımde sıyaha dön deyıp duruyor ama bende kullu kumralı merak edıyorum bakalım ay neden sıyahı ıstıyolar sınır oluyorum :))
Bu bilgi için teşekkür ederim benim de tarağım öyle doğru seçimmiş:) bu bakım işlemi için ayrıca teşekkür ederim palette yoğun açıcıdan sonra saçım çok sertleşmişti bu işe yarar sanırım:)) sorumu sordum ama baştan sona okumaya başladım benim çözümüm yine ultra açıcı sanırım boyayla sarı olmaz heraldebirde saçımın her yeri aynı ton olmadı benim
çok teşekkür ederimay yerim seni ben gelip sarılabilirim şu an.
ve ve veee yaptım.tam bir sarı olmadı tabiki ama cok seker bir renk oldu bayıldım. saçlarımı açtım üstteki resimden biraz daha açıldı. aca aca artık sacın acılcak hali kalmadı sanırımsonrasında palette 9,5 altın parıltılı bal iki kutu aldım boyadım. yıkayıp kuruttum değişmedi gibi geldi sabah uyanında baktım müthiş bişey olmus ve herkes cok begendi. güneşte ışıkta gölgede heryerde güzel duruyor. diplerim sırıtmadı acayip mutlu oldum tam aynı renk oldu uclarla çok hafif alacalık var oda minimum.Eki Görüntüle 905539
bu renk ve bunun acıklarını deneyebilirim ileride. ama istedigim su renk tam bir otursun. şimdi sürekli dip boya yapıcam. belli bir zaman sonra 10.5 e geçerim belki. bunuda sana danışayım hatta.10,5le devam ettirsem nasıl olur onda dip sırıtırmı ?
edit: resimde biraz koyu cıkmış flaşsızda cekmeye calıstım ama fotografı cekince renk garipleşiyor. bundan biraz daha acık renk
Benim çok uğraşmaya vaktim yok eşim illa eski rengini istiyor bende o kadar uğraştım bari sarıyı görüyümde geçeyim diyorumjullye sordum bakalım ne diyecek yine açıcı derse elim mecbur benim saçım ince telli çok sertleştirdi ama senin yöntemi denerim iyi fikir kremi bekletmek, bakımda şart tabi:) ben zaten kapalıyım kimse görmüyor eşimden başka rahat rahat açarım:))
saçların cok hoş istedigin ton olmuş tebrikler :) görünen oki açıcıyı cok gzl uygulamışsın bu yuzden minimum alacalık kalmış :) o alacalıgı canın tekrar biraz daha sarartmak isterse bidahaki açmanda kaybolucaktır. yada ben açmak istemiyorum dersen bu rengin üzerine 10.5 harika oluyor ablam kullanıyor suan o rengi dip rengide cok cok hoş bir renktir fakattttt ----->>> hazırladıgın boyana + yarım şişe oksidan eklemeyi unutma %6 olsun olurmu cok cok açılmasın cigleşmesin diebu taktigi kullan öptüm cok
slmlar cnm evet açıcısız maalesef boyayla mumkun değil sarı olmanız .. saçlarınız sertleşti ise en kolayı gliserinli sudur ve şampuan elsewe kolajen etki bir harika
bir sürü bakım çeşidi var aslında ben pek uğraşamıyorum üşengeçliğimdenbirde saçlarım güçlü kalın telli. dedem "urgan gibi saçları var bu kızın" der hep. 2 sene önce açıcıyla yaktım saçlarımı lastik gibi olmuştu. salaklık ettim biraz. palettenin açıcısını bilmiyordum o zamanlar. parfümeriden koca kutu mavi toz almıştım. hemen açılsın diye açıcıyı her gün sürdüm. 3. gün sonunda lastik saç oldum. belime kadardı saçlarım ne kadar üzülmüştüm anlatamam. bakım filanda fayda etmedi sonrasında. kestim saçlarımı neyseki eski haline geldi. deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz doğru yolu işte. dikkat et sende 1-2 hafta arayla açtım ben hep. açtıktan sonra ufakta olsa bir bakım yap evde mutlaka.
açıcıyı uygulamak annemin eseriydi onada bir alkışbıktı benden kadıncağız.
ben şu renk olacagını hiç düşünmüyordum ya. ne kadar teşekkür etsem az sana.
şimdi şu 10,5 mevzusuna gelelimaçmayı düşünmüyorum. direkt olarak 10,5 uygularsam güzel olur diyorsun sen öyle dedikçe ben mutlu oluyorum dipler yine böyle orta ton olur mu? benim en büyük korkum dipler malumun artık sırıtmasında ne olursa olsun.
yarım şişe oksidan mevzusunu anlayamadım canım. saçıma 2 kutu boya yetiyor benim. içindeki oksidanlar 9luk. ben bitanede fazladan 9luk alıp eklemiştim. 10,5i yaparken iki tane 9luk bir tane 6 lık mı yapayım ?
birde açmadan 10,5e boyarsam nasıl bir renk olur? açıp 10,5 yaparsam nasıl bişey olur?
Eki Görüntüle 904788
Merhaba!! Yukarıdaki renge kuaförde nasıl ulaşabilirim acaba? Fotoğrafı götürücem ama yine de rengi tutturabilmesi için, hangi renk olduğunu söyleyeyim diyorum yardımcı olur musunuz? Şuan saçım akmış kızıl buarada aşağıdaki gibi..
Eki Görüntüle 904790
sonunda yaptım july senin önerdiğin gibi açıcı +saç kremi ile tarayarak açtım ama turuncu oldu sonra evde 10.1 vardı onunla cila yaptım turunculuklar gitti dore yansımalar kaldı merak ettim yıkanınca ne hale gelicek resim ekliyorum canım fikirlerini söylermisin ? ben beğendim uçlarımla orantılı oldu dipler ; tabi biraz gözüm zor alışacak gibi birden sarı oldumama yıkandıkça turunculaşırmı acaba diye tereddüt ediyorumEki Görüntüle 909047 buda flaşsız hali Eki Görüntüle 909048
fıaşlı olan ne kadar sarı duruyor. sanki iki resim ayrı renkler gibisonunda yaptım july senin önerdiğin gibi açıcı +saç kremi ile tarayarak açtım ama turuncu oldu sonra evde 10.1 vardı onunla cila yaptım turunculuklar gitti dore yansımalar kaldı merak ettim yıkanınca ne hale gelicek resim ekliyorum canım fikirlerini söylermisin ? ben beğendim uçlarımla orantılı oldu dipler ; tabi biraz gözüm zor alışacak gibi birden sarı oldumama yıkandıkça turunculaşırmı acaba diye tereddüt ediyorumEki Görüntüle 909047 buda flaşsız hali Eki Görüntüle 909048
Merhaba yine ben:) altın parıltılı bal ile bal köpüğü farklı mı oluyor palette nin öyleyse benim saçım şimdi altın karamle hangisi uygun olur benim rengime sarıdan vazgeçtimdebal rengi hoşuma gitmeye başladı:) birde boya olarak palette mi loreal mi?Beyazları hangisi güzel kapatır ben palette altın karamele boyamıştım beyazlarım tam kapnamamıştı.
Bu rengi gördüm bayıldım ne olur altın karamelin üstüne bu olur deyin aynı renk tutar mı içine başka boya katmam gerekir mi evet evet bu renk istediğim renk lütfen olsun
Récital Préférence 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR
Eki Görüntüle 909509
fıaşlı olan ne kadar sarı duruyor. sanki iki resim ayrı renkler gibigüzel bir ton tutmuş ama tebrikler
canım senin sacın benim gibiydi sanırım öyle diyordun bak ben altın parıltılı bal rengine boyadım palettenin.
sacımın dibi sarıya boyucam dıye turuncu oldu ve ustune 2 ay gectı sıyahlarda cıktı bende gıttım mavı tozlu acıcı aldım hazır boya.onu boyayıp ustune küllü acık sarı 10.1 boyasam sacıma bişey olurmu kopparmı sacım ve bu renklerle turuncudan kurtulur sarıya kavusurmuyum boyanın üstüne acıcı kullanabılırmıyım.
sonunda yaptım july senin önerdiğin gibi açıcı +saç kremi ile tarayarak açtım ama turuncu oldu sonra evde 10.1 vardı onunla cila yaptım turunculuklar gitti dore yansımalar kaldı merak ettim yıkanınca ne hale gelicek resim ekliyorum canım fikirlerini söylermisin ? ben beğendim uçlarımla orantılı oldu dipler ; tabi biraz gözüm zor alışacak gibi birden sarı oldumama yıkandıkça turunculaşırmı acaba diye tereddüt ediyorumEki Görüntüle 909047 buda flaşsız hali Eki Görüntüle 909048
evet canım aynı seninkinden şimdi bu koyu sarı dore bakır istiyorum lorealin olur mu acaba?
Eki Görüntüle 908098
julyciiiiimm sen bu rengi nasıl elde ettin. bu kadar acık sarı sevmem normalde kendimde. yakısmayacagını düşünürüm belki ondan ama burdaki renk cok güzel ya..
simdi şöyle açıklayım tatlım ilk olarak cok cok yumuşacık harika bir renk olmş ... cok sıcak bir renk ve sana tenine cok gitmiş sapsarı bir saç seni cidden hasta gibi gösterebilir.. bu saç yıkadıkca evet turuncu pigmentlerin gun yuzune cıkmaya başlar bu yuzden dip yaptıgın her ay saçlarına kalan kısmada ara ara cila yapmalısın belli zaman sonra renk artık yerine oturmaya başlar.. normalde bu rengin açıgı olursa turunculuk yok olur ama ben sana daha acık bir sarı önermem yuzune gitmez die dusunuyorum... senin yerinde olsam bu saçın üzerine 10.5 sürerim mukemmel bir bal rengi elde edip aralarınada sıcak dore sarı balyaj paket atardım :) sinem kobal gibi olurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?