Tamam apllaaaa öyle olsunnnn .Mesele senin evin benim evim değil ki iki çocuğun olduğu eve bakmak için çocuk bırakmak dünyanın en mantıksız işi.. sizin çok mükemmel ya da vasat altı olmanızla alakası yok bu durumun emaneten bir saat bile olsa 2 çocuklu birine çocuk bırakılmaz.. bundan değişik anlamlar çıkarmanız tamamen sizin bilinçaltınız ve sanrılarınızla ilgili
Yarım gün kendi evinde baktıran arkadaşım var 10 bin veriyor hafta sonu felan tatil ama onun çocukları büyük siz kime bırakıp bakıcaksınızMerhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Deneyin o zaman ama cok ucuza yapmak zorundasınız talep olması içinÖyle bir bakıcı yok ben demiyorum mucizeler yaratacağım .insan kendine güveniyorsa herşeyi yapar sorumluluk altında olan
Çocuklarımla birlikldr evde bakabilirdim ama zor biraz .artik çünkü burda ki insanların görüşüne saygı duyarım ama beni bu konuda soguttularYarım gün kendi evinde baktıran arkadaşım var 10 bin veriyor hafta sonu felan tatil ama onun çocukları büyük siz kime bırakıp bakıcaksınız
birde neden çalışmak istiyorsun ev birikimi için mi?kızlar kiracıyim eşim 5 aydır kibrisda çalışıyor ve benide oraya götürmek istiyor herşey tamam pasaport bilet falan
Şahsen ben çocuğumu çocuğu olan birine emanet etmem.Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Tek takıldığım kıbrıs pasaport istiyor mu yahu? Ne zaman değişti buHayırlı geceler .ben yeni üye oldum önceki hesabım şifresini unuttum o yüzden yeni açmak zorunda kaldım.evet kızlar kiracıyim eşim 5 aydır kibrisda çalışıyor ve benide oraya götürmek istiyor herşey tamam pasaport bilet falan ama benim ev eşyalarım var yatak odası koltuk takımı TV beyaz eşya vs seyler o yüzden satmak istiyor ama bir türlü satılmadı eğer ben satamazsam kayınvalidem el koyacak .ne yapacağımı bilmiyorum boş yerimiz yok depo tutsak 3 yılda eşyalar çöp olur en iyisi satmak. Zaten gideceğim ev eşyalı burdan satış olmuyor galiba .ben de otuyorum ama bilgi almak istiyen msj...
- Leyls
- Yorumlar: 0
- Forum: Ev Aletleri
birde neden çalışmak istiyorsun ev birikimi için mi?
Neden mi calismak istiyorum eşime katkıda bulunmak için ve borclarmiz var onu kapatmak jcinHayırlı geceler .ben yeni üye oldum önceki hesabım şifresini unuttum o yüzden yeni açmak zorunda kaldım.evet kızlar kiracıyim eşim 5 aydır kibrisda çalışıyor ve benide oraya götürmek istiyor herşey tamam pasaport bilet falan ama benim ev eşyalarım var yatak odası koltuk takımı TV beyaz eşya vs seyler o yüzden satmak istiyor ama bir türlü satılmadı eğer ben satamazsam kayınvalidem el koyacak .ne yapacağımı bilmiyorum boş yerimiz yok depo tutsak 3 yılda eşyalar çöp olur en iyisi satmak. Zaten gideceğim ev eşyalı burdan satış olmuyor galiba .ben de otuyorum ama bilgi almak istiyen msj...
- Leyls
- Yorumlar: 0
- Forum: Ev Aletleri
birde neden çalışmak istiyorsun ev birikimi için mi?
Evet istiyorTek takıldığım kıbrıs pasaport istiyor mu yahu? Ne zaman değişti bu
Kimlikle giriliyormuş birde yerleşmeyi sorayımTek takıldığım kıbrıs pasaport istiyor mu yahu? Ne zaman değişti bu
Tatil yapmak için 3 ay kimlikle bırakıyorlar yaşamak için pasaport gerekli yerleşim için oturma izni veriyorlarKimlikle giriliyormuş birde yerleşmeyi sorayım
Eşinin ne aldı neye borcu var ?Neden mi calismak istiyorum eşime katkıda bulunmak için ve borclarmiz var onu kapatmak jcin
Biz Türkiye ye geri döndük eşya falan aldık tekrardan kredi borclariEşinin ne borcu var ?
Haydaa çoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur taşınmak çok zor birşey adam hem dikiş tutturamıyor hem sizi sürüklüyorBiz Türkiye ye geri döndük eşya falan aldık tekrardan kredi borclari
Haydaa çoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur.
Bir umutla gittik olmayinca geri dönmek zorunda kaldık yapacak birşey yok hayat şartlarıHaydaa çoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur.
Hayat şartı olur mu? Gebe kalmak için nasıl uğraşmışsın 2. Çocuk için çocukların iyi şartları haketmez miydi? Sen daha iyi şartları haketmez miydin? Adam bir iş yerinde sabır dahi edemiyorBir umutla gittik olmayinca geri dönmek zorunda kaldık yapacak birşey yok hayat şartları
Tabiki ben ve çocuklarım hak etmek isterdik .Hayat şartı olur mu? Gebe kalmak için nasıl uğraşmışsın 2. Çocuk için çocukların iyi şartları haketmez miydi? Sen daha iyi şartları haketmez miydin? Adam bir iş yerinde sabır dahi edemiyor
Ay fayans döşemeci mi?Tabiki ben ve çocuklarım hak etmek isterdik .
Evet is konusunda biraz sıkıntılı . aslında eşimde istemez ama insanlar zor istedikleri işi cikartmadiklari için patronlari baskıcı ve eşimde baskıya gelemiyor e insanda zaten .robot değil
Yok izolazyoncuydu .Ay fayans döşemeci mi?
Madem öyle ülke ülke gezeceğine girsin bir inşaata çalışsın neyini beğenmiyor inşaatın
Bence sen bu adama destek olmak yerine gözlemlemeye başla bakalım 2 çocukla herhangi bir iş yerinde bir daha 1 yıldan fazla çalışamazsa(sabretmezse) maalesef ki kocan yaşam becerisi olarak yeterli değil demektir.Yok izalasyoncuydu .
Gercek mesleği fırıncı fırında çalışıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?