- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
Ahhh çok geçmiş olsun canım benimBaya büyüktü ve cibindirik acmistik.oonun üstüne cikmisdi
Canım sen dünden önce de karşılaş mıydın akreplerle yoksa ilk kez dün müydü?Baya büyüktü ve cibindirik acmistik.oonun üstüne cikmisdi
Yok canım korkma bir şey olmaz inşallah hem cesur bir kadınsın..Bir şeyi merak ediyorum dün ilk kez mi karşılaşmıştın akreple?Babam oldurdu atti ama bn cok korkmaya basladim ya nefret ediyorum su illet hayvandannnnyatmaya korkuyorum ya yanima gelirseee
İsde bi banyoda bide simdi gördüm daha önce görmemiştimCanım sen dünden önce de karşılaş mıydın akreplerle yoksa ilk kez dün müydü?
Anladımm...Arkadaş böcek gibi de değiller ki kolay kolay da ölmüyorlar..Sordum ama yine soracağım çünkü tedirgin oldum bende..Bu dün senin karşılaştın olmasın sana demiştim ya ölü numarası yapıp tekrar meydana çıkıyorlar diye bu o olmasın yoksa!!??İsde bi banyoda bide simdi gördüm daha önce görmemiştim
Cesur olmaaya calisiyom ama uff çok korkuyommYok canım korkma bir şey olmaz inşallah hem cesur bir kadınsın..Bir şeyi merak ediyorum dün ilk kez mi karşılaşmıştın akreple?
Anladımm korkma canım yaCesur olmaaya calisiyom ama uff çok korkuyomm
Yok bu o degildi eminim onu tam pert ettim bn yasamasina imkan yokAnladımm...Arkadaş böcek gibi de değiller ki kolay kolay da ölmüyorlar..Sordum ama yine soracağım çünkü tedirgin oldum bende..Bu dün senin karşılaştın olmasın sana demiştim ya ölü numarası yapıp tekrar meydana çıkıyorlar diye bu o olmasın yoksa!!??
Valla canım sana bugün akreplerin ne kadar dayanıklı olduğu konusundaki yazılardan gösterseydim keşke ben de tedirgin oldum vallahi..Vurduktan sonra hareketsiz kaldıklarına aldanma,birde sen çok büyüktü diyorsun kendi karşılaştığına sadece fırçayla vurup bırakmış mıydın onu sen oradaYok bu o degildi eminim onu tam pert ettim bn yasamasina imkan yok
Valla canım sana bugün akreplerin ne kadar dayanıklı olduğu konusundaki yazılardan gösterseydim keşke ben de tedirgin oldum vallahi..Vurduktan sonra hareketsiz kaldıklarına aldanma,birde sen çok büyüktü diyorsun kendi karşılaştığına sadece fırçayla vurup bırakmış mıydın onu sen oradaYok bu o degildi eminim onu tam pert ettim bn yasamasina imkan yok
Naptınız canım ya valla ben sıkıntıya girdim burada..demek ki eşli gezerler muhabbeti doğru heraldeYok bu o degildi eminim onu tam pert ettim bn yasamasina imkan yok
CÇok sağol canim ya zaten gordugumunden belli evi didik didik ettik annemlerle birşey bulamadik sabahta arariz artıkNaptınız canım ya valla ben sıkıntıya girdim burada..demek ki eşli gezerler muhabbeti doğru heraldeİnşallah başka çıkmaz yarın da kalktığında iyici dibe-köşeye bir bakarsın yoksa sonra rahat ol zaten
Çok sevindim canım valla inanır mısın aklım sende kalmıştı:))Daha öncede söyledim kızıyorsundur belki ama ben şüpheciyim biraz böyle konularda garantici olmak istiyorum..Sen dün karşılaştığının çok büyük olduğunu söyleyince ben işgillenmiştim zaten birde üstüne ne kadar dayanıklı olduğuna dair yazılar okuyunca soruyorum işte rahatlamak için o muydu değil miydi diye!!sen dün ona iki-üç sefer vurup o hareketsiz kalınca bırakıp gittin mi hemen ?CÇok sağol canim ya zaten gordugumunden belli evi didik didik ettik annemlerle birşey bulamadik sabahta arariz artık
Akrepler beni hale getirdi ya ne kadar şüpheci oldum ama çok sevindim senin adınaAy canim benim merak etme sen bn alistim galiba ama kesinnn son kararim ya w o akrep tam olfuu onun olmasi imkân siz hem renkleri de ayni değil ki bu koyu kahverengiydi
Akrepler beni hale getirdi ya ne kadar şüpheci oldum ama çok sevindim senin adınaAy canim benim merak etme sen bn alistim galiba ama kesinnn son kararim ya w o akrep tam olfuu onun olmasi imkân siz hem renkleri de ayni değil ki bu koyu kahverengiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?